bachula_gr 16.10.13, 08:57 Sto lat ze wspomnieniami z boskiej Grecji ))))))))))) Udanego swietowania i niech Ci torcik urodzinowy nie pojdzie (za bardzo) w bioderka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalal-ka Re: RENE - sto lat 16.10.13, 16:06 Renatko kochana wszystkiego wymarzonego !!! ...i oprócz stu lat sto wycieczek do ukochanej Hellady ! Buziaki! Odpowiedz Link
bebiak Re: RENE - sto lat 19.10.13, 15:34 mamalal-ka napisała: > ...i oprócz stu lat sto wycieczek do ukochanej Hellady ! ... i jeszcze kilku/nastu/dziesięciu do Warszawy, o! Odpowiedz Link
kalanitka Re: RENE - sto lat 16.10.13, 21:36 Szczęścia, zdrowia, wszystkiego co najlepsze na co dzień i od święta, uśmiechu i radości w serduchu Odpowiedz Link
rene1231 Re: RENE - sto lat 18.10.13, 14:35 Dziewczyny dziękuje za życzenia.Mam nadzieje że sie spełnią ,jeżeli tak to sie pochwale,oj na pewno sie pochwale Odpowiedz Link
bebiak Re: RENE - sto lat 19.10.13, 15:33 Ja zapóźniona z uwagi na mocno ograniczony dostęp do internetu w tym tygodniu ale ściskam Cię mocno życząc WSZYSTKIEGO!!! A tradycyjną kartkę zwykłą pocztą też wysłałam wiedząc, że internetu w tym tygodniu praktycznie brak! Odpowiedz Link