Dodaj do ulubionych

Bilety na mecz Polska-Grecja

19.03.11, 23:59
Pojawiły się bileciki na mecz odbywający się,
jak już wiecie od zdruzgotanej bachuli,
29 marca o godz 21.30 na stadionie Karaiskaki.
Tu można sobie poczytać gdzie i jak je kupić :

www.kerdos.gr/default.aspx?id=1454400&nt=103
...a tu leniwi mogą bez poczytania poprostu je zakupić on-line wink

www.epo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18593
A tak wogóle to kto oprócz mojej drużyny się wybiera ?
Można by zakupić bileciki jakoś w KUPIE wink
Obserwuj wątek
    • bachula_gr Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 20.03.11, 08:02
      Kurde, kurde, kurde, my sie wybieramy duchowo jedynie (wciaz nie moge uwierzyc, ze nam taki numer wycieli z tym Pireusem) ale liczymy na godna reprezentacje i obszerna fotorelacje!!!!
      No.
    • magdalena1302 Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 20.03.11, 10:22
      mogłaby Polska raz wygrać wink
      • mamalal-ka Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 20.03.11, 10:53
        Skład polskiego zespołu to nieznane mi nazwiska oprócz oczywiście
        Michała Żewłakowa, Głowackiego i Dutki .
        Zresztą poczytajcie sobie:
        www.pilka.sport24.pl/news/show/140808/reprezentacja/kadra-na-mecze-z-litwa-i-grecja
      • mamalal-ka Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 20.03.11, 11:04
        Magdalenko jak to raz wygrać ???
        Ostatnio rozgromiliśmy przeciwnika
        obejrzyj sobie...
        www.youtube.com/watch?v=TSrwD0lwZ3I
        • morita11 Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 20.03.11, 13:32
          Ja bede w Greminiji w tym czasie.
    • penteli Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 20.03.11, 16:20
      My się wybieramy. Myślę, że w kasie przed samym meczem biletów nie zabraknie, jak uważasz? Nie wymieniliśmy sobie kart kredytowych na te nowe z chipami i jestem pozbawiona możliwości zakupów online.
      • mamalal-ka Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 22.03.11, 15:30
        No co jest kobity !!!
        Nikt oprócz penteli się nie wybiera ???
        NO TROSZKUUUUU PATRIOTYZMU POPROSZĘ !!! EJŻE !

...myślę penteli że bitety bez problemu będą w kasie przed meczem.
        Jeśli jesteś pewna jednak że pójdziesz to mogę Ci zakupić on-line
        a przed meczem się spotkamy...no i będzie w KUPIE wink
        • penteli Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 22.03.11, 19:21
          Hehe, żadna w tym moja zasługa, wybieram się na zasadzie Cygana, który dla towarzystwa dał się powiesić wink To Góral jest prowodyrem. Ja i sport - jako kibic czy uczestnik, obojętnie - to dwa oddzielne kosmosy. Pozdrawiam. Odezwę się w sprawie biletów, skoro masz takie możliwości.
          • mal_gosia_w_gr Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 22.03.11, 21:24
            Ja też się wybieram smile Sprawdziłam stronę, ale nie rozumiem, czy bilety są w sektorze dla greckich kibiców czy polskich? Jak zamówić bilety, żeby być w sektorze gości?
            • mamalal-ka Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 22.03.11, 23:35
              mal_gosia_w_gr napisała:
              Jak zamówić bilety, żeby być w sektor
              > ze gości?

Nie ma takiej opcji i wyraźnie jest napisane że online bilety dla tubylców.
              Mi tam obojetne w jakim sektorze....i wcale nie jestem pewna komu będą
              kibicowali moi szalikowcy wink
              • mamalal-ka Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 28.03.11, 16:10
                Słyszałyście, widziałyście ???
                Świetna reklama polskiego sportu !

sport.gadu-gadu.pl/5588334012920458550/skandaliczne-zachowanie-polskich-kibicow-na-litwie1-60-osob-zatrzymanych
                ...mam tylko nadzieję, że na jutrzejszym meczu uda nam się uniknąć takich incydentów.

Biletów nie zakupiłam online tylko mam zamiar jutro przed meczem...
                o 21 będę na Karaiskaki, zainteresowane uprasza się o telefon...
                ...w sprawie siedzenia w KUPIE of course wink
                • rene1231 Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 28.03.11, 17:15
                  35-letni Michał Żewłakow założy kapitańską opaskę w pożegnalnym meczu w piłkarskiej reprezentacji Polski. We wtorek Biało-Czerwoni zagrają w Pireusie z Grecją.

- Przed spotkaniem na stadionie Olympiakosu odbędzie się oficjalne pożegnanie Żewłakowa z kadrą. Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej Grzegorz Lato wręczy mu prezent, upominek przygotowali również koledzy z drużyny - powiedział dyrektor reprezentacji Konrad Paśniewski.

Grający na co dzień w Ankaragucu Ankara Żewłakow nie wziął udziału w niedzielnym treningu, ma przylecieć wieczorem samolotem z Cypru. Na razie nie wiadomo, ile minut spędzi na boisku we wtorkowej konfrontacji z Grekami. Dla niego to szczególny mecz, bowiem cztery lata występował w Olympiakosie Pireus.

- Podczas 25-minutowej gierki na środku obrony trener Franciszek Smuda wystawił Arkadiusza Głowackiego i Tomasza Jodłowca - dodał Paśniewski.

Bardzo możliwe, że występ Żewłakowa będzie symboliczny, a przez większość spotkania parę stoperów będą tworzyć właśnie Głowacki z Jodłowcem. W piątkowej potyczce z Litwinami (0:2) w Kownie obok Głowackiego zagrał Kamil Glik. Obaj przyczynili się do straty bramek.

Nadal z zespołem nie ćwiczy narzekający na uraz ścięgna Achillesa Michał Kucharczyk (Legia Warszawa). Urazu nabawił się na początku sobotnich zajęć. - Czuje się już znacznie lepiej, ale nie było sensu aby dziś wychodził na boisko. Inni zawodnicy są zdrowi - przyznał dyrektor reprezentacji.

Przed dwa pierwsze dni zgrupowania w Atenach Polacy trenowali na obiektach Atromitosu Peristeri, czyli klubu Marka Saganowskiego i Marcina Baszczyńskiego. W poniedziałek o godz. 17.30 mają zaplanowane oficjalne zajęcia w Pireusie. Wcześniej odbędzie się konferencja prasowa.

Od lata ubiegłego roku, odkąd selekcjonerem został Portugalczyk Fernando Santos Grecy nie przegrali ani razu. W sobotę w eliminacjach Euro 2012 pokonali na wyjeździe Maltę 1:0, a bramkę strzelił w... 95. minucie Vassilios Torossidis.

- To spotkanie będzie analizowane przez sztab trenerski wspólnie z kadrowiczami. Mamy na płytach też inne spotkania Greków - dodał Konrad Paśniewski.
                  • mamalal-ka Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 28.03.11, 17:23
                    No i brawa dla pana Michała !

Dodam tylko, że transmisję zobaczyć można będzie na polskiej jedynce
                    ...a dla nieposiadaczy na greckim Mega...
                    oj będziemy do Was machać ! wink

• bachula_gr Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 28.03.11, 19:00
                      mamalal-ka napisała:
                      > oj będziemy do Was machać ! wink

Laleczko, jakiego transparentu szukac?????
                      Bawcie sie dobrze (i bezpiecznie) szczesliwcy!!!!
                      • mamalal-ka Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 28.03.11, 21:02
                        bachula_gr napisała:
                        > Laleczko, jakiego transparentu szukac?????

Wszystko będzie zależało od tego gdzie dostaniemy bilety...
                        mam nadzieję, że uda nam się zasiąść w polskim sektorzewink
                        Noooo aaaale gdyby jednak nie....
                        to nie wiem czy dam radę rozwinąć transparent heheheheh
                        wszak chciałabym wrócić do domu cała i zdrowa wink
                        • ana_mama_patrycji Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 29.03.11, 06:48
                          Laleczko po wyczynach Polaków na Litwie strach siadać w polskim sektorze. Mój Grzechu przyniósł plotkę że podobno w kierunku Aten zmierza 17 autokarów kibiców wink I Polaków ma być spooooroooo.
                          • mamalal-ka Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 29.03.11, 14:28
                            ana_mama_patrycji napisała:
                            > Grzechu przyniósł plotkę że podobno w kierunku Aten zmierza 17 autokarów kibic
                            > ów wink I Polaków ma być spooooroooo.

O w mordę ! Sama nie wiem czy powinnam dać się zastraszyć !
                            ...gdyby nie dzieci to pewnie bym zaryzykowała !
                            No cóż zobaczymy jak to będzie wyglądało przed wejściem wink
    • ana_mama_patrycji Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 28.03.11, 19:44
      Ja zostaje z dziecmi a idzie Grzechu. bedziemy z Pat kibicować na kanapie. bedziemy szukac znajome twarze.
    • margarita6 Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 29.03.11, 07:43
      Mi niestety tez zostaje kibicowanie przed TV...niestety moj pracuje wieczorem i nie mam z kim dzieci zostawic.
      Oby nie byla zadnej rozruby i oczywiscie licze na wygrana....choc po ostatnich meczach jakos ciezko to widze.
      • bachula_gr Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 29.03.11, 07:48
        Szkoda, ze do biletow na takie wydarzenie nie dodaja bonow na nianki dla dzieci wink No i ze te Ateny pieronsko daleko.
        Dzis Krycha oznajmila o poranku swojej ukochanej pani w przedszkolu, ze oto "dzis mamy wielki problem w domu"- zdebialam ale sie uspokoilam jak kontynuowala "bo gra Polska z Grecja i tata nie wie komu bedziemy kibicowac z Sofijka" smile)))
        Ja tam wiem komu.
        • ana_mama_patrycji Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 29.03.11, 08:38
          bachula_gr napisała:
          "Szkoda, ze do biletow na takie wydarzenie nie dodaja bonow na nianki dla dzieci"

HAHAHAHAHAHA DOBREEEEE
          • mamalal-ka Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 29.03.11, 15:43
            Ciekawe czy się sprawdzi :

www.sport.pl/sport/1,65025,9337215,Gmoch__Jak_przyjdzie_5_tys__kibicow_to_bedzie_sukces.html
            • bachula_gr Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 29.03.11, 17:10
              Kyros Gmoch jest starym pesymista wiec jego prognozy przesz sitko nalezy. A juz sposob w jaki wypowiada sie o Michale Z. jest po prostu nie do zniesienia- doniosl mi malzonek, fan Jacka i jego nowogreki footballowej wink
    • bebiak Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 29.03.11, 23:03
      Mecz.. mecz...
      i po meczu.
      Nawet oglądałam (do mnie prawie niepodobne!) a zaangażowałam się emocjonalnie tak, że aż się denerwowałam w niektórych sytuacjach.
      Z smska wiem, że bylo czadowo, że machałyście..
      Chyba dwu- czy nawet trzykrotnie pokazano polski sektor i choć machania Waszego nie zauważyłam to jednak słyszałam, jak tam krzyczałyście pełne euforii i jak gromkimi brawami żegnalyście schodzącego z boiska Żewłakowa... smile
      Łączyłam się dziś z Wami, zdecydowanie taksmile

• mamalal-ka Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 30.03.11, 01:02
        Króciutka po-meczowa relacja !
        Było czadowo, gitowo, zarąbiście...
        Dawno się tak nie ubawiłam...bez "prądu" heheheheehhe
        Polscy kibice rewelacja !
        Klaskali, trąbili, buczeli, gwizdali, śpiewali Mazurka i sto lat dla Michała !
        Wszystko to pod dyrygenturą kilku wodzirejów !...nawet równo im-nam to wychodziło wink
        Niestety znalazło się kilka wrzodów narodu którzy szaleli z petardami i parę razy
        zwrócono im uwagę przez megafony!
        Wyszliśmy 5 minut przed końcem aby uniknąć tłoku i przepychanek,
        policja liczbie mnogiej uzbrojona w pały i tarcze ustawiła się przed
        polskimi sektorami i była w pełni gotowości !
        Wynik trochę beznadziejny 0:0 ale i tak było warto !
        Wieczór uważam za udany ...następna gotowość meczowa zawieszona do
        EURO 2012 wink (tak sobie marzę )
        • bachula_gr Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 30.03.11, 07:02
          Pieknie nas reprezentowaliscie. Brawo.
          Nie wiem jak polska tv ale grecka mega w zasadzie nie pokazywala trybun, a jak juz to pierwsze rzedy z greckiemi flagami. Jak schodzil Michal Z. to kamera poleciala na polski sektor (y) ale i tak czulismy Wasza obecnosc, zwlaszcza po drugim FIXie wink

Macie jakas reprezentacyjna fotke?
          • mamalal-ka Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 30.03.11, 15:50
            bachula_gr napisała:
            > Macie jakas reprezentacyjna fotke?

Fotki oczywiście są...porozsyłam w poniedziałek bowiem pakuje
            walize i odfruwam z katinaki na Santorini...
            ŻYCZCIE NAM ZWARIOWANEGO WEEKENDU ! wink
            Buziaki!
    • ana_mama_patrycji Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 30.03.11, 07:31
      Przyłączyłam się do kibicowania w szlafroku na kanapie big_grin Pięknie kibicowaliście, słychać było: Polska gola, chcemy gola, Sto Lat dla Michała - Super sie oglądało gdy wiedziałam że to sami swoi krzyczą big_grin No właśnie a fotki jakieś macie ???
      • penteli Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 30.03.11, 12:14
        A ja wciąż ziewam po wczorajszym, bo dotarliśmy do domu "już" o 1.30. Troszku mi się straszno zrobiło na widok kordonów policyjnych, sporo czasu zajęło samo wydostanie się ze stadionu, bo byliśmy wypuszczani małymi grupkami i "wybiórczo" (systemem: kilku bardziej rozochoconych i kilku spokojniejszych osobników, haha - a przynajmniej ja miałam wrażenie, że to tak działało) a w metrze... no cóż... nie rozmawialiśmy zbyt głośno po polsku. Za to robili to inni big_grin Dobrze, że miałam możliwość odespać całą sprawę. Cóż, wszystkiego w życiu ponoć powinno się spróbować. Pozdrawiam.
        • mal_gosia_w_gr Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 30.03.11, 18:53
          Ja też byłam. Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Było też sporo dzieciaków, nawet słyszałam jak niektórzy upominali przeklinających, że przy dzieciach tak nie można. Panowie przepraszali i kibicowali kulturalnie.
          • ana_mama_patrycji Re: Bilety na mecz Polska-Grecja 30.03.11, 20:29
            Dzieciaków było sporo bo szkoła zorganizowała autokar m.in.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka