sylwialew 03.06.06, 21:41 Od wczoraj wieczorem jestem w szoku nie moge myslec o niczym innym. Dziewczyny jak to jest mozliwe 10,11,12 letnie dzieci zabijaja swojego rowiesnika?????????????????? Przeciez to jest okropne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tutanka Re: Alex !!!!!!!!!!!! 04.06.06, 07:30 a to w grecji sie stalo? bo ja tu nic nie slyszalam Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Alex !!!!!!!!!!!! 04.06.06, 10:00 W Grecji polnocnej - VERIA. Kilka miesiecy temu bylo glosno w sprawie zaginiecia chlopca 10-11 letniego. Byly rozne spekulacje: porwanie dla okupu, nielegalne transplantacje organow etc. Pierwotne sledztwo nic jednak nie wykazalo ani tym bardziej nie odnaleziono dziecka. Teraz okazalo sie, ze prawdopodobnie zabili go rowiesnicy, ktorzy sie do tego przyznali. Niestety problem z odnalezieniem ciala. ;-((( Koszmar. Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Przemoc 04.06.06, 10:10 Skoro jest wątek o przemocy to i ja wpiszę bo właśnie dziś w nocy napadli mojego brata. usiadłam sobie przed kompem żeby trochę się wyłączyć z myśleniem. Wyobraźcie sobie wracał z dyskoteki, był pod polskim kościołem. Dostał w głowę i ocknął się bez pieniędzy, telefonu i .... butów. Jestem dziś w totalnym dołku, dlaczego takie rzeczy się dzieją?? Chłopak jest tutaj 3 tygodnie chciał się rozerwać z kolegami z pracy i jego pierwsze wyjście o mal nie skończyło się tragicznie. Serce mi kołacze. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Przemoc 04.06.06, 10:32 Straszne. Ale w sumie dobrze, ze tylko tak sie skonczylo. Buty i telefon do odkupienia, pieniadze do odrobienia. Najwazniejsze, ze zyje. Odpowiedz Link
wiweiorex Re: Przemoc 04.06.06, 20:47 Heh, mi też się zdaryło oberwac po pyszczku w "polskiej wiosce" - jak nazywam okolice polskiego kościołą, sklepów i dyskotek... Chciałyśmy iść z przyjaciółką na disco, jednak nie dotarłyśmy, bo nas napadnięto. Co ciekawe- napastnicy, to para: Polka (!) i prawdopodobnie Alban... Na szczęście obyło się bez poważnych obrażeń - kilka ran na twarzy i głowie, przyjaciółka straciła komórkę... Mogło być gorzej. Takie czasy mamy, że za parę groszy można się z życiem pożegnać... Przerażające... Odpowiedz Link
flisvos Re: Przemoc 04.06.06, 23:58 dobrze ze na wyspach jest spokojniej! a jesli chodzi o sprawe alexa to az mi sie w glowie nie miesci co te dzieciaki zrobily! tragedia! Odpowiedz Link
olna Re: Alex !!!!!!!!!!!! 05.06.06, 08:19 Mnie tez sie to nie miesci w glowie.Podobna historia byla w Polsce,kolezanki zamordowaly dziewczynke z klasy,w podobnym wieku jak tutaj.Podobno Alex ze wzgledu na rosyjskie pochodzenie byl szykanowany w szkole a dwoch z nich to Albanczycy.Okropne. Odpowiedz Link
flisvos Re: Alex !!!!!!!!!!!! 05.06.06, 12:26 ja mysle ze calej prawdy i tak sie nigdy nie dowiemy Odpowiedz Link
flisvos Re: Alex !!!!!!!!!!!! 05.06.06, 13:08 tak wlasnie czytam dzisiejsze wiadomosci z polski i co znalazlam wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=35116&wid=8337607&rfbawp=1149505489.368&ticaid=11bb5 tragedia, jak ludzie mogo byc takimi.... Odpowiedz Link
tutanka Re: Alex !!!!!!!!!!!! 05.06.06, 15:31 wzcoraj ogladalam "Pod Napięciem" i zbulwersowala mnie ta sprawa: podnapieciem.onet.pl/1338899,archiwum.html dodam, że lekarka nadal pracuje, bo jak twierdzi rzecznik sluzby zdrowia: "nie ma podstaw do odebrania jej prawa wykonywania zawodu" dopoki sad tak nie zadecyduje. Odpowiedz Link
agniecha313 Re: Alex !!!!!!!!!!!! 05.06.06, 22:25 Wlasnie ogladam na ALTER program z Xardawelasem o Aleksie,ciekawe jak sie sprawa posunie. Odpowiedz Link