Dodaj do ulubionych

Multipleks

14.07.04, 23:34
Czy w Siedlcach powstanie mały multipleks? Jest inwestor, ale czy miasto nie
przegapi szansy? - Nie możemy dopuścić do tego, aby ze względów
proceduralnych inwestor wyjechał od nas z niczym – uważa wiceprezydent,
Robert Ambroziewicz. (...) Czytaj dalej dzisiaj w wydaniu papierowym.

Tyle można wyczytać na portalu Tygodnika Siedleckiego. Czytaliście dalej (na
papierze)?

O co chodzi? Jakie względy proceduralne?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pawełek Re: Multipleks IP: *.bci.net.pl 15.07.04, 08:31
      Hehe, Multipleks (mały?) w Siedlcach, gdy nawet Centrum trudno jest
      zapełnić...hehe
      • emektb Re: Multipleks 15.07.04, 13:39
        Tak, tak ja słyszałem, że nawet dwa multipleksy a pewna znana siedlecka firma
        budowlana to jeszcze akwapark zbuduje. Ja mogę się nawet zobowiązać, że zbuduję
        olbrzymi park rozrwyki, coś na kształt Disneylandu (oczywiście z wykorzystaniem
        przaśnej polskości). Warunek jest tylko jeden. Niech mi miasto przekaże parę
        tysięcy metrów gruntu za symboliczną złotówkę.
        • Gość: Monoplex Re: Multipleks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:37
          emektb napisał:

Ja mogę się nawet zobowiązać, że zbuduję olbrzymi park rozrwyki, coś na
          kształt Disneylandu (oczywiście z wykorzystaniem przaśnej polskości). Warunek
          jest tylko jeden. Niech mi miasto przekaże parę tysięcy metrów gruntu za
          symboliczną złotówkę.

Czy juz nie podjąłeś się jednego? Nie idzie? że dziadujesz od miasta?
          • Gość: Pawełek Re: Multipleks IP: *.bci.net.pl 16.07.04, 08:33
            Gość portalu: Monoplex napisał(a):

> emektb napisał:
            >
            > Ja mogę się nawet zobowiązać, że zbuduję olbrzymi park rozrwyki, coś na
            > kształt Disneylandu (oczywiście z wykorzystaniem przaśnej polskości). Warunek
            > jest tylko jeden. Niech mi miasto przekaże parę tysięcy metrów gruntu za
            > symboliczną złotówkę.
            >
            > Czy juz nie podjąłeś się jednego? Nie idzie? że dziadujesz od miasta?

Drogi Monoplexie, czy jak Ci tam, bo nicki zmieniasz jak rękawiczki (czyżby
            rozdwojenie jaźni?). Chciałem udzielić Ci rady jak można ułatwić sobie
            korzystanie z forum internetowego, otóż, chcąc kogoś zacytować nie musisz
            przestukiwać całej treści wypowiedzi, literka po literce - bo się zmęczysz
            zapewne. Proponuje Ci zatem skorzystanie z opcji "Odpowiedź cytując".
            Podejrzewam, że może to wpłynąć na poprawę Twojego samopoczucia ;-)

pozdrawiam

• emektb Re: Multipleks 16.07.04, 23:34
              Drogi Pawle!

Daj se spokój:) Kolega ma najwidoczniej problemy z rozumieniem tekstu, więc to
              i tak na nic.
          • no_login Re: Multipleks 16.07.04, 14:12
            Jak chcesz to przepisuj po literce,ale przy
            okazji zaznaczaj cytaty.
            Uzupełniąjąc wypowiedź przedpiścy,można użyć
            również CTRL+C i CTRL+V
    • Gość: Jaro Re: Multipleks IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 13:51
      Nie wydaje sie wam ten pomysl smieszny???jak ktos wczesniej zauwazyl - centrum
      trudno zapelnic a jest jeszcze sojusz i chyba jakas sala w dekadencji. Ja tam
      wole chodzic do tradycyjnego kina, sklepu a nie do multipleksu czy
      hipermarketu!!!!
      • emenemki Re: Multipleks 24.07.04, 08:50
        Mnie nie śmieszy, raczej cieszy. Podejrzewam, że podobnie jest w przypadku
        jeszcze sporej ilości siedlczan, którzy mają dość wyjazdów do prawdziwego kina
        do Warszawki.
        Jeżeli ktoś czuje straszną nieprzepartą ochotę na oglądanie filmów w
        tradycyjnych kinach - ma w Siedlcach gdzie, chociaż tutaj też można się
        zastanawiać czy tradycja usprawiedliwia taką niewygodę. Gorzej jest z tymi,
        którzy tęsknią za nowoczesnymi salami z klimatyzacją, wygodnymi fotelami itp. Ja
        tęsknię.
        Poza tym tematyka podobna pojawia się w kilku wątkach dotyczących supermarketów
        (czy potrzebny nowy?). Na to pytanie odpowie rynek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka