rene1231 07.01.08, 21:52 czy jest tu ktoś może z Argosu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olna Re: Argos 11.01.08, 17:10 A o jaki argos chodzi?Bo jesli ten od zwierzat to i owszem,ja. Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Argos 11.01.08, 17:26 HEHEHE olna niezłe !Chyba jednak o Argos Korinthias....chodzi rene!!!www.argosgr.org/ Odpowiedz Link
olna Re: Argos 11.01.08, 18:02 no wiec jednak o moj Argos chodzi.Tyle,ze ja w Salonikach,hehe. A przy okazji to jakby ktos reflektowal na adopcje np kota to sluze uprzejmie,mamy do wyboru,do koloru Odpowiedz Link
olna Re: Argos 11.01.08, 18:10 > no wiec jednak o moj Argos chodzi. Oczywiscie chodzi o link,ktory podalas.Swoja droga to sporo rzeczy w Grecji ma takie same nazwy,strasznie to denerwujace i pogubic sie mozna,hehe Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Argos 11.01.08, 20:10 A ja myslalam, ze ARGOS (sklep) otworzyli w Grecji )) www.argos.co.uk/static/Home.htm Odpowiedz Link
rene1231 Re: Argos 11.01.08, 20:48 No tak Argos Argosowi nie równy dla mnie chodzi o miasteczko Argos na peloponezie które leży blisko NaFplio ,Tolo, Mykines.no ale dzięki może te drugia Argos też sie przyda Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Argos 11.01.08, 20:59 > Bachulka nowy sklep ahahahahahah uśmiałam się hahahah. Bo to sklep ktory zawsze bedzie mi sie kojarzyl z najgrubszymi katalogami swiata. I z pierwszym powaznym wyjazdem na dluzej na tzw. Zachod. Ehhhh...to byly czasy...czlowiek sobie katalogi poogladal i tyle z tego mial. Odpowiedz Link