03.11.09, 14:37
Ile czekaliści na zrealizowanie zamównia przez ten sklep? Czekamy juz ponad miesiac i cisza. Paczka miała dojść do Niemczech a później do nas i nic. Kontakt z vitacost jest zerowy. Zasrani amerykanie nie raczą nawe odpisać na zadawane im pytania. Co dalej?
Obserwuj wątek
    • glowa_do_gory Re: Vitacost 03.11.09, 15:47
      przesyłki z duskotów w stanach mają to do siebie, że czasem giną... i chyba nic na to się nie da poradzić. Chyba tylko tyle, że by nmie zamawiać za dużo na raz...
      • gozillas Re: Vitacost 03.11.09, 18:18
        Tak po prostu giną? Ktoś musi chyba wziąć odpowidzialność za dostarczenie
        przesyłki. Jeśli paczka nie dojdzie to niech przewoźnik daje odszkodowanie czy
        coś...uncertain
        • mariano_84 Re: Vitacost 06.11.09, 19:56
          Paczka najprawdopodobniej zaginęła. Kontaktowałem sie ze sklepem i dopiero bo użyciu nieprzyzwoitych słów nawiązałem kontakt. Kobieta zaproponowała, że wyślą jeszcze raz...ale trzeba zapłacić 1$ za każdą zamowioną rzecz i 1$ za transport. Odpisałem jej skąd mamy mieć pewność, że paczka znowu nie zaginie i poprosiłem o date wysłania paczki jak i skan potwierdzenia wysyłki. Od tamtej pory ZERO KONTAKTU, dlatego też dajcie sobie spokój poprzez bezpośrednie zamawianie z tego sklepu do krajów bliskich Polsce. Ewentualnie jeżeli macie kogoś w stanach to niech tam kupi i wam prześle. Jak dla mnie ten sklep to zwykłe złodziejstwo!
    • tosho Re: Vitacost 12.08.14, 11:34
      Podbijam stary wątek.
      Czy ktoś z Was kupuje obecnie w Vitacost? Czy paczki dochodzą? W mniej więcej ile dni? Omijają urząd celny?
      Szukam alternatywy dla iherb, z którego przesyłki idą bardzo długo.
      • madziaifilip Re: Vitacost 12.08.14, 18:23
        Swego czasu zamawiałam w Viacost, i tak, za pierwszym razem kiedy zamawiałam tylko 2 sztuki probiotyku przesyłka dotarła stosunkowo szybko, maks 2 tyg i bez dodatkowych opłat. Za kolejnym razem zamówienie było większe i to był błąd bo: 1. otrzymałam go po ok 1,5 miesiącach z obliczonym cłem w wysokości ok 200zł, więc żadna impreza. Pamiętam że na obliczenie cła w Polsce przesyłka czekała baaardzo długo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka