srootootoo 20.05.03, 10:44 muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=8451 Teraz pewnie pojedzie od nas Sutka Buflera. Mieli pewnie wysłać z kontyngentem ich3 ale Wiśniewski by sie za bardzo rzucał snajperom w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stazzio Re: Kto następny do Iraku? 20.05.03, 13:47 W sumie nie ma się czemu dziwić. Metallikę zniósłbym z przyjemnością, ale melodie z "Ulicy sezamkowej"... powiedziałbym wszystko, co wiem i czego nie wiem, już po pierwszej zwrotce. Zreszą ta technika ma swoją tradycję. Pamiętacie taką scenę w "Czasie apokalipsy" Coppoli, kiedy nad wietnamską dżunglą leci eskadra śmigłowców i z głośników puszczają Wagnera? "Żótki srają ze strachu w spodnie" - mówi pułkownik. Osobiście to bym tam wysłał chyba Wilki, jakby Arabowie usłyszeli refren po hebrajsku, to dopiero byłby dym... Albo o tym biuście panny Barbary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: Kto następny do Iraku? IP: *.msk.net.pl 20.05.03, 20:00 phi! ja w poprzednie wakacje wytrzymalam jakies 10 godzin ich3 w drodze do wloch ( (pozdrowienia dla kierowcow autokarow). w tym roku nie bede udawac twardziela - biore walkmana Odpowiedz Link Zgłoś