Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 10:02 nie wychodząc z domu....i nie ryzulkując straty...? czy wogóle to możliwe. Macie jakies pomysły? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cv Re: jak zainwestowac 10 000 PLN IP: *.aster.pl 29.01.05, 12:42 nie ma takiej możliwości (bez ryzyka i straty), nie wychodząc z domu to: Giełda Forex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biznes Re: jak zainwestowac 10 000 PLN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 14:10 jeżeli tak możnaby było to wszyscy siedzieliby w domach pozdrawiam biznes.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
marzena5555 Re: jak zainwestowac 10 000 PLN 04.02.05, 18:04 A ja myśle że jakoś można.Np: kupować coś taniego u producentów lub importerów a sprzedawać na www.allegro.pl, oczywiście z odpowiednim zyskiem i tak żeby sprzedając być tańszym od konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegrowiczka Re: jak zainwestowac 10 000 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:09 Na Allegro najlepszy interes ma samo Allegro. Nie mówię że nic nie można sprzedać, ale więcej jest sprzedających niż kupujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegrowicz Re: jak zainwestowac 10 000 PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 09:45 Jak coś jest dobre, sprawdzone i tańsze niż u konkurencji czy w sklepach to można sprzedać w całości bez problemu np:Jaq kupiłem taki monitorek za 400zł a teraz są za 280 i sprzedają się znakomicie,sama zobacz www.allegro.pl/show_item.php?item=40535280 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegrowiczka Re: jak zainwestowac 10 000 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:07 No właśnie, każdy by chciał kupić poniżej prawdziwej ceny. Może mi powiesz jak sprzedać np coś takiego. www.allegro.pl/show_item.php?item=40838210 Ktoś mnie też kiedyś bardzo namawiał na Allegro. Elektroniki i tak sprzedaje się chyba najwięcej. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alegrowicz Re: jak zainwestowac 10 000 PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:28 Wiesz,może masz racje że elektroniki sprzedaje się najwięcej,napewno więcej niż np tekturowych literek. POzatym osoba sprzedają ca te rzeczy ma mało komentarzy tylko 3, może dlatego mają małą sprzedaż.Pozatym ten towar jest słabo opisany.Ja praktycznie wszystko kupuję na allegro (oczywiście prócz żywności i ciuchów(chodź pare też kupiłem)), bo nie mam czasu ganiać po setkach sklepów, które narzucają horyndalne marże.Świat do tego zdąrza-niestety.(a może stety). Sprzedając towar staraj się go opisać jak najlepiej, jeśli nie możesz coś sprzedać poprzez kup teraz to wystaw na aukcję, i proponuję abyś handlowała bardziej chodliwym towarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allegr Re: jak zainwestowac 10 000 PLN IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.05, 21:13 a co sie teraz dobrze sprzedaje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myśl przednia Re: jak zainwestowac 10 000 PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:35 Ogólnie to na wszystko jest potrzeba, tylko to się rozkłada w czasie i w przestrzeni.A społeczeństwo przecież mimo wszystko się rozwija (w większości przynajmniej)myśle tu o rządzących na prezydentem na czele, bo oni chyba się nie rozwijają, a przynajmniej nie umysłowo,HAHA, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos Re: jak zainwestowac 10 000 PLN IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.02.05, 11:09 wlasnie wszystko mozna sprzedac, ale pytanie powinno brzmiec- skad wziac towar?? patrzac przykladowo na notebooki, widze przewaznie te marki Dell - a skoro Dell nie ma przedstawicielstwa w Polsce, to pewnie ktos kupil te komputery w Usa albo starej Unii... czy zatem tylko na rzeczach importowanych mozna zarobic?? Odpowiedz Link Zgłoś
wolly0 Re: jak zainwestowac 10 000 PLN 06.02.05, 14:29 Gość portalu: ola napisał(a): > nie wychodząc z domu....i nie ryzulkując straty...? czy wogóle to możliwe. > Macie jakies pomysły? :-) A propos ryzyka.Nie ma i nie będzie takiego interesu w którym masz 100% pewność zwrotu zainwestowanyej kasy.Tym bardziej u nas.Wystarczy spojrzeć na nasze ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barti Re: jak zainwestowac 10 000 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:04 zainwestuj w wierzytelnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: jak zainwestowac 10 000 PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:55 daj spokój giełdom i wierzytlenościom zwłaszcza że się nie znasz na tym możesz bez wychodzenia z domu założyć konto w mbanku i lokatę w mbanku (oprocentowanie roczne 5,5%) po roku będziesz miała zysk 500 zł - 22% podatku. Odpowiedz Link Zgłoś