bachula_gr 06.12.06, 19:11 a imienin nie obchodzicie Drogie Forumowiczki? Urodzinowo dopisalam Was juz do naszej listy. B. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachula_gr Re: neskafe + babycool 07.12.06, 08:58 Nie chodzilo mi o dzis (tzn wczoraj) tylko ogolnie, na potrzeby listy Odpowiedz Link
tutanka Re: neskafe + babycool 07.12.06, 09:37 no juz sie zorientowalam... sorry)) troche wina sie wczoraj wypilo, wiec mialam problemy z kojarzeniem)) Odpowiedz Link
neskafe Re: neskafe + babycool 07.12.06, 13:28 W zasadzie nie Na śląsku większosc osob obchodzi wylacznie imieniny,aczkolwiek mozna to zmienic Odpowiedz Link
bachula_gr Re: neskafe + babycool 07.12.06, 13:33 neskafe napisała: > Na śląsku większosc osob obchodzi wylacznie imieniny,aczkolwiek mozna to > zmienic To juz sie chyba pogubilam... to co pdalas to Twoje URODZINY czy IMIENINY? )) Odpowiedz Link
neskafe Re: neskafe + babycool 07.12.06, 15:29 upssss Przez zab mam zacmienia w mysleniu Mialam na mysli obchodzenie urodzin,nei imienin Odpowiedz Link
babycool Re: neskafe + babycool 08.12.06, 09:08 hihi, ja mam imienimy 17 sierpnia Sorki, jakos tak pomyslalam o urodzinach tylko, ale latka leca wiec chyba lepiej powoli zapominac o urodzinach Odpowiedz Link
neskafe Re: neskafe + babycool 08.12.06, 14:31 hmm...jako ze nie jestem dokaldnie obeznana w tym calym obchodzeniu urdzodzin mam do Was pytanie...Jesli wypadaja one trzy razy w roki,obchodzi sie te najblizej urodzin,mam racje...? Odpowiedz Link
flisvos Re: neskafe + babycool 08.12.06, 14:41 tak imieniny, jesli sa wiecej razy w roku, obchodzi sie te pierwsze po urodzinach, najblizsza date; lub jak to w moim przypadku w ten sam dzien co urodziny Odpowiedz Link
neskafe Re: neskafe + babycool 08.12.06, 15:01 po..?hmmm tak sie sklada,ze urodziny mam 29 maja a imieniny 19maja i 27pazdziernika...moze i te i te obchodzic...?jeszcze jest jak co 23grudnia hehe.no co..trzeba teraz nadrobic cale lata nie-obchodzenia imienin ) Odpowiedz Link
flisvos Re: neskafe + babycool 08.12.06, 16:37 no zawsze mozna obchodzic wszystkie ale powinno sie te najblizsze po urodzinach czyli w twoim przypadku te w pazdzierniku jak cos to daj nam znac kiedy ci zyczenia skaldac) Odpowiedz Link