Dodaj do ulubionych

Gdzie w LUBLINIE???????????????????????

16.12.04, 12:13
Dobre ciucholandy w Lublinie-zna ktoś?????
Obserwuj wątek
    • jennie Re: Gdzie w LUBLINIE????? 29.12.04, 21:39
      wlasnie..czy ktos moze polecic jakies sklepy w lublinie?? :]
      • emilama Re: Gdzie w LUBLINIE????? 17.02.05, 22:54
        Hej!
        właśnie was odkryłam, fajnie że istnieje to forum:)
        W Lublinie mam kilka sprawdzonych miejsc: ciuchland przy skrzyżowaniu ulic:
        Głebokiej i Nadbystrzyckiej, drugi na targu na Wileńskiej- wchodzi się od tyłu
        ale co tam się dzieje kiedy jest towar nowy to olaboga:)Trzeci za Lidlem na
        Czubach- babka ma właśnie nowy towar: świetne ciuszki dziecięce i niedrogo i
        firmowe przeważnie angielskie dla dorosłych. No i też na Czubach na ulicy
        Gościnnej(?). Mija się Lidl i po prawej jest skarpa ze schodkami- na gorze jest
        po prawej przedszkole i w tym przedszkolu też są niezłe ciuchy- kupiłam tam
        kilka fajnych par spodni. To chyba tyle...Pozdrawiam Edyta
    • kleer Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 25.02.05, 10:45
      Dzięki,że ktoś się wreszcie odezwał.A kiedy jest tam nowy towar?
      • dolores12 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 25.02.05, 11:39
        Jest tez parę niezłych szmateksów na LSM, w okolicach gimnazjum nr 10, mają tam
        też ubranka dziecięce. Niestety daleko mieszkam i bywam tam tylko gościnnie. A
        może znacie jakiś dobry lumpeks na Porębie lub Węglinie - nie mam sobie gdzie
        pogrzebać;-)
    • kadrel Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 27.02.05, 20:08
      Na Jana Sawy jest niezły.
      A czy któraś była już w tym nowym , duzym , na Wrońskiej?
      • eirien Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 28.02.05, 13:21
        Bylam dzisiaj na Wronskiej... (nowy towar: czwartek, piatek, sobota jesli
        dobrze pamietam) glownie interesowaly mnie dzieciece ubranka ale niestety nie
        bylo nic ciekawego... same 'szmatki' :( nie wiem czy dlatego ze poniedzialek
        czy po prostu nie maja ciekawych rzeczy. Dorosle ubrania tez przegladnelam z
        grubsza i tez nic mnie nie zainteresowalo.
        Fakt powierzchnie maja calkiem spora ale co z tego.. chyba ze jak jest nowy
        towar to hurtownicy (bo tam jest hurt i detal) wykupuja co lepsze sztuki ;)
    • inez_22 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 02.03.05, 23:27
      Witam
      Sklep niedaleko PL-w tej uliczce co Mnich:-) Poza tym 'Twoja Szafa' w bramie na
      Zielonej,kolo dworca glownego PKS tez czasem mozna znalezc cos fajnego:) No i
      Galant w Swidniku-prawdziwa 'kopalnia'
      Pozdrawiam
    • artistry1 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 08.03.05, 15:21
      Dziś byłam na ulicy Bursztynowej koło Stokrotki -angielskie ciuchy super kupiłam
      fantastyczną bluzeczke marka&spencera i śliczną apaszkę:) pozdrawiam wszystkie
      buszujące
    • artistry1 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 10.03.05, 08:23
      Aha i jeszcze na Jasnej obok na Wieniawskiej (w tym to nie najtaniej) i jeszcze
      na Orlej taka trochę grzebalnia ale da radę i jeszcze jest w bramie w ciagu przy
      hotelu Lublinianka brama przed Sfinksem tam jest fajnie i na 3-maja za Kurierem
      Lubelskim troszeczkę w dół,na Peowiaków koło kina Wyzwolenie(ale trochę drożej i
      naprzeciwko jest też są usługi krawieckie i ciuchy:). A moze ktos zna jeszcze
      jakieś w centrum?
      Artistry- kosmetyki z klasą
      • black_magic_women Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 18.03.05, 21:36
        a nie wiecie gdzie jest ten sklep zalozony przez aktorki z osterwy?slyszalam ,ze
        maja miec niezle ciuchy-tylko gdzie?????????
    • avea Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 31.03.05, 20:13
      Boczna Nadbystrzyckiej przed Mnichem, na Zielonej w bramie, Na Zana z tyłu
      Komfortu -głównie dziecęce.
      • emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 17.04.05, 22:11
        Przepraszam - a gdzie ten "Mnich"? Bo ja nie wiem...Ale okazało się że w mojej
        kamienicy na Zamojskiej otworzyli tanią, sortowaną odzież.Nowy towar chyba w
        soboty i chyba jest niezły ten towar bo w sobotę ustawia się prtzed sklepem
        kolejka....Jak cenowo- nie wiem bo ja przeważnie dziecięce rzeczy kupuję a tych
        to tam niewiele ale w cenach dość wysokich. Za to po drugiej stronie ulicy jest
        ciuchland- nazywa się SAS bodajże i tam można się potargować- ubrania pochodzą
        z Niemiec i właściciel sam przywozi to co uważa że mu zejdzie.Edyta
        • artistry1 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 22.04.05, 22:08
          Mnich jest koło politechniki:) jest to uliczna na przeciwko ulicy glinianej nie
          stety nie znam dolładnej nazwy kiedys przy niej było domino,s pizza teraz
          jakies inne knajpy sa w tym mnich:)
          • emilama Re: dzięki za info:) 10.05.05, 11:31

• fioni Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 06.04.05, 16:56
      jeżeli chodzi o osiedle LSM.. to na Wileńskiej..obok targu..a no i na Skierki..
      wyszperałam tam naprawdę sporo fajniastych ciuszków :))
    • kejti.g Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 09.04.05, 16:52
      na racławickich - nowy towar sroda, czwartek, piatek, w pon i sobota 50% a we
      wtorek wszystko p 2 zł. Super rzeczy i naprawde nie drogo. Poza tym na
      Łeczyńskiej nawet całkiem fajny - Milion Ciuchów tyle że troche drogawo. Tylko
      te dwa narazie godne polecenia, ale bede szukac....
      • basiek13 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 16.04.05, 09:57
        A możesz przybliżyć mi gdzie jest ten na Łęczyńskiej?
        • kejti.g Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 16.04.05, 23:23
          pierwszy przystanek za skrzyżowaniem z Dr. M. Majd. wchodzi sie w bramę i tak
          troszkę na tyłach jest budynek, wygląda troche jak wojskowy... jest szyld,
          powinnas trafic bez problemu.
          • basiek13 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 21.04.05, 18:41
            Dzięki, napewno sie tam wybiore. Jak wiesz kiedy są nowe dostawy, to daj znać.
    • fioni Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 22.04.05, 12:44
      dwa są na krótkiej chyba..w okolicach UFO :))
    • emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 14.05.05, 23:27
      Byłam dzisiaj za komfortem i jak dla mnie to jest tam okrutnie drogo- chyba że
      mają w jakiś dzień wyprzedaż? Odwiedziłam też ten ciuchland z tyłu na
      Wileńskiej- makabra co tam się dzieje w dzień dostawy a ciuchy- żadna
      rewelacja, za to na przeciwko leclerca na Leonarda bodajże( tam gdzie był
      kiedyś świat dziecka )wygrzebałam parę ładnych rzeczy, a w czwartki jest
      obniżka 50% , a w piątek wszystko po 2zł!No i tłoku nie było,nikt nie chodził
      mi po głowie, czysto i widno, można się potargować....A ten duży ciuchland na
      Łęczyńskiej chmm....dużo ubrań schludnie porozwieszanych na wieszakach, ceny
      troszkę wyższe, ale ujdzie. Z dziecinnych rzeczy trzeba trafić na coś ładnego,
      bo tak to drogawo i nic extra.Chyba że akurat miałam pecha:( A w tym
      ciuchlandzie w mojej kamienicy też zdarzają się fajne rzeczy,a w piątki jest
      obniżka 50%- wtedy dosłownie wymiata paniom towar z wieszaków:)No i jest
      jeszcze jeden SH na odcinku Peowiaków- Okopowa, po przeciwnej stronie niż
      wydział pedagogiczny. Jest on bliżej Okopowej, w bramie po lewej stronie,
      wchodzi się po schodkach i jest to mieszkanie na wysokim parterze przerobione
      na sklep. Jest tam sortowana ( tak słyszałam )odzież, cenowo- ujdzie jak na
      centrum. Uffff... to tyle moich wrażeń- jeśli pomogłam, to mi miło:)Edyta
      • emilama Re: o tym sh na zamojskiej 21.05.05, 08:14
        Oczywiście jak zwykle jestem zakręcona:) Ten ciuchland w mojej kamienicy o
        którym pisałam to SUPER SORT....I w 100% popieram to co napisano w następnym
        poście o tym sklepie!E.
    • xxx70 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 20.05.05, 19:55
      Byłam z koleżanką fajnym sklepie na Zamojskiej to sie nazywa SUPER SORT.
      Poniedziałki i wtorki jest nowy towar, z Anglii, Holandii, Kanady, dużo
      firmówek np. levis, nike, adidas, lee, gap, zara, next, H&M, river island,
      wallis, jackpot, caterina, marks&spencer,itp. Trafiają się nowe rzeczy z
      metkami, wszystko jest ładnie rozwieszone dużo dziecięcych ciuszków. Wcześniej
      kupowałyśmy na Lubartowskiej w błękitnym ale na Zamojskiej są takie same ciuchy
      i DWA RAZY TAŃSZE!!! no i obsługa dwa razy milsza;)
      • top.vitamina Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 21.05.05, 10:50
        a gdzie jest blekitny na lubartowskiej to ten z niebieskim szyldem i zoltymi
        literami sprzedaje tam chyba facet ?
        • emilama Re: Gdzie w LUBLINIE błękitny???????????????? 21.05.05, 17:51
          No właśnie, przyłączam się do pytania przedmówczyni:)? Chociaż będąc właśnie w
          SUPER SORCIE usłyszłam jak rozmawiały ze sobą dwie kobiety i jedna powiedziała
          że towar jest podobny do tego w BŁĘKITNYM ale tańszy, nie ma tyle ludzi i
          milsza obsługa! W związku tym - czy warto chodzić do tego BŁĘKITNEGO?
          Rozjaśnicie sytuację dziewczyny?Z góry dziękuję. Edyta
          ps. i przypomniało mi się że słyszłam ze w BŁĘKITNYM trzeba być wcześnie rano-
          to prawda?
          • basiek13 Re: Gdzie w LUBLINIE błękitny???????????????? 24.05.05, 18:24
            Rany, dzisiaj byłam na Zamojskiej i nigdzie nie widziałam tego ciuchlandu.Gdzie
            on dokładnie jest, prosze napiszcie.
            • emilama Re: Gdzie w LUBLINIE błękitny???????????????? 25.05.05, 09:35
              Na odcinku pomiędzy ul.Miłą a ul.Rusałką- do sklepu wchodzi się po metalowych
              schodkach. Myślę że warto tam zajrzeć w następnym tygodniu...E.
              ps.Nowy towar w poniedziałki!
              • kakao2006 Re: ??????????????? 06.05.06, 17:59
                Czy ten sklep istnieje jeszcze? Obeszłam dwa razy odcinek Zamojskiej między
                Miłą i Rusałką i nie widziałam żadnego SH SUPER SORT :-(
                • nikol26 Re: ??????????????? 07.05.06, 20:29
                  cze nie wiem czy to ten sam sklep ale jest ciuchland SUPER SORT na ulicy
                  wierzbowej to jest na majdanku wysiada sie kolo tego sklepu jubilat i za
                  kosciolem jest ten ciuchland. pozdrawiam nikol26!!!!!!!!!!!!!! ps. sa fajne
                  ciuszki mieszkam tam i zawsze w poniedzialek na 11 jestem pod sklepem :)
                  • emilama Re: ??????????????? 10.05.06, 00:02
                    Tak to ten sam sklep. Właścicielka chciała zmienić lokal na Zamojskiej i chyba
                    źle trafiła bo zrezygnowała ze sklepu na tej ulicy. Zostały jej dwa sklepy: na
                    Wierzbowej i chyna w Łęcznej.E.
    • basiek13 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 26.05.05, 18:16
      Dzięki, pewnie wpadnę zobaczyć co sie tam dzieje.
      • shygirl92 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 29.05.05, 22:21
        Witam serdecznie, jestem nowa w tym temacie, ale jestem z LSM-u i z chęcią
        zajrze do wszystkich sklepów jakei tu podaliście :) .
        Osobiście widziałam między Avonem - Komfortem (z tyłu) "Galerie Odzieży
        Uzywanej" nie wiem jaki tam jest asortyment, bo tylko do niego weszłam na parę
        sekund (z koleżanką, która roznosi ulotki z reklamą hurtowni ^^ ) .
        • shygirl92 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 29.05.05, 22:25
          Jeszcze jedno, wie ktoś gdzie w Lublinie sa angielskie ciuchlandy??
          • waniaw1 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 17.08.06, 13:23
            na Kaprysowej
    • basiek13 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 04.06.05, 17:29
      Byłam na Łęczyńskiej i sporo fajnych rzeczy sobie kupiłam. Świetną bluzkę
      Zary,drugą z Gapa, super torebkę. Jejku ale jestem zozradowana. Pozdrawiam
      buszujące w .....szmatkach.
      • dolores12 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 04.06.05, 20:30
        A ja byłam w Super Sklepie za Komfortem na LSM-ie. Nie mam pojęcia kto tam
        kupuje, bo ceny ubranek dziecięcych jak dla mnie kosmicznie wysokie (jak na
        lumpex). Może z dorosłych rzeczy coś można znaleźć czasem, mi się nie udało...
        • izunia_sz Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 29.06.05, 00:25

To prawda ceny koszmarne, ale niedaleko za Zusem jest nowy ciuchlandzik
          dziecinny przy Grażyny koło przedszkola, kawałek za placem zabaw z rakietą,
          fajne ciuszki dużo angielskich i niedrogo.
        • izunia_sz Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 29.06.05, 00:27
          O tych cenach wysokich to dotyczyłó tego postu :)
          dolores12 napisała:

> A ja byłam w Super Sklepie za Komfortem na LSM-ie. Nie mam pojęcia kto tam
          > kupuje, bo ceny ubranek dziecięcych jak dla mnie kosmicznie wysokie (jak na
          > lumpex). Może z dorosłych rzeczy coś można znaleźć czasem, mi się nie udało...
    • kasia.julka Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 06.06.05, 17:23
      Angielskie sa na lipińskiego na czechowie.Sklep nazywa się "z drugiej ręki" i
      maja tylko angielska odzież
    • macius_lub Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 07.06.05, 10:26
      a gdzie mozna znalesc jakies fajne meskie ciuchy?
    • emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 12.06.05, 09:03
      A jakie są ceny w tym angielskim ciuchlandzie na Lipińskiego? No i jak
      wyglądają ubrania- coś łądnego można znaleźć czy raczej szmaty z angielskimi
      metkami?Pozdrawiam.Edyta
      • kasia.julka Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 15.06.05, 20:41
        Tzn ja jestem zadowolona,znalazłam fajne koszulki dla siebie,spodnie drsowe i
        troche rzeczy dla małego
        • emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 15.06.05, 22:43
          Dzięki za odpowiedź:)Muszę się tam wybrać...E.
          • kasia.julka Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 16.06.05, 18:39
            Wiesz tam jest tak ,że jakbyś czegoś nie znalazła czego szukasz to sie
            zapytaj ,bo moze jest na magazynie to na pani Ci przyniesie,ja tak dostałam
            spodenki i koszulki dla małego
            • emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 16.06.05, 20:28
              Fajnie! Ja mam taki sklepik u Mamy na Czubach. Jak nic nie mogę znaleźć to pani
              mi wynosi z zaplecza! Podejrzewam że wynosi każdemu, bo jak kiedyś z nią
              rozmawiałam i w żartach powiedziałam że za te ubranka to jej się co najmniej
              kawa należy, to się obruszyła i powiedziała żebym się nie wygłupiała, bo to w
              jej interesie leży sprzedanie tego. Z resztą moja koleżanka tam kupuje i też
              mówiła że jej również coś podrzuca z zaplecza...No i dzisiaj przy mnie wyniosła
              coś jednej kobiecie dla wnuczka...A o sklepie pisałam: to ten za Lidlem na
              skarpie. Edyta
    • pepsi23 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 22.06.05, 13:34
      A czy ktoś był ostatnio w szmatexie na 3-maja? Takim długim i nowym?
      Byłam tam ostatnio jeszcze w zimie, ale nie było nic ciekawego.
      A może ktoś teraz go odwiedził?
    • m.i Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 22.06.05, 16:47
      a w których ciucholandach w Lublinie można kupić torebki, plecaki, apaszki, szaliki, kapelusze, paski, krawaty i inne dodatki?
      • basiek13 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 22.06.05, 19:06
        Na Mełgiewskiej w Milionie ciuchów sa fajne torebki, przynajmniej były w
        sobotę.Moim zdaniem jednak trzeba szukac w małych szmateksach. Ja upolowałam na
        Kunickiego w jakimś (nawet nie pamietam który, tam jest sporo małych)kilka
        rewelacyjnych torebek.
        • dolores12 DzieCiuszek 01.07.05, 13:19
          Byłam w tym tygodniu w sklepie 'DzieCiuszek' na rogu Kraśnickiej i Zana. To
          taki ciuchland-komis, ale większość ubranek ewidentnie pochodzi z lumpeksów.
          Niestety - ceny wysokie jak na mój gust. Podobne ubranka można gdzie indziej
          taniej dostać, chyba,że ktoś szuka czegoś konkretnego 'na teraz'. Ja zawsze
          kupuję swemu dziecku na wyrost jak tylko upatrzę coś ładnego i niedrogiego.
          Mały jest już wyposażony prawie do przedszkola, a ma dopiero rok:-)))
          • basiek13 Re: DzieCiuszek 01.07.05, 19:03
            No to zapobiegawcza jesteś. Ja podobnie robiłam ale teraz większość rzeczy
            wywalam, są nie modne i moja 4 letnia panna nie chce zakładać. Zreszta w
            szmateksach są coraz fajniejsze ciuchy.
        • algidzia Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 14.10.05, 18:42
          Jak Kunickiego długie i szerokie jest full ciuchlandów!!! Jeden mam dokładnie
          pod sobą w tym momencie... Dzieli mnie od niego podłoga. Tylko w żadnym jeszcze
          nie byłam, nawet w tym najbliższym. Musze się wybrac na maraton!
    • spam20 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 02.07.05, 19:55
      na wierzbowej 20 jest bardzo fajny ciuchland,super obsługa,angielski towar.Od
      poniedziałku do czwartku jest nowy towar,w piątek i sobotę przeceny.
      • emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 03.07.05, 08:03
        A gdzie to jest? Na Czechowie? Czy na Bronowicach?E.
        • spam20 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 03.07.05, 22:22
          Na bronowicach oczywiście,w alejce z domkami jednorodzinnymi,za kościołem,duży
          żółty szyld z niebieskim napisem salon odzieżowy.
          • emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 04.07.05, 20:43
            Dzięki:)
            • spam20 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 09.07.05, 00:40
              Jest też fajny sklep na grażyny 17,angielski towar,nie wiem dokładnie kiedy
              nowy i przeceny,ale warto tam zajrzeć,ja trafiłam parę świetnych rzeczy,i to na
              przecenie,co się jednak rzadko zdarza.Sklep jest w bloku,schodzi się do
              pomieszczenia piwnicznego.
              Niezły jest też na skierki,u panów jak to mówi moja kumpela,mają ciuchy na
              wagę,warto więc kupować lekkie bluzki,bieliznę,jedyny mankament to istny burdel
              na kółkach,ja tam często tracę cierpliwoś jeśli w bileiźnie znajduję płyty lub
              spodnie,ale zawodowych szperaczek to pewnie nie zniechęci.
              To narazie na tyle.
    • emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 22.07.05, 12:20
      Na Zamojskiej będzie zamknięte z powodu urlopu od 25.07 do bodajże 5.08. E.
    • emilama Re: Coś mi się przypomniało..... 22.07.05, 12:36
      Pisałam o SH na Skarpie za tanim gipsem niedawno. Teraz zmieniam zdanie- nie
      jest tam tanio- właścicielka jak tylko zorientowała się że przychodzi sporo
      ludzi- podniosła ceny. Za t-shirt dla rocznego dziecka chce 10zł(kiedyś max
      3zł), spodenki do tego -8zł! Przepraszam ale za taką cenę to ja pojadę np na
      Smoluchowskeigo i kupię nowe rzeczy z wyprzedaży letniej, albo do Tesco. Za
      buciki-12zł! tłumaczy się tym że to nowe albo jak nowe. W Mlionie ciuchów na
      łęczyńskiej kupowałąm butki Marks & Spencer za 6zł( z metką !) i uważałam że to
      drogawo!Pajacyk welurowy- 10zł. Ja rozumiem że ktoś chce zarobić, ale bez
      przesady...No i prawo pierwokupu mają ludzie z Taniego gipsu i znajomi- jak
      chce tak sprzedawać, to może jakoś dykretniej, bo zwykli klienci po prostu
      głupio się czują ? Trochę mi to podniosło ciśnienie...:)E.

ps. Wygadałam się i mi ulżyło, ale miałam zmarnowany dzień, bo chciałam małej
      coś kupić, ubranka były super , ale te ceny to z kosmosu....E.
      • fitka3 Re: Coś mi się przypomniało..... 23.07.05, 00:10
        ja czasem zagladam na lotnicza kolo przedszkola
        ciuchy maja z anglii i tanie w porownaniu z innymi sklepami
        za dziecinne ogrodniczki zaplacilam tam ostatnio 4.50 a sa jak nowe
        pozatym bardzo mila obsluga
      • dolores12 Re: Coś mi się przypomniało..... 23.07.05, 22:59
        Bardzo dobrze, że jest to forum. Przynajmniej można się wymienić informacjami
        na temat sprzedawców-chytrusów.
        • morela_tu_i_tam Re: Coś mi się przypomniało..... 29.07.05, 12:58
          bylam dzisiaj w ciuchlandzie z tylu dworca glownego pks w lublinie i jestem
          strasznie zadowolona. kupilam sobie sliczna koszule, marszczona z przodu w
          czerwono-brazowe paski z vero mody, lniana tunike z H7M, zielona apaszke i
          mamie biala bluzke, zaplacilam za wszystko 34zl. bardzo fajne ciuchy tylko
          trzeba dokladnie poszperac, a na pewno znajdzie sie cos dla siebie. pozdrawiam

• inez_22 Re: Coś mi się przypomniało..... 16.08.05, 21:25
            I ja za kazdym razem jak tam pojde, nie wychodze z pustymi rekami:) Pozdrawiam
            • morela_tu_i_tam Re: Coś mi się przypomniało..... 17.08.05, 20:31
              ja tez za kazdym razem znajduje tam cos dla siebie lub dla mamy. ostatnio
              znalazlam sliczna biala koszulke za 5 zl. pozdrawiam:)
    • olive2 Re: Gdzie dokladnie ten na Raclawickich??? 23.08.05, 11:17
      bo nie moge znalesc :(((
      • gosiat Re: Gdzie dokladnie ten na Raclawickich??? 26.08.05, 22:49
        Racławickie 25 - na rogu Legionowej, koło wypożyczalni video.
        • artistry1 Re: Gdzie dokladnie ten na Raclawickich??? 03.09.05, 09:50
          Nowy ciucholand na Krakowskim Przedmieściu. Jest to filia miliona ciuchów z
          Łęczyńskiej. Znajduje się na przeciwko sądu w delikatesach (tych starych
          komunistycznych jeszcze) prawie u wylotu na Racławickie, róg Wieniawskiej.
          niezłe ciuchy choc niezbyt tanie. Zresztą na Jasnej jest teraz z 5 sklepów
          ciuchów warto zajrzeć na pewno się coś wybierze.
    • martajackowska Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 17.09.05, 18:22
      oczywiscie na ulicy goscinnej, w przedszkolu, za lidlem, sliczne markowe ciuszki
      • artistry1 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 19.09.05, 12:24
        Widziałam nowy ciucholand na Nadbystrzyckiej. Kiedys w tym budynku było KFC na
        parterze a teraz jest ciuch na 1 pietrze (w zeszłym roku tam był Atomic Club)na
        przeciwko Wydziału Elektrycznego PL. Pozdrawiam
        • dolores12 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 20.09.05, 18:48
          Nowy towar we środy, czwartki piątki i soboty. Niestety kupa handlar już to
          miejsce namierzyła i przepychanki przed wejściem w związku z tym murowane:-(
          • basiek13 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 21.09.05, 20:51
            Właśnie te handlary, co one robia z tymi ciuchami??? Kiedyś widziałam taką
            scenę, darły sie dwie dziewczyny o ciuchy, jedna później przy kasie miała super
            rzeczy, zapłaciła około 100 zł. W następnym tygodniu ta sama dziewczyna i ta
            sama kupa ubran i kolejna 100.Czy to handlara, bo jeśli tak to chcę wiedzieć
            gdzie takich szukać, bo ciuchy super dorwała.
            • emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 22.09.05, 12:35
              No ja czasami też wychodzę z ciuchlandu ze stertą ubrań za powiedzmy 50zł...
              Ale kupuję dla znajomych i rodziny, nie stoję na targu i nie sprzedaję tego
              tonami za słone sumy. Rodzinie sprzedaję za taką kwotę za jaką kupiłam, czasami
              podaruję. To co mi zostanie, albo oddaję do ciuchlandu z powrotem( po umówieniu
              się uprzednim z właściielką), albo sprzedaję na allegro. Ale muszę się przyznać
              że kupuję w SH dlatego że to już nałóg:) Nie musiałabym tego robić bo mam
              regularne dostawy z Anglii od krewnej, ale po prostu lubię od czasu do czasu
              sama coś upolować:) A ....i wiem gdzie bywa jedna taka handlara - widuję ją gdy
              jestem u Mamy na Czubach, stoi pod Aldikiem na Radości. Ubrania ma b.ładne,
              kobiet multum wokół, ale ceny!SZOK! Za np bluzeczkę z cienkiej żorżety
              Marks&Spencer chciała 39zł!E.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka