Dodaj do ulubionych

Pożyczka gotówkowa

IP: 193.142.210.* 15.02.09, 10:32
Witam

Chciałem zapytać o pożyczki gotówkowe. Jest teraz dużo reklam na rynku w których różne banki i firmy reklamują, że nie trzeba im przedstawiać żadnych poręczycieli, albo żadnych dochodów.

Chciałbym właśnie postarać się o taką pożyczkę, ale nie mam żadnych udokumentowanych stałych przychodów ponieważ pracuję tylko dorywczo na umowy-zlecenie.

I tu właśnie moje następujące pytania:

1. Czy warto brać pożyczkę w miejscu gdzie nie trzeba przedkładać zaświadczeń o dochodach (Zakładam, że pewnie mają wyższe oprocentowanie i obowiązkowe ubezpieczenie)?

2. Czy według was mam jakiekolwiek szansę na dostanie pożyczki?

3. Czy ktoś mógłby mi polecić jakieś sprawdzone banki/firmy u których mógłbym zaciągnąć taką pożyczkę w kwocie 4000-5000zł i nie musiałbym spłacać 150% pożyczki?

Z góry dziękuję za wszystkie pomocne odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Inny Maciek Re: Pożyczka gotówkowa IP: *.icpnet.pl 15.02.09, 11:07
      Wiesz zdolność kredytowa to podstawa decyzji o przyznaniu kredytu, a Ty
      właściwie jej nie posiadasz nie posiadając dokumentu o stałych dochodach. Ale
      oprócz tego, można przecież kredyt zabezpieczyć majątkiem. Jeśli nie obawiasz
      się, że zabraknie Ci środków na spłatę to śmiało, nie znam procedur w
      poszczególnych bankach, ale myślę, że mimo wszystko masz szansę. Aczkolwiek
      prędzej u jakiegoś pośrednika, ale tam wiadomo, że koszt będzie wyższy.
      • Gość: Maciek Re: Pożyczka gotówkowa IP: 193.142.210.* 15.02.09, 11:22
        Mam jeszcze nieruchomość która mogłaby być zabezpieczeniem w takim razie. Nie
        obawiam się, że zabrakło by mi pieniędzy na comiesięczne spłaty, ale obawiam się
        właśnie, że mógłbym dostać pożyczkę tylko na spłatę typu 150% wartości pożyczki.

A nie chce korzystać z firm typu Provident bo wiem, że oni właśnie mają
        oprocentowania tego typu.
        • Gość: bizneszpenio Re: dobra domena czy serwer jako gwaranty IP: *.pools.arcor-ip.net 19.02.09, 17:40
          lux zabezpieczania, co bede podpowiadac biznesmanowi
    • tapatik Że tak się zapytam... 19.02.09, 19:28
      Na co Ci ta pożyczka?
      Może pokombinuj jak się obejść bez niej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka