25.07.12, 10:18
Obserwujesz świat i widzisz jaki jest niedoskonały?
Dostrzegasz wszechobecną niesprawiedliwość?
Wierzysz w ideały świeckiego państwa walczącego z ubóstwem, patologiami?
Jesteś tolerancyjny i otwarty na poglądy innych?
Chcesz wraz z Tobie podobnymi zmieniać otaczającą Cię rzeczywistość?
Możesz to zrobić razem z nami. Właśnie teraz powstaje w Siedlcach nowa lewicowa organizacja młodzieżowa – Federacja Młodych Socjaldemokratów. Skupiamy ludzi młodych, niezależnych, mających w sobie lewicową wrażliwość. Chcemy aby w ramach federacji mogli spotykać się i wspólnie społecznie działać wszystkie aktywne osoby przed 30 rokiem życia mieszkające w Siedlcach i najbliższych okolicach. Możesz poznać wielu ciekawych ludzi, świetnie się bawić i przeżyć twórczo i ciekawie wiele niezapomnianych chwil.
Zainteresowanych prosimy o kontakt z Olgą Czerską
Tel. 515 402 621
Mail:olga_siedlce@o2.pl
Obserwuj wątek
    • olga_siedlce Re: FMS 25.07.12, 10:44
      Pierwsze spotkanie odbędzie się 26.07.2012 (czwartek) na ul.3 Maja 28 w Biurze Poselskim Pani Poseł Prządka
      • ibzor Re: FMS 25.07.12, 16:28
        A co jeśli zgadzam się z Twoim pierwszym postem ale jestem przekonany że winna tego stanu jest właśnie szeroko pojęta "socjaldemokracja" - czy też mogę przyjść ?
        • olga_siedlce Re: FMS 25.07.12, 16:53
          Zapraszam . Zawsze mozna porozmawiac i dojsc do jakiegos porozumienia:)
      • siedlczanin_racjonalista Re: FMS 16.08.12, 02:33
        Witam serdecznie.

Ogromnie się cieszę, że znalazł się ktoś, kto powołał do życia tak potrzebną młodym ludziom strukturę, jak Młodzieżówka SLD w Siedlcach. Może Pani liczyć na moje wsparcie podczas internetowych debat, gdzie weźmie Pani i inni Młodzi Socjaldemokraci udział. Gdyby nie moja skomplikowana sytuacja zawodowa mój udział w życiu siedleckiego SLD byłby bardziej wyrazisty. Będę jednak starał się jak najczęściej przypominać się Wam z mocnym akcentem poparcia Waszych działań. Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka