ekoma.wroc 30.03.10, 15:20 Opiszcie jak wyglądają Wasze herxy bo ja nie mam żadnych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepefresh Re: Reakcja herxeiimera 30.03.10, 17:07 ja nie mam zadnych i nie miałem a za to dużą poprawę ,(zioła Buhnera) Odpowiedz Link
szila2008 Re: Reakcja herxeiimera 30.03.10, 21:29 Ja mam czasami kręcenia w nogach i rękach jak przy grypie. Odpowiedz Link
pawel96b Re: Reakcja herxeiimera 30.03.10, 22:10 Hm, chyba nie masz czego zalowac. Reakcja Herxheimera w neurobb nalezy do doznan ekstremalnych i nikomu nie zycze takich przejsc. Poszukaj mojego watku. Albo przeczytaj te historie: www.borelioza.org/historie/franiolek.htm Pawel Odpowiedz Link
mniamumniamu Re: Reakcja herxeiimera 30.03.10, 22:43 Pierwszy herx: szum w uszach, kłucie twarzy (takie igiełki jakby), lekkie błyski przed oczami, przeraźliwy wiercący ból łokci i kolan, rozpierający ból całych rąk i nóg (jakby coś od wewnątrz miało je rozerwać), kłucie i mrowienie kończyn, uczucie parzenia kończyn. Kołatanie serca. Ciało zdrętwiałe. Herx teraz: kłucie rąk i nóg, mrowienie i przede wszytskim okropny ból na całej długości, nie dający spać. Odpowiedz Link