renia2221 25.04.06, 22:09 Czytałam u iiany o leczeniu tlenem.Arturze,czy coś wiesz na temet tlenu stabilizowanego (w kropelkach).Czy branie go też mogłoby osłabić borelkę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia2221 Re: leczenie tlenem 26.04.06, 00:47 Konkretnie są to stabilizowane ujemne jony tlenu (12.000 PPM) w wodzie żródlanej.To jest koncentrat i 20 kropli rozcieńcza się w szklance wody.Jest napisane,że m.in.przyczynia się do eliminacji bakterii beztlenowych Streptococcus,Staphylococcus,Salmonella,Coli. Odpowiedz Link
iiana1 Re: leczenie tlenem 27.04.06, 17:12 mnie zaproponowano komore hiperbaryczna, tak a`propos leczenia tlenem. Odpowiedz Link
artur737 Re: leczenie tlenem 27.04.06, 17:19 Kiedys czytalem, ze w tym leczeniu zdarzaja sie hosztaplerzy. By komora hiperbaryczna pomogla musi byc stosowana odpowiednio gleboko, dlugo i czesto. Ale nawet najlepsza z mozliwych to tylko czasowa poprawa. Przestaniesz stosowac - objawy wroca. Bogaci Amerykanie maja w domu wlasne komory hiperbaryczne do leczenia tlenem i uzywaja je regularnie. Kosztuja pewnie ze $100000. Odpowiedz Link
iiana1 Re: leczenie tlenem 27.04.06, 17:35 proponowano mi to w instytucji medyczno-naukowej, odpowiedniku polskiej Akademii Medycznej, wiec chyba nie chodzi o hochsztaplerke. Zakladajac ( pisalam w watku przeleklej neuroborel), ze cefalosporyny wpakowaly mnie w ciagu 4 tyg w leukopenie,po raz pierwszy dzis tak na bardzo powaznie, przemysle mozliwosc terapii tlenowej, przynajmniej na czas dojscia poziomu leukocytow do normy, a po ew czasowym odstawieniu antybiotykow. Odpowiedz Link
artur737 Re: leczenie tlenem 27.04.06, 17:41 Normalnie to drogie leczenie, zwykle kilkaset dolarow za zabieg a robi sie ich kilkanascie w miesiacu. Bierz jak daja bo zawsze cos. Odpowiedz Link
iiana1 Re: leczenie tlenem 27.04.06, 17:52 wezme jak daja dzieki Artur za mila konwersacje Odpowiedz Link