amma6 07.09.06, 14:19 Czemu mieszkańcy Czosnowa są tak słabo aktywni na foru . Zaledwie jeden wpismna kilka dni. W Łomiankowskim forum ciągle coś się dzieje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cotoneaster Re: lenistwo 08.09.06, 15:19 Bo tutaj mniej osób ma internet. Bezprzewodowo to spory wydatek (my załapaliśmy się na promocję Plusa dla prowadzących działalność gospodarczą), stacjonarnego nie mamy - pewnie jak większość nowo przybyłych. Stali mieszkańcy pewnie mają inne zainteresowania niż siedzenie na necie. Poza tym wiele osób pewnie nie zdaje sobie sprawy, że takie forum istnieje. Ja trafiłam na nie przypadkiem. Zastanawiam się też od jakiegoś czasu jak je rozpowrzechnić... Odpowiedz Link
amma6 Re: lenistwo 08.09.06, 15:28 Mam ten sam problem z netem, mogę serfować tylko w pracy ( szef nie słyszy). A propo jak się sprawuje Plus, zastanwiałam się nad podłączeniem do osobistego laptopa. Odpowiedz Link
nikodemf Re: lenistwo 08.09.06, 15:43 rzeczywiście leniwie się zrobiło :) Może uda mi się dodać trochę energii wątkiem, który zaraz napiszę ... Jeżeli chodzi o porównanie z forum łomiankowskim (które czytuję) to cieszę się że tutaj nie musimy tak sie naparzać i utyskiwać na nasze władze gminne. Dostęp do internetu pewnie jest jakąś kwestią - gdzie tepsa nie może warto poszukać czegoś w eterze - do Palmir dociera sygnał WiFi z nadajnika ArmaSan w Łomniej, w Sowiej jest firma (gość) który rozprowadza internet w ten sam sposób, dolatuje sygnał z komina w Nowym Dworze...tak że nie jest tak tragicznie. W Palmirach najlepiej ludziom sprawuje się z tego co słyszałem Blue Connect ery. Miłego dnia. Odpowiedz Link
xudys Re: lenistwo 08.09.06, 15:52 ja łącze sie przez iplusa, jesli niepotrzebne łącze komercyjne to wystarcza Odpowiedz Link
muay-thai4 Re: lenistwo 08.09.06, 19:23 ja łączę się przez telekomunę i jakoś to lata ale mieszkam w środku Czosnowa.. ale co prawda to prawda trzeba to forum jakoś rozpropagować. Odpowiedz Link