Dodaj do ulubionych

depilacja laserowa GDAŃSK - GDYNIA

27.01.07, 18:30
Czy ktoś podadał się depilacji laserowej na terenie Trójmiasta i jest mi w
stanie polecić jakiś gabinet?
Obserwuj wątek
    • kobietka221 Re: depilacja laserowa GDAŃSK - GDYNIA 29.01.07, 19:17
      hej! ja bylam w babinecie w sopocie, nazywa sie kosmedica. zrobilam sobie bikini glebokie i jestem
      zadowolona z rezultatow;-) fachowo, szybko i prawie...bezbolesnie. polecam
      • mia1234 Re: depilacja laserowa GDAŃSK - GDYNIA 03.02.07, 15:41
        Bardzo dziękuję Ci za informację, powiedz mi jak wygląda głębokie bikini i
        przede wszystkim jaki jest koszt?
      • imperialex1 Re: depilacja laserowa GDAŃSK - GDYNIA 17.04.07, 14:47
        ile kosztuje bikini glebokie w kosmedica? i ile zabiegow robilas ze wystarczylo
        i w jakim odstepir czasu?
    • gwezde Re: depilacja laserowa GDAŃSK - GDYNIA 02.04.20, 08:18
      Dziewczyny czy taka depilacja laserowa usuwa na zawsze całe owłosienie?
    • m.mazurek57 Re: depilacja laserowa GDAŃSK - GDYNIA 31.01.22, 22:59
      Klinika Cosmetologica ma gabinety i w Gdyni i w Gdańsku. To duża grupa osób profesjonalnie zajmujacych się dobrym stanem skóry. Myślę, że warto skorzystać z bezpłatnych konsultacji. Jeśli to dla Was zbyt onieśmielające miejsce to znajdźcie salon lub gabinet blisko domu. Wyszukiwarka na wpadaj.pl pokaże Wam ofertę różnych salonów nie tylko kosmetycznych np. wpadaj.pl/szukaj/manicure/gdansk
    • kasiaitomek123 Re: depilacja laserowa GDAŃSK - GDYNIA 01.05.25, 19:51
      Cześć dziewczyny!
      Przychodzę dzisiaj do Was z ciekawym tematem. Ostatnio zaczęłam używać aplikacji Billin, chciałabym się zapytać co Wy o niej sądzicie. Z tego co się dowiedziałam to aplikacja powstała kilka miesięcy temu, tutaj u nas, w Polsce. Polega o na na tym, że jej użytkownicy polecają sobie nawzajem różne produkty, których używają w swoim życiu codziennym. Można to robić na kilka sposobów - zwykłe posty pisane, zdjęcia lub krótkie filmiki. Cały system wygląda ciekawie i cieszy się coraz większym zainteresowaniem (szczególnie wśród kobiet). A teraz rzecz najciekawsza - polecane przez użytkowników marki mają opcje wykupienia od zwykłego użytkownika reklamy za post, który MY napiszemy. W ten sposób najciekawsze lub najbardziej kreatywne recenzje mogą przynieść nam dodatkowe korzyści. Sama dopiero zaczynam i jestem dobrej myśli :). Jeżeli Wy też jesteście ciekawe aplikacji Billin to śmiało sprawdzajcie ich stronę internetową i próbujcie swoich sił (można zaszaleć z kreatywnością i artyzmem:))).

Dla osób zdecydowanych pozwolę sobie zostawić nazwę mojego profilu: Kasiaitomek
      Podając moją nazwę otrzymacie na start - 10ZŁ NA DOBRY POCZĄTEK SWOJEJ KARIERY:)

Dajcie proszę znać co o tym myślicie! Czekam na wasze odpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka