deanna1 28.01.06, 21:01 www.allegro.pl/show_item.php?item=83441463 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green-eyed-girl Re: Urtekram na allegro 29.01.06, 19:58 wszystko pieknie, tylko po co kupowac na allegro, skoro na stronie naturo.pl te odzywki kosztuja 22.25zł, a u pani na allegro 26 zl. na tej samej zasadzie pani sprzedaje rowniez wszystkie inne kosmetyki (pare zlotych drozej niz na stronie) piszac zreszta, jakie sa rewelacyjne i ekologiczne, co moze wprowadzac w duzy blad, bo sklady niektore maja raczej tragiczne (np. szampon chlorella: aqua,sodium laureth sulfate,cocoamidopropyl betaine,lauryl polyglucose,sodium chloride,polyquaternium-7,chlorella fermentation extract,polyquaternium-10,panthenol, citric acid,2-bromo-2-nitropropane1,3-diol, parfum) ... wiec jak juz ktos chce cos kupic z urtekrama, to radzilabym wnikliwie czytac sklady, a poza tym kupowac tam, gdzie sie najbardziej oplaca... Odpowiedz Link Zgłoś
deanna1 Re: Urtekram na allegro 29.01.06, 23:01 nie porównywałam cen, dobrze że zwróciłaś na to uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
deanna1 pasta do zębów Aloe Vera - skład 29.01.06, 23:09 Mam pastę do zębów z Urtekramu Ingrediens (INCI):glycerin, calcium carbonate, aqua, carrageenan, citrus nobilis, aloe barbadensis, myrrha, limonene & linalol (z olejków eterycznych) Kupiłam w Bio-Markecie Odpowiedz Link Zgłoś
green-eyed-girl Re: pasta do zębów Aloe Vera - skład 30.01.06, 00:25 ja zawsze porownuje ceny w takich przypadkach, bo zwykle slusznie wesze jakis podstep ;) a pasty urtekrama maja rzeczywiscie bardzo fajne sklady, ktos na forum sie wypowiadal, ze 'to jedyny dobry produkt tej firmy', ale nie pamietam gdzie. w kazdym razie na sklady szczegolnie szamponow (polowa jest z sls) i zeli pod prysznic radzilabym uwazac. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa to ja powiedziałam 31.01.06, 14:49 ze Urtekram ma jedynie dobre pasty i mydła. teraz dołoże do tego jeszcze zielony dezodorant kulce. w porównaniu z Eco "trzyma" jak szalony:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mokta Re: to ja powiedziałam 31.01.06, 15:16 ja mam z Urtekrama jeszcze Szampon pobudzający zmysły - dobry skałdowo (taki półnaturalny) i dobrze myje. Ale jakościowo lepszy jest ten z Eco. co do tych aukcji na allegro - wątpie czy znajdzie się ktoś chetny na te kosmetyki skoro gdzie indziej moze kupic taniej. Odpowiedz Link Zgłoś