queensynchro 05.03.11, 20:26 Czy jest potrzeba powstania dużej dyskoteki w Siedlcach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falszywy_klamca Re: Dyskoteki w Siedlcach 05.03.11, 22:42 Nie. Dyskoteki to tylko rozpusta i narkotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Dyskoteki w Siedlcach 05.03.11, 23:53 Zapewnie taka potrzeba istnieje, bo młodzież powinna mieć możliwość poszaleć tanecznie. Pytanie: gdzie? Jej bywalcy będą okolicznym mieszkańcom baaaardzo uprzykrzać zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
futroborsuka Re: Dyskoteki w Siedlcach 07.03.11, 00:52 Więzienie siedleckie idealnie nadają się na zorganizowanie wielkiego miejskiego domu kultury i rozrywki..... wielopoziomowe kluby muzyczne z różnymi gatunkami muzyki , kawiarnie , restauracje i do tego dogodna lokalizacja w środku Siedlec ( nie przy kościele , za murami ... nikt nic nie widzi i wszyscy się cieszą ) ręka do góry kto mnie popiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Dyskoteki w Siedlcach 07.03.11, 08:20 "Więzienie siedleckie idealnie nadają się ..........." Pomysł przedni, ale ... nierealny. Aby go zrealizować, trzeba by wybudować nowe obiekty dla więziennictwa, przenieść obecne, wyremontować, przebudować itp. Na pewno nie uda się tego zrobić w obecnym sezonie dyskotekowym. W pytaniu o dyskoteki idzie o sytuację tu i teraz. Jaką więc dać odpowiedź? Potrzebne są dyskoteki, tak czy nie? Chyba o to chodzi autorowi wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
miron47-1962 Re: Dyskoteki w Siedlcach 14.04.13, 22:15 Koledzy zapraszam do siebie. Już od pół roku robię imprezki przy lodowisku. Do tej pory robiłem tylko w soboty, a teraz chcę rozkręcić również w piątki i niedziele. U mnie niema małolatów, przedział wiekowy jest bardzo duży. Można przychodzić z własnym jedzonkiem lub bez. W cenie daję napoje zimne i gorące. Warto spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
pol_lop Re: Dyskoteki w Siedlcach 14.04.13, 22:38 futroborsuka napisał: > Więzienie siedleckie idealnie nadają się na zorganizowanie wielkiego miejskiego > domu kultury i rozrywki..... Trzeba przyznać, że to świetny pomysł. Ale coś trzeba zrobić z więzieniem. Najnowszy Zakład Karny na podobną liczbę osadzonych wybudowano w 2003r. w Piotrkowie Trybunalskim za 80 mln zł. To spora suma jest... nikt nie wyłoży takich pieniędzy za tereny ZK. A jeśli tak to nie po to aby prowadzić tam dyskotekę. No chyba, ze powstałby tam jakiś kombinat rozrywkowy, tak jak mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
polska1985 Re: Dyskoteki w Siedlcach 07.03.11, 08:39 Oczywiscie ze sa potrzebne bo nie ma fajnego miejsca w Siedlcach.Tylko zeby nie bylo to miejsce w ktorym 30-letnie osoby czuja sie jak emeryci bo srednia wieku to 15-18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: Dyskoteki w Siedlcach 07.03.11, 08:44 hehe :) też dopisuję się do tego postulatu :) czyli potrzebujemy dyskoteki, w której na wejściu jest selekcja i wpuszczają osoby powiedzmy od 25 rok życia ;) siedleckich dyskotek nie odwiedzam właśnie z powodu niskiej średniej wiekowej Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Dyskoteki w Siedlcach 07.03.11, 13:37 Hmm jeśli chodzi o dyskoteki typu Bohema (średnia wieku 14-18) to jeszcze jedną można małolatom otworzyć tylko z dala od życia aby nie było tak jak na Sienkiewicza. Jeśli chodzi o dyskotekę dla osób właśnie np od 25 lat (czyli miejsce gdzie można potańczyć, wypić spokojnie piwo, może coś w miarę zjadliwego zjeść i w pysk nie dostać) to zdecydowanie TAK. W naszym mieście osoba powyżej 25 lat nie ma gdzie się z domu ruszyć! Tzn na kolację oczywiście jest gdzie bo zjeść i to dobrze w naszym mieście można (może nie za 15 zł ale to nie są koniecznie lokale z parciem na młodzież), natomiast wyjść potańczyć po prostu nie ma gdzie... Na Sienkiewicza każdy wie jak jest i ja bynajmniej nie wybieram się na taką "dyskotekę".... Ale gdyby było jakieś miejsce z klasą to bardzo chętnie... Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: Dyskoteki w Siedlcach 08.03.11, 01:10 Nooo... Może i zmienię zdanie. Podoba mi się coś takiego. Takie miejsce o którym każdy wie, że jest, ale nie każdy ma wstęp. Oprócz bariery wiekowej (podniósłbym ją do 30 lat), proponowałbym jeszcze barierę cenową i aparycji. Cenową bardzo łatwo wprowadzić. 100 zł za wejście, a piwo po 12 zł i ciułacze już wymiękają. Aparycji to już kwestia oceny atrakcyjności człowieka przez "bramkarza". I macie elitarny klub... . Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: Dyskoteki w Siedlcach 08.03.11, 11:07 Barierę wiekową przełknę, bo już się zmieszczę, cenową to zależy ;) selekcji według aparycji mówię zdecydowane NIE ( nie chodzi mi o mnie, bo zawsze na bramce mnie wpuszczali, no jedyna forma selekcji to nie w dresach) Odpowiedz Link Zgłoś
aka-shakal Re: Dyskoteki w Siedlcach 08.03.11, 12:40 Czemu do 30 ? Dajmy od razu jakiś przyzwoity pułap wieku 40-50 lat. I zaraz okaże się, że gó...arzeria dla tych osób to osoby w wieku tym waszym wyimaginowanym 25. Wychodzi na to, że tym wielce starszym osobom na forum przeszkadzają małolaci bo nie mogą do nich zarywać albo się wstydzą, a dziewczyny wolą robić laskę w kiblu komuś starszemu. Bo jakoś trudno mi zrozumieć waszą propozycję dla klubu seniora. Odpowiedz Link Zgłoś
polska1985 Re: Dyskoteki w Siedlcach 08.03.11, 17:38 Właśnie ze względu na taki poziom ludzi (nie uogólniając) powinno się zrobić dyskoteki dla osób dorosłych (wiek 18 lat nie świadczy o dorosłości). Co do Twojego języka i robienia l****. My dorośli nie musimy mieć takich wyczynów na dyskotece. Każdy z nas ma swój dom i rodzice nas nie pilnują Odpowiedz Link Zgłoś
3muszkieterowie3 Re: Dyskoteki w Siedlcach 08.03.11, 08:25 Verena0 po raz kolejny widzę, że to co piszesz jest odzwierciedleniem tego, co ja myślę:) hi hi hi;) Ja też nie odwiedzam siedleckich dyskotek, bo nie mogłabym znieść wzroku małolatów, którzy patrzą na mnie jak na staruszkę i zastanawiają się co tu takie próchno robi i kiedy się rozsypie. Oj brakuje w Siedlcach dyskoteki z selekcją wiekową. Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: Dyskoteki w Siedlcach 08.03.11, 11:05 No wiesz, u mnie to jest o tyle zabawne, że mi dają na oko te 10 lat mniej, czasami nawet powątpiewają w moją pełnoletność ;) ale zdecydowanie jestem za tym, by była selekcja wiekowa, przynajmniej w któryś dzień tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
3muszkieterowie3 Re: Dyskoteki w Siedlcach 08.03.11, 14:24 Ja też nie tak dawno przekroczyłam granicę wiekową selekcji, ale dla takich 15-latków ktoś, kto jest po 30-tce, to staruszek;) Odpowiedz Link Zgłoś
juristaa Re: Dyskoteki w Siedlcach 07.03.11, 17:38 queensynchro napisał: > Czy jest potrzeba powstania dużej dyskoteki w Siedlcach? Tak, tak, i jeszcze raz tak! Parafrazując słowa znanego serialu - wszak musi być jakaś alternatywa. Swoją drogą nazwa Alternatywa bardzo by mi pasowała do tego miejsca, bo w sposób jednoznaczny odnosiłaby się do niechlubnego miejsca z ul. Sienkiewicza :) W Siedlcach mieszka ok. 80 tys. osób (pomijam fakt, że połowa klienteli na Sienkiewicza to mieszkańcy pobliskich miejscowości, przede wszystkim Łukowa i Łosic). Podobno w Siedlcach mamy 20 tys. studentów. Ciężko uwierzyć, że w naszym mieście od kilku dobrych miesięcy jest tylko jedna dyskoteka. Wieczne zatłoczenie wskazuje, że to intratny biznes! Co do ograniczeń wiekowych... 25 lat wydaje mi się zbyt wygórowanym pułapem. Wszak ludzie kończący pięcioletnie studia mają często 23 lata. IMHO nawet granica 21 byłaby już świetnym rozwiązaniem. Łączyłoby w sobie z jednej strony brak dzieci, z drugiej brak zagrożenia pustkami. Odpowiedz Link Zgłoś
felnet Re: Dyskoteki w Siedlcach 08.03.11, 11:39 > Podobno w Siedlcach mamy 20 tys. studentów. Bardzo chyba przesadzona liczba. Odpowiedz Link Zgłoś
felnet Re: Dyskoteki w Siedlcach 08.03.11, 11:50 Już od czerwca będzie się można wyżywać na Stadionie im. W. Kudelskiego. Stadion musi się utrzymać, a mecze i 400 kibiców tego nie zapewnią. Sąsiedzi nie będą narzekać, wyłapanie niegrzecznych w labiryncie ogrodzeń też nie będzie sprawiało kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Dyskoteki w Siedlcach 08.03.11, 14:58 > Podobno w Siedlcach mamy 20 tys. studentów. Na UPH ca. 14.000 (z zaocznymi), do tego WSFiZ i szkoły policealne jak Kolegium Językowe i Studium Medyczne. Zakładm, że w trybie dziennym wszytkich razem jest pewnie ok. 10.000 . Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: Dyskoteki w Siedlcach 09.03.11, 13:03 I tu cię zmartwię bo są mecze że przychodzi (na III ligę) po 1,5 tys. ludzi a na II spokojnie 3 tys.może przyjść. Wszytko zależy od rangi meczu, pogody, terminu, godziny. (np. jeśli mecz jest przed samymi świętami to chyba logiczne, że duża grupa ludzi wyjeżdża do rodziny, albo mecz jest np. o 13 w tygodniu, to logiczne, że będzie mniej oso bo pracują albo ze szkoły nie mogą się wyrwać.) Ale jeśli warunki sprzyjają 12 września 2009 (1.400 widzów): www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=611534 30 października 2010 (1.200 widzów): www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=697887 15 sierpnia 2009 (1.050 widzów): www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=611489 PS. A dlaczego (nowy) Stadion Miejski ma być im. W. Kudelskiego ?? Nie ma lepszego patrona ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
julam79 Re: Dyskoteki w Siedlcach 10.03.11, 16:33 całkowicie się zgadzam, 30 letni single lub 25letni wyjeżdżają z miasta żeby się pobawić, więc wejście tylko z dowodem to już jest jakieś osiągnięcie, a klientów napewno nie zabraknie... Odpowiedz Link Zgłoś
julam79 Re: Dyskoteki w Siedlcach 10.03.11, 16:36 julam79 napisała: > całkowicie się zgadzam, 30 letni single lub 25letni wyjeżdżają z miasta żeby si > ę pobawić, więc wejście tylko z dowodem to już jest jakieś osiągnięcie, a klien > tów napewno nie zabraknie... dodam że niedawno obchodziłam 30 urodziny, z braku lokalu na imprezę nie kameralną zaprosiłam przyjaciół do wawy, kupiłam 20 wejściówek i impreza była super Odpowiedz Link Zgłoś
3muszkieterowie3 Re: Dyskoteki w Siedlcach 10.03.11, 17:23 Nie tylko 30letni single chcą się pobawić, ci zaobrączkowani też lubią tańczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
miron47-1962 Re: Dyskoteki w Siedlcach 09.04.13, 20:56 Zapraszam na wieczorki taneczne dla dorosłych w Siedlcach przy ul. Prusa 6. W piątki i niedziele w formie dyskoteki w godz. 18 - 24. Cena 20 zł W soboty z zespołem w godz. 19 - 1. Cena 25 zł Impreza z własnym koszyczkiem, ale nie koniecznie. W cenie biletu gorące i zimne napoje Odpowiedz Link Zgłoś
miron47-1962 Re: Dyskoteki w Siedlcach 09.04.13, 21:02 Zapraszam na wieczorki taneczne dla dorosłych w Siedlcach przy ul. Prusa 6. W piątki i niedziele w formie dyskoteki w godz. 18 - 24. Cena 20 zł W soboty z zespołem w godz. 19 - 1. Cena 25 zł Impreza z własnym koszyczkiem, ale nie koniecznie. W cenie biletu gorące i zimne napoje Odpowiedz Link Zgłoś
miron47-1962 Re: Dyskoteki w Siedlcach 09.04.13, 21:20 Przepraszam że napisałem dwa razy to samo. Od przyszłego tygodnia zapraszam również co dzień od godz 10 do 22 a może i dłużej. Jest możliwość również wynajęcia sali na imprezy okolicznościowe różnego typu. tel. 884 978 901. Pozdrawiam wszystkich uczestników forum :) Odpowiedz Link Zgłoś