babycool 15.07.07, 11:18 mam pytanie czy ktoras z Was probowala zrobic soczek podobny do Bobofrutu? Jesli tak to jak? Nie widzialam nigdzie w sklepach tutaj odpowiednika naszego bobofruta a moj maly (i ja tez bardzo lubi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniek27 Re: soki - bobofrut 16.07.07, 20:34 sama nie robilam ale w sklepie polskim "U HANKI" na patysionie sa bobofruty i inne soczki ma tez mleka z polski i owoce (ale zrobilam jej reklame) ))) Odpowiedz Link
penteli Re: soki - bobofrut 16.07.07, 20:47 Reniek, zerknij w sciągę geograficzną, Babycool ma troszku daleko na Patission ) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
babycool Re: soki - bobofrut 17.07.07, 16:18 hihi nie no jak mnie najdzie wielka ochota na morelowo jablkowy z dodatkiem dyni to sie przejade ... TO bedize najdroszy bobofrut swiata Dzieki Reniek Odpowiedz Link
moletx Re: soki - bobofrut 18.07.07, 16:47 Ja tez bardzo lubie...)) Niby nie trudno zrobic sobie taki soczek nektarowy...a moze poszukasz jakiegos odpowiednika tutaj,jakiegos nektaru...??? Niestety z praktyki wiem,ze zaden inny sok nie zastapi mi bobof! Ale moze cos znajdziesz...jak nie to przylatuj do Aten! Odpowiedz Link