Dodaj do ulubionych

Konferencja "Choroby Odkleszczowe Lipiec 2007

04.02.07, 08:00
www.lymediseaseaction.org.uk/conference.htm
Piatek 6 lipca br w Stamford Hall, Leicester University, Stoughton Drive South, LE2 2ND Wielka Brytania

Wystapi m.in Dr Joseph Burrascano i Dr Sam Donta

Podaje, bo moze akurat ktos zechce pojechac.
Szczegoly w linku wyzej.
Obserwuj wątek
    • nataszkam Re: Konferencja "Choroby Odkleszczowe Lipiec 2007 04.02.07, 13:57
      No kurka wodna- jak mogłam nie wleźć do tej pory na te strony???
      Poniżej informacji o konferencji są linki do wczesniejszych konferencji- są tam
      zdjęcia, informacje i prezentacje oraz teksty!!! Jesli wejdzie się na 2005 rok,
      to mozna zapoznać się z prezentacjami dra z Węgier- Bozsika Belli. Tłumaczy
      zawiłości diagnostyki laboratoryjnej- zapewne ciekawie, ale slajdy są- jak dla
      mnie- fatalnej jakości i niewiele z nich rozumiem. Przedstawia tez swoje
      doświadczenia, z których wynika, ze w przypadku afzelii leczy się doxy, w
      burgdorferi- clarytromycyna, a przy garinii- penicilina i jeszcze czyms (nie
      mogę doczytać).
      W ogóle na stronie jest sporo przydatnych informacji. Dzięki, Artur.
      • welwiczia1 Re: Konferencja "Choroby Odkleszczowe Lipiec 2007 04.02.07, 14:27
        -Przedstawia tez swoje
        > doświadczenia, z których wynika, ze w przypadku afzelii leczy się doxy, w
        > burgdorferi- clarytromycyna, a przy garinii- penicilina i jeszcze czyms (nie
        > mogę doczytać).

Moglby ktos doczytac czym jeszcze? (chodzi o garinii).
        Czy poszczegolne bakterie wywoluja rozne objawy tzn czy na podstawie objawow
        mozna stwierdzic z ktorą ma sie do czynienia. Chyba Tosho kiedys cos pisal na
        ten temat - ale nie moge tego znalezc. Moglbys Tosho podeslac info?
        Czy ten Wegier robil doswiadczenia tylko w laboratorium czy leczyl ludzi i w ten
        sposob sprawdzal skutecznosc?
        Ja niestety umiem tylko niemiecki i rosyjski sad
        • nataszkam Re: Konferencja "Choroby Odkleszczowe Lipiec 2007 04.02.07, 14:34
          Burgdorferi- raczej lezie w stawy
          Afzeli- daje zmiany skórne
          garinii- imituje problemy z psychiką.
          Tak przynajmniej wynikało z kilku informacji, które gdzies tam wyczytałam, ale
          także z protokołu leczenia Klinghardta (było na forum o tym). Tzn. objawy i tak
          sa podobne, tylko częściej mozna spotkać małe zróznicowanie- przynajmniej na
          poczatku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka