kleer 16.12.04, 12:13 Dobre ciucholandy w Lublinie-zna ktoś????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jennie Re: Gdzie w LUBLINIE????? 29.12.04, 21:39 wlasnie..czy ktos moze polecic jakies sklepy w lublinie?? :] Odpowiedz Link
emilama Re: Gdzie w LUBLINIE????? 17.02.05, 22:54 Hej! właśnie was odkryłam, fajnie że istnieje to forum:) W Lublinie mam kilka sprawdzonych miejsc: ciuchland przy skrzyżowaniu ulic: Głebokiej i Nadbystrzyckiej, drugi na targu na Wileńskiej- wchodzi się od tyłu ale co tam się dzieje kiedy jest towar nowy to olaboga:)Trzeci za Lidlem na Czubach- babka ma właśnie nowy towar: świetne ciuszki dziecięce i niedrogo i firmowe przeważnie angielskie dla dorosłych. No i też na Czubach na ulicy Gościnnej(?). Mija się Lidl i po prawej jest skarpa ze schodkami- na gorze jest po prawej przedszkole i w tym przedszkolu też są niezłe ciuchy- kupiłam tam kilka fajnych par spodni. To chyba tyle...Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link
kleer Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 25.02.05, 10:45 Dzięki,że ktoś się wreszcie odezwał.A kiedy jest tam nowy towar? Odpowiedz Link
dolores12 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 25.02.05, 11:39 Jest tez parę niezłych szmateksów na LSM, w okolicach gimnazjum nr 10, mają tam też ubranka dziecięce. Niestety daleko mieszkam i bywam tam tylko gościnnie. A może znacie jakiś dobry lumpeks na Porębie lub Węglinie - nie mam sobie gdzie pogrzebać;-) Odpowiedz Link
kadrel Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 27.02.05, 20:08 Na Jana Sawy jest niezły. A czy któraś była już w tym nowym , duzym , na Wrońskiej? Odpowiedz Link
eirien Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 28.02.05, 13:21 Bylam dzisiaj na Wronskiej... (nowy towar: czwartek, piatek, sobota jesli dobrze pamietam) glownie interesowaly mnie dzieciece ubranka ale niestety nie bylo nic ciekawego... same 'szmatki' :( nie wiem czy dlatego ze poniedzialek czy po prostu nie maja ciekawych rzeczy. Dorosle ubrania tez przegladnelam z grubsza i tez nic mnie nie zainteresowalo. Fakt powierzchnie maja calkiem spora ale co z tego.. chyba ze jak jest nowy towar to hurtownicy (bo tam jest hurt i detal) wykupuja co lepsze sztuki ;) Odpowiedz Link
inez_22 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 02.03.05, 23:27 Witam Sklep niedaleko PL-w tej uliczce co Mnich:-) Poza tym 'Twoja Szafa' w bramie na Zielonej,kolo dworca glownego PKS tez czasem mozna znalezc cos fajnego:) No i Galant w Swidniku-prawdziwa 'kopalnia' Pozdrawiam Odpowiedz Link
artistry1 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 08.03.05, 15:21 Dziś byłam na ulicy Bursztynowej koło Stokrotki -angielskie ciuchy super kupiłam fantastyczną bluzeczke marka&spencera i śliczną apaszkę:) pozdrawiam wszystkie buszujące Odpowiedz Link
artistry1 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 10.03.05, 08:23 Aha i jeszcze na Jasnej obok na Wieniawskiej (w tym to nie najtaniej) i jeszcze na Orlej taka trochę grzebalnia ale da radę i jeszcze jest w bramie w ciagu przy hotelu Lublinianka brama przed Sfinksem tam jest fajnie i na 3-maja za Kurierem Lubelskim troszeczkę w dół,na Peowiaków koło kina Wyzwolenie(ale trochę drożej i naprzeciwko jest też są usługi krawieckie i ciuchy:). A moze ktos zna jeszcze jakieś w centrum? Artistry- kosmetyki z klasą Odpowiedz Link
black_magic_women Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 18.03.05, 21:36 a nie wiecie gdzie jest ten sklep zalozony przez aktorki z osterwy?slyszalam ,ze maja miec niezle ciuchy-tylko gdzie????????? Odpowiedz Link
avea Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 31.03.05, 20:13 Boczna Nadbystrzyckiej przed Mnichem, na Zielonej w bramie, Na Zana z tyłu Komfortu -głównie dziecęce. Odpowiedz Link
emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 17.04.05, 22:11 Przepraszam - a gdzie ten "Mnich"? Bo ja nie wiem...Ale okazało się że w mojej kamienicy na Zamojskiej otworzyli tanią, sortowaną odzież.Nowy towar chyba w soboty i chyba jest niezły ten towar bo w sobotę ustawia się prtzed sklepem kolejka....Jak cenowo- nie wiem bo ja przeważnie dziecięce rzeczy kupuję a tych to tam niewiele ale w cenach dość wysokich. Za to po drugiej stronie ulicy jest ciuchland- nazywa się SAS bodajże i tam można się potargować- ubrania pochodzą z Niemiec i właściciel sam przywozi to co uważa że mu zejdzie.Edyta Odpowiedz Link
artistry1 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 22.04.05, 22:08 Mnich jest koło politechniki:) jest to uliczna na przeciwko ulicy glinianej nie stety nie znam dolładnej nazwy kiedys przy niej było domino,s pizza teraz jakies inne knajpy sa w tym mnich:) Odpowiedz Link
fioni Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 06.04.05, 16:56 jeżeli chodzi o osiedle LSM.. to na Wileńskiej..obok targu..a no i na Skierki.. wyszperałam tam naprawdę sporo fajniastych ciuszków :)) Odpowiedz Link
kejti.g Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 09.04.05, 16:52 na racławickich - nowy towar sroda, czwartek, piatek, w pon i sobota 50% a we wtorek wszystko p 2 zł. Super rzeczy i naprawde nie drogo. Poza tym na Łeczyńskiej nawet całkiem fajny - Milion Ciuchów tyle że troche drogawo. Tylko te dwa narazie godne polecenia, ale bede szukac.... Odpowiedz Link
basiek13 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 16.04.05, 09:57 A możesz przybliżyć mi gdzie jest ten na Łęczyńskiej? Odpowiedz Link
kejti.g Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 16.04.05, 23:23 pierwszy przystanek za skrzyżowaniem z Dr. M. Majd. wchodzi sie w bramę i tak troszkę na tyłach jest budynek, wygląda troche jak wojskowy... jest szyld, powinnas trafic bez problemu. Odpowiedz Link
basiek13 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 21.04.05, 18:41 Dzięki, napewno sie tam wybiore. Jak wiesz kiedy są nowe dostawy, to daj znać. Odpowiedz Link
fioni Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 22.04.05, 12:44 dwa są na krótkiej chyba..w okolicach UFO :)) Odpowiedz Link
emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 14.05.05, 23:27 Byłam dzisiaj za komfortem i jak dla mnie to jest tam okrutnie drogo- chyba że mają w jakiś dzień wyprzedaż? Odwiedziłam też ten ciuchland z tyłu na Wileńskiej- makabra co tam się dzieje w dzień dostawy a ciuchy- żadna rewelacja, za to na przeciwko leclerca na Leonarda bodajże( tam gdzie był kiedyś świat dziecka )wygrzebałam parę ładnych rzeczy, a w czwartki jest obniżka 50% , a w piątek wszystko po 2zł!No i tłoku nie było,nikt nie chodził mi po głowie, czysto i widno, można się potargować....A ten duży ciuchland na Łęczyńskiej chmm....dużo ubrań schludnie porozwieszanych na wieszakach, ceny troszkę wyższe, ale ujdzie. Z dziecinnych rzeczy trzeba trafić na coś ładnego, bo tak to drogawo i nic extra.Chyba że akurat miałam pecha:( A w tym ciuchlandzie w mojej kamienicy też zdarzają się fajne rzeczy,a w piątki jest obniżka 50%- wtedy dosłownie wymiata paniom towar z wieszaków:)No i jest jeszcze jeden SH na odcinku Peowiaków- Okopowa, po przeciwnej stronie niż wydział pedagogiczny. Jest on bliżej Okopowej, w bramie po lewej stronie, wchodzi się po schodkach i jest to mieszkanie na wysokim parterze przerobione na sklep. Jest tam sortowana ( tak słyszałam )odzież, cenowo- ujdzie jak na centrum. Uffff... to tyle moich wrażeń- jeśli pomogłam, to mi miło:)Edyta Odpowiedz Link
emilama Re: o tym sh na zamojskiej 21.05.05, 08:14 Oczywiście jak zwykle jestem zakręcona:) Ten ciuchland w mojej kamienicy o którym pisałam to SUPER SORT....I w 100% popieram to co napisano w następnym poście o tym sklepie!E. Odpowiedz Link
xxx70 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 20.05.05, 19:55 Byłam z koleżanką fajnym sklepie na Zamojskiej to sie nazywa SUPER SORT. Poniedziałki i wtorki jest nowy towar, z Anglii, Holandii, Kanady, dużo firmówek np. levis, nike, adidas, lee, gap, zara, next, H&M, river island, wallis, jackpot, caterina, marks&spencer,itp. Trafiają się nowe rzeczy z metkami, wszystko jest ładnie rozwieszone dużo dziecięcych ciuszków. Wcześniej kupowałyśmy na Lubartowskiej w błękitnym ale na Zamojskiej są takie same ciuchy i DWA RAZY TAŃSZE!!! no i obsługa dwa razy milsza;) Odpowiedz Link
top.vitamina Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 21.05.05, 10:50 a gdzie jest blekitny na lubartowskiej to ten z niebieskim szyldem i zoltymi literami sprzedaje tam chyba facet ? Odpowiedz Link
emilama Re: Gdzie w LUBLINIE błękitny???????????????? 21.05.05, 17:51 No właśnie, przyłączam się do pytania przedmówczyni:)? Chociaż będąc właśnie w SUPER SORCIE usłyszłam jak rozmawiały ze sobą dwie kobiety i jedna powiedziała że towar jest podobny do tego w BŁĘKITNYM ale tańszy, nie ma tyle ludzi i milsza obsługa! W związku tym - czy warto chodzić do tego BŁĘKITNEGO? Rozjaśnicie sytuację dziewczyny?Z góry dziękuję. Edyta ps. i przypomniało mi się że słyszłam ze w BŁĘKITNYM trzeba być wcześnie rano- to prawda? Odpowiedz Link
basiek13 Re: Gdzie w LUBLINIE błękitny???????????????? 24.05.05, 18:24 Rany, dzisiaj byłam na Zamojskiej i nigdzie nie widziałam tego ciuchlandu.Gdzie on dokładnie jest, prosze napiszcie. Odpowiedz Link
emilama Re: Gdzie w LUBLINIE błękitny???????????????? 25.05.05, 09:35 Na odcinku pomiędzy ul.Miłą a ul.Rusałką- do sklepu wchodzi się po metalowych schodkach. Myślę że warto tam zajrzeć w następnym tygodniu...E. ps.Nowy towar w poniedziałki! Odpowiedz Link
kakao2006 Re: ??????????????? 06.05.06, 17:59 Czy ten sklep istnieje jeszcze? Obeszłam dwa razy odcinek Zamojskiej między Miłą i Rusałką i nie widziałam żadnego SH SUPER SORT :-( Odpowiedz Link
nikol26 Re: ??????????????? 07.05.06, 20:29 cze nie wiem czy to ten sam sklep ale jest ciuchland SUPER SORT na ulicy wierzbowej to jest na majdanku wysiada sie kolo tego sklepu jubilat i za kosciolem jest ten ciuchland. pozdrawiam nikol26!!!!!!!!!!!!!! ps. sa fajne ciuszki mieszkam tam i zawsze w poniedzialek na 11 jestem pod sklepem :) Odpowiedz Link
emilama Re: ??????????????? 10.05.06, 00:02 Tak to ten sam sklep. Właścicielka chciała zmienić lokal na Zamojskiej i chyba źle trafiła bo zrezygnowała ze sklepu na tej ulicy. Zostały jej dwa sklepy: na Wierzbowej i chyna w Łęcznej.E. Odpowiedz Link
basiek13 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 26.05.05, 18:16 Dzięki, pewnie wpadnę zobaczyć co sie tam dzieje. Odpowiedz Link
shygirl92 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 29.05.05, 22:21 Witam serdecznie, jestem nowa w tym temacie, ale jestem z LSM-u i z chęcią zajrze do wszystkich sklepów jakei tu podaliście :) . Osobiście widziałam między Avonem - Komfortem (z tyłu) "Galerie Odzieży Uzywanej" nie wiem jaki tam jest asortyment, bo tylko do niego weszłam na parę sekund (z koleżanką, która roznosi ulotki z reklamą hurtowni ^^ ) . Odpowiedz Link
shygirl92 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 29.05.05, 22:25 Jeszcze jedno, wie ktoś gdzie w Lublinie sa angielskie ciuchlandy?? Odpowiedz Link
basiek13 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 04.06.05, 17:29 Byłam na Łęczyńskiej i sporo fajnych rzeczy sobie kupiłam. Świetną bluzkę Zary,drugą z Gapa, super torebkę. Jejku ale jestem zozradowana. Pozdrawiam buszujące w .....szmatkach. Odpowiedz Link
dolores12 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 04.06.05, 20:30 A ja byłam w Super Sklepie za Komfortem na LSM-ie. Nie mam pojęcia kto tam kupuje, bo ceny ubranek dziecięcych jak dla mnie kosmicznie wysokie (jak na lumpex). Może z dorosłych rzeczy coś można znaleźć czasem, mi się nie udało... Odpowiedz Link
izunia_sz Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 29.06.05, 00:25 To prawda ceny koszmarne, ale niedaleko za Zusem jest nowy ciuchlandzik dziecinny przy Grażyny koło przedszkola, kawałek za placem zabaw z rakietą, fajne ciuszki dużo angielskich i niedrogo. Odpowiedz Link
izunia_sz Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 29.06.05, 00:27 O tych cenach wysokich to dotyczyłó tego postu :) dolores12 napisała: > A ja byłam w Super Sklepie za Komfortem na LSM-ie. Nie mam pojęcia kto tam > kupuje, bo ceny ubranek dziecięcych jak dla mnie kosmicznie wysokie (jak na > lumpex). Może z dorosłych rzeczy coś można znaleźć czasem, mi się nie udało... Odpowiedz Link
kasia.julka Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 06.06.05, 17:23 Angielskie sa na lipińskiego na czechowie.Sklep nazywa się "z drugiej ręki" i maja tylko angielska odzież Odpowiedz Link
macius_lub Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 07.06.05, 10:26 a gdzie mozna znalesc jakies fajne meskie ciuchy? Odpowiedz Link
emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 12.06.05, 09:03 A jakie są ceny w tym angielskim ciuchlandzie na Lipińskiego? No i jak wyglądają ubrania- coś łądnego można znaleźć czy raczej szmaty z angielskimi metkami?Pozdrawiam.Edyta Odpowiedz Link
kasia.julka Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 15.06.05, 20:41 Tzn ja jestem zadowolona,znalazłam fajne koszulki dla siebie,spodnie drsowe i troche rzeczy dla małego Odpowiedz Link
emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 15.06.05, 22:43 Dzięki za odpowiedź:)Muszę się tam wybrać...E. Odpowiedz Link
kasia.julka Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 16.06.05, 18:39 Wiesz tam jest tak ,że jakbyś czegoś nie znalazła czego szukasz to sie zapytaj ,bo moze jest na magazynie to na pani Ci przyniesie,ja tak dostałam spodenki i koszulki dla małego Odpowiedz Link
emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 16.06.05, 20:28 Fajnie! Ja mam taki sklepik u Mamy na Czubach. Jak nic nie mogę znaleźć to pani mi wynosi z zaplecza! Podejrzewam że wynosi każdemu, bo jak kiedyś z nią rozmawiałam i w żartach powiedziałam że za te ubranka to jej się co najmniej kawa należy, to się obruszyła i powiedziała żebym się nie wygłupiała, bo to w jej interesie leży sprzedanie tego. Z resztą moja koleżanka tam kupuje i też mówiła że jej również coś podrzuca z zaplecza...No i dzisiaj przy mnie wyniosła coś jednej kobiecie dla wnuczka...A o sklepie pisałam: to ten za Lidlem na skarpie. Edyta Odpowiedz Link
pepsi23 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 22.06.05, 13:34 A czy ktoś był ostatnio w szmatexie na 3-maja? Takim długim i nowym? Byłam tam ostatnio jeszcze w zimie, ale nie było nic ciekawego. A może ktoś teraz go odwiedził? Odpowiedz Link
m.i Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 22.06.05, 16:47 a w których ciucholandach w Lublinie można kupić torebki, plecaki, apaszki, szaliki, kapelusze, paski, krawaty i inne dodatki? Odpowiedz Link
basiek13 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 22.06.05, 19:06 Na Mełgiewskiej w Milionie ciuchów sa fajne torebki, przynajmniej były w sobotę.Moim zdaniem jednak trzeba szukac w małych szmateksach. Ja upolowałam na Kunickiego w jakimś (nawet nie pamietam który, tam jest sporo małych)kilka rewelacyjnych torebek. Odpowiedz Link
dolores12 DzieCiuszek 01.07.05, 13:19 Byłam w tym tygodniu w sklepie 'DzieCiuszek' na rogu Kraśnickiej i Zana. To taki ciuchland-komis, ale większość ubranek ewidentnie pochodzi z lumpeksów. Niestety - ceny wysokie jak na mój gust. Podobne ubranka można gdzie indziej taniej dostać, chyba,że ktoś szuka czegoś konkretnego 'na teraz'. Ja zawsze kupuję swemu dziecku na wyrost jak tylko upatrzę coś ładnego i niedrogiego. Mały jest już wyposażony prawie do przedszkola, a ma dopiero rok:-))) Odpowiedz Link
basiek13 Re: DzieCiuszek 01.07.05, 19:03 No to zapobiegawcza jesteś. Ja podobnie robiłam ale teraz większość rzeczy wywalam, są nie modne i moja 4 letnia panna nie chce zakładać. Zreszta w szmateksach są coraz fajniejsze ciuchy. Odpowiedz Link
algidzia Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 14.10.05, 18:42 Jak Kunickiego długie i szerokie jest full ciuchlandów!!! Jeden mam dokładnie pod sobą w tym momencie... Dzieli mnie od niego podłoga. Tylko w żadnym jeszcze nie byłam, nawet w tym najbliższym. Musze się wybrac na maraton! Odpowiedz Link
spam20 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 02.07.05, 19:55 na wierzbowej 20 jest bardzo fajny ciuchland,super obsługa,angielski towar.Od poniedziałku do czwartku jest nowy towar,w piątek i sobotę przeceny. Odpowiedz Link
emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 03.07.05, 08:03 A gdzie to jest? Na Czechowie? Czy na Bronowicach?E. Odpowiedz Link
spam20 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 03.07.05, 22:22 Na bronowicach oczywiście,w alejce z domkami jednorodzinnymi,za kościołem,duży żółty szyld z niebieskim napisem salon odzieżowy. Odpowiedz Link
spam20 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 09.07.05, 00:40 Jest też fajny sklep na grażyny 17,angielski towar,nie wiem dokładnie kiedy nowy i przeceny,ale warto tam zajrzeć,ja trafiłam parę świetnych rzeczy,i to na przecenie,co się jednak rzadko zdarza.Sklep jest w bloku,schodzi się do pomieszczenia piwnicznego. Niezły jest też na skierki,u panów jak to mówi moja kumpela,mają ciuchy na wagę,warto więc kupować lekkie bluzki,bieliznę,jedyny mankament to istny burdel na kółkach,ja tam często tracę cierpliwoś jeśli w bileiźnie znajduję płyty lub spodnie,ale zawodowych szperaczek to pewnie nie zniechęci. To narazie na tyle. Odpowiedz Link
emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 22.07.05, 12:20 Na Zamojskiej będzie zamknięte z powodu urlopu od 25.07 do bodajże 5.08. E. Odpowiedz Link
emilama Re: Coś mi się przypomniało..... 22.07.05, 12:36 Pisałam o SH na Skarpie za tanim gipsem niedawno. Teraz zmieniam zdanie- nie jest tam tanio- właścicielka jak tylko zorientowała się że przychodzi sporo ludzi- podniosła ceny. Za t-shirt dla rocznego dziecka chce 10zł(kiedyś max 3zł), spodenki do tego -8zł! Przepraszam ale za taką cenę to ja pojadę np na Smoluchowskeigo i kupię nowe rzeczy z wyprzedaży letniej, albo do Tesco. Za buciki-12zł! tłumaczy się tym że to nowe albo jak nowe. W Mlionie ciuchów na łęczyńskiej kupowałąm butki Marks & Spencer za 6zł( z metką !) i uważałam że to drogawo!Pajacyk welurowy- 10zł. Ja rozumiem że ktoś chce zarobić, ale bez przesady...No i prawo pierwokupu mają ludzie z Taniego gipsu i znajomi- jak chce tak sprzedawać, to może jakoś dykretniej, bo zwykli klienci po prostu głupio się czują ? Trochę mi to podniosło ciśnienie...:)E. ps. Wygadałam się i mi ulżyło, ale miałam zmarnowany dzień, bo chciałam małej coś kupić, ubranka były super , ale te ceny to z kosmosu....E. Odpowiedz Link
fitka3 Re: Coś mi się przypomniało..... 23.07.05, 00:10 ja czasem zagladam na lotnicza kolo przedszkola ciuchy maja z anglii i tanie w porownaniu z innymi sklepami za dziecinne ogrodniczki zaplacilam tam ostatnio 4.50 a sa jak nowe pozatym bardzo mila obsluga Odpowiedz Link
dolores12 Re: Coś mi się przypomniało..... 23.07.05, 22:59 Bardzo dobrze, że jest to forum. Przynajmniej można się wymienić informacjami na temat sprzedawców-chytrusów. Odpowiedz Link
morela_tu_i_tam Re: Coś mi się przypomniało..... 29.07.05, 12:58 bylam dzisiaj w ciuchlandzie z tylu dworca glownego pks w lublinie i jestem strasznie zadowolona. kupilam sobie sliczna koszule, marszczona z przodu w czerwono-brazowe paski z vero mody, lniana tunike z H7M, zielona apaszke i mamie biala bluzke, zaplacilam za wszystko 34zl. bardzo fajne ciuchy tylko trzeba dokladnie poszperac, a na pewno znajdzie sie cos dla siebie. pozdrawiam Odpowiedz Link
inez_22 Re: Coś mi się przypomniało..... 16.08.05, 21:25 I ja za kazdym razem jak tam pojde, nie wychodze z pustymi rekami:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
morela_tu_i_tam Re: Coś mi się przypomniało..... 17.08.05, 20:31 ja tez za kazdym razem znajduje tam cos dla siebie lub dla mamy. ostatnio znalazlam sliczna biala koszulke za 5 zl. pozdrawiam:) Odpowiedz Link
olive2 Re: Gdzie dokladnie ten na Raclawickich??? 23.08.05, 11:17 bo nie moge znalesc :((( Odpowiedz Link
gosiat Re: Gdzie dokladnie ten na Raclawickich??? 26.08.05, 22:49 Racławickie 25 - na rogu Legionowej, koło wypożyczalni video. Odpowiedz Link
artistry1 Re: Gdzie dokladnie ten na Raclawickich??? 03.09.05, 09:50 Nowy ciucholand na Krakowskim Przedmieściu. Jest to filia miliona ciuchów z Łęczyńskiej. Znajduje się na przeciwko sądu w delikatesach (tych starych komunistycznych jeszcze) prawie u wylotu na Racławickie, róg Wieniawskiej. niezłe ciuchy choc niezbyt tanie. Zresztą na Jasnej jest teraz z 5 sklepów ciuchów warto zajrzeć na pewno się coś wybierze. Odpowiedz Link
martajackowska Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 17.09.05, 18:22 oczywiscie na ulicy goscinnej, w przedszkolu, za lidlem, sliczne markowe ciuszki Odpowiedz Link
artistry1 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 19.09.05, 12:24 Widziałam nowy ciucholand na Nadbystrzyckiej. Kiedys w tym budynku było KFC na parterze a teraz jest ciuch na 1 pietrze (w zeszłym roku tam był Atomic Club)na przeciwko Wydziału Elektrycznego PL. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dolores12 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 20.09.05, 18:48 Nowy towar we środy, czwartki piątki i soboty. Niestety kupa handlar już to miejsce namierzyła i przepychanki przed wejściem w związku z tym murowane:-( Odpowiedz Link
basiek13 Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 21.09.05, 20:51 Właśnie te handlary, co one robia z tymi ciuchami??? Kiedyś widziałam taką scenę, darły sie dwie dziewczyny o ciuchy, jedna później przy kasie miała super rzeczy, zapłaciła około 100 zł. W następnym tygodniu ta sama dziewczyna i ta sama kupa ubran i kolejna 100.Czy to handlara, bo jeśli tak to chcę wiedzieć gdzie takich szukać, bo ciuchy super dorwała. Odpowiedz Link
emilama Re: Gdzie w LUBLINIE??????????????????????? 22.09.05, 12:35 No ja czasami też wychodzę z ciuchlandu ze stertą ubrań za powiedzmy 50zł... Ale kupuję dla znajomych i rodziny, nie stoję na targu i nie sprzedaję tego tonami za słone sumy. Rodzinie sprzedaję za taką kwotę za jaką kupiłam, czasami podaruję. To co mi zostanie, albo oddaję do ciuchlandu z powrotem( po umówieniu się uprzednim z właściielką), albo sprzedaję na allegro. Ale muszę się przyznać że kupuję w SH dlatego że to już nałóg:) Nie musiałabym tego robić bo mam regularne dostawy z Anglii od krewnej, ale po prostu lubię od czasu do czasu sama coś upolować:) A ....i wiem gdzie bywa jedna taka handlara - widuję ją gdy jestem u Mamy na Czubach, stoi pod Aldikiem na Radości. Ubrania ma b.ładne, kobiet multum wokół, ale ceny!SZOK! Za np bluzeczkę z cienkiej żorżety Marks&Spencer chciała 39zł!E. Odpowiedz Link