Dodaj do ulubionych

dobry zespol na WESELE

IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.08, 07:24
a ja szukam dobrego zespolu na wesele... mozecie kogos polecic i ile
biora?? bylem na kilku weselach i mam 2 zespoly jeden az z suwalk a
jeden z ciechanowa zespol POKER. a co myslicie o innych?? slyszalem
ze EXklusive tez jest dobry...
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmmm Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 08:46
      dystans.wrzuta.pl/
    • Gość: robeck Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 09:26
      moge Ci polecic zespol Grabowski z Wojska polskiego.sa naprawde zawodowcami.grali parenascie lat na bankietach w wawie w mariocie u nas w zaciszu na dansingach kilka lat.absolutnie nie zanudzaja,nie pija na weselach.tylko jesli lubisz na weselach disco polo to nie u nich.nie uslyszysz zadnej piosenki z tej muzyki mimo to graja utwory - hity od lat 50-60tych do najnowszych.mialem ich u siebie na weselu i jestem bardzo zadowolony a goscie tez chwalili profesjonalizm.co do cen to nie naleza do tanich zespolow.nie wiem jak teraz ale rok temu za wesele bez poprawin liczyli cos ok 2-2,5tys.do tego swietnie prowadza oczepiny na kazdym weselu jest inaczej a bylem na kilku u nich.polecam.
      • Gość: gość Re: dobry zespol na WESELE IP: *.centertel.pl 31.01.10, 22:37
        odnośnie Grabowskiego to grał w Nocie a nie w Mariocie :-)
    • Gość: Hit Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 09:37
      a zna ktoś może numer telefonu do zespołu Hit ? bede wdzięczny;)
      • Gość: robeck Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 09:40
        ja znam do HITa ale do pizzerii ,heh,podac????
        • Gość: wow Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 20:03
          ales Ty zabawny...pff..;p
          • Gość: robeck Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 10:24
            wiem ze jestem zabawny,nie potrzbuje zebys mi przypominal.heh
            • Gość: ''heh'' Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 10:32
              to sie zapisz do kabaretu i tam sprzedawaj swoje czestwe żarty, a
              nie zaśmiecasz forum, ''heh''
      • Gość: s.s Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 13:24
        601812484
        • Gość: grzegosz Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 13:50
          Dobry zespół na wesela to zespół AKORD Z CIECHANOWA dobre prowadzenie dobra
          muzyka byłem na weselu w ZACISZU
    • Gość: aagatka237 Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 09.09.08, 09:39
      polecam zespół LIRA grają super i sami nie puszczają muzyki z jakiejś dyskietki
      • Gość: agnieszka Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 15:06
        JA POLECAM ZESPÓL ZODIAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Mobil22 Re: dobry zespol na WESELE IP: 212.160.172.* 10.09.08, 17:13
          W ciechu warto blizej zainteresowac sie zespołami :
          Atut
          Grabowski
          Bravo

Reszta jest naprawde baaardzo przeciętna - wszyscy bujają sie tylko
          przy klawiszach odtwarzając midi i coś tam pieją do mikrofonów.
          • Gość: Paweł Re: dobry zespol na WESELE IP: *.centertel.pl 10.09.08, 22:41
            > W ciechu warto blizej zainteresowac sie zespołami :
            > Atut
            > Grabowski
            > Bravo
            >
            > Reszta jest naprawde baaardzo przeciętna - wszyscy bujają sie tylko
            > przy klawiszach odtwarzając midi i coś tam pieją do mikrofonów.

Kolego,
            - z midików to się grało 10 lat temu
            - a na żywo jakieś 20-30 lat temu
            - żeby dzisiaj zespół był dobrze odebrany przez ludków i zrobił
            dobrą zabawę do rana to musi korzystać z zawodowych aranżacji i
            śpiewać tak, żeby ludzie zastanawiali się i nie byli pewni: czy na
            żywo śpiewają (?) czy z playbacku (??)
            Do tego przyzwyczajani są ludzie codziennie w telewizji, na
            koncertach itp. Ma być tip top i dobrze wyglądać. Cywilizacja
            obrazkowa ...
            Zresztą pary młodej podczas wesela nie interesuje jakie szkoły
            muzyczne ludzie na scenie kończyli, ile pracy na próbach spędzili,
            baaa - nawet nie za bardzo patrzą na scenę. Ważne żeby goście sobie
            potańczyli, poskakali, poklaskali, pośpiewali i zmęczeni do domu
            poszli opowiadać w poniedziałek jak było super :)
          • sylwia_excl Re: dobry zespol na WESELE 24.09.08, 12:12
            Nawet piać trzeba umieć.
          • palumka Re: dobry zespol na WESELE 05.03.09, 09:50
            czy ma ktoś może namiary na zespół Atut bądż Bravo. Proszę o pilny kontakt na
            mojego maila palumka@interia.pl
        • Gość: Justi Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 08:53
          Witam, czy ma ktoś może nr tel do kogoś z zespołu Zodiak???Jeśli tak
          bardzo proszę o podanie
      • Gość: KIKI Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 15.09.08, 11:44
        Skarbie widzac ze nie masz bladego pojecia o muzyce z dyskietki to
        juz tylko graja pomylency nie te czasy i brzmienie lipa co z tego ze
        reklamuja sie kapele za graja na zywo ale jak jeden sie uchla i po
        muzyce a takie kapele jak ATUT EXCLUSICE czy POKER robia to zawodowo
        i profesjonalnie
        • Gość: gościu Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 16:04
          Skarbie KIKI!!
          Twoje pojęcie o muzyce też jest blade jeśli do zawodowców i
          profesjonalistów zaliczasz w/w zespoły.
          Co do ATUTU jeszcze można dyskutować. Natomast pozostali o których
          wspominasz? Coś ci się pokręciło!!
          Wogóle chyba czasami piszą tu ci "zawodowcy" robiąc sobie reklamę
          innych obmalowując.
          • Gość: ADAM EXCLUSIVE Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 23.09.08, 20:08
            Widze ze jestes zmawca muzyki to prosze o kontakt chetnie poslucham
            wskazowek fachowca POZDRAWIAM ADAM tel.504777654
          • Gość: frania Re: dobry zespol na WESELE IP: *.chello.pl 26.09.09, 19:21
            tylko nie zodiak to kaszana. robia długie przerwy. dobry zespól to dystans,
            maximus, poker
            • Gość: mmm12 najgorszy zespol na WESELE IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.10, 23:25
              Tylko nie POKER, gdyż bardzo się przejechałam na tym zespole, ten zespół zamówiłam dwa lata przed ślubem, a rok wcześniej miły Pan się odezwał, że wolałby zagrać na weselu brata (dobra wymówka) ale jeśli się uprę to zagra... ale co to za granie na upartego? tylko by spiep***ł weselicho :/ sprawę załatwiliśmy w ten sposób że znaleźliśmy inny zespół a POKER zwrócił zaliczkę. Więc, jeśli tak się traktuje klientów to stanowczo - ODRADZAM.
              • Gość: beny Re: najgorszy zespol na WESELE IP: *.cdma.centertel.pl 25.12.10, 20:32
                nie ty jedna się przejechałaś na tym zespole,a raczej na miłym Panu który uprzejmy jest jak ma jakąś korzyść,najlepiej mu wychodzi granie ale na poczuciu winy itp.a weselników potem nieźle obsmaruje...po prostu słoma z butów!
                na wesele polecam zespół zodiak,solidnie,profesjonalnie
                • gimolowo Re: najgorszy zespol na WESELE 27.12.10, 13:46
                  Tylko nie zodiak... Nuda, nuda i jeszcze raz nuda, ta sama kolejność utworów na każdym weselu. Zero pomysłu, tylko kasę brać, nie można poprosić nawet o piosenkę bo mówią że nie mają w "repertuarze", żal
                  • Gość: beny Re: najgorszy zespol na WESELE IP: 178.56.134.* 27.12.10, 13:58
                    a tobie troszkę żal że są po prostu dobrzy w tym co robią...?
                    eh widzę że zazdrościsz ;) to super ekipa ,polecam!
                    • Gość: iza Re: najgorszy zespol na WESELE IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 14:47
                      Pani IZO nie KRADNIJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: SzyderczyCYC Re: dobry zespol na WESELE IP: *.40.15.142.sub.mbb.three.co.uk 25.06.10, 14:51
            I tu Ci rękę podam kolego, zwłaszcza w kontekście profesjonalizmu
            zespołu Exclusive.
        • Gość: ciekawy Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 20:34
          <Jeśli nie z dyskietki lub mini dysku albo nie "na żywo" to jaki
          jest jeszcze sposób grania lub odtwarzania muzyki na weselu?>
          <granie inaczej? - Nie rozumiem!>
          <Czytając te posty mam wrażenie, że wciskany jest tu bez przerwy
          jakiś kit przez pseudoznawców tematu a ten post to już jakieś
          wybitne kuriozum>
          <Współczuję tym, którzy mają nadzieję z tego potoku bzdur wybrać
          jakiś zespół>

• Gość: ADAM EXCLUSIVE Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 23.09.08, 20:06
            Witam PANA ciesze sie niezmiernie ze jest tak duze zainteresowanie
            moja osoba jak i moja kapela EXCLUSIVE powiem tek rok 2009 mamu juz
            czly zajety i na 2010 mamy juz 4 wesela to swiadczy o tym jaka
            robote robimy jest rzecza normalna ze teraz klient wymaga aby zespol
            wygladal dobrze brzmial i przedewszystkim VOCAL VOCAL a z opinij
            ludzi nie mojej wynika co innego niz to co piszesz o nie bierzemy
            juz w tek chwili za wesele 2000zl jak jakies tam podrzedne zespoly
            tylko znacznie wiecej a ty jesli chcialbys pogadac na temat muzyki
            to jest moj numer ADAM 504777654 bo ja skonczylem szkole muzyczna i
            troche sie znam na tym a moze chcesz stworzyc swoj zespol to chetnie
            pomoge POZDRAWIAM
            • Gość: ciekawy Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 20:48
              Ha,ha,ha,ha.... Żle trafiłeś. Wesela mnie nie interesują.
              Śmieje się dlatego, że też skończyłem Szkołę Muzyczną ale jak na
              razie (i oby zawsze) nie muszę grać po weselach. Znam poziomy
              muzyczne kilku zespołów, które tu się przechwalają i mam ubaw po
              pachy.
              Przypuszczam też, że na temat muzyki o której tu się pisze nie mamy
              o czym rozmawiać. Te klimaty gra się po ciemku w każdej od razu
              tonacji (bez wciskania transpozycji) więc problemów tu nie ma.
              Chyba to powinno Tobie wystarczyć.
              • sylwia_excl Re: dobry zespol na WESELE 24.09.08, 12:36
                Może i skończyłeś Szkołę Muzyczną ale chyba tylko tyle co możesz o tym
                powiedzieć, bo prawdziwy muzyk z klasą nigdy nie będzie budował swoich
                wypowiedzi poczynając słów: "ha ha ha" i swój poziom muzyczny budować na
                obczernianiu pracy innych. Jeśli taki wybitny z Ciebie muzyk to zainteresuj się
                praca w filharmonii a na temat muzyki weselnej się nie wypowiadaj, bo to mogą
                oceniać jedynie goście bawiący sie na tego typu imprezie, a gust jak wiadomo
                każdy ma inny. Wesele to nie festiwal muzyczny i tu umiejętności technicznych
                sie nie ocenia! liczy się jedynie to by Goście a szczególnie Państwo Młodzi byli
                zadowoleni, bo to oni wybierają zespół i decydują o tym kto będzie grał na ich
                imprezie. Ty też masz wybór jak każdy:) a na koniec szacunek z mojej strony dla
                Ciebie, za to, że skończyłeś Szkołę Muzyczną:)
                • Gość: ciekawy Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 16:15
                  Szanowna Sylwio!
                  Oczernić można np. uczciwego człowieka pomawiając Go o to, że jest
                  złodziejem, zarzucić komuś jakiś czyn ktorego on nie wykonał.
                  W moim odczuciu ja o tym środowisku muzyków weselnych napisałem po
                  prostu prawdę. I nic tego faktu nie zmieni jeśli nawet mogę
                  przyznać, że jest ze trzy, cztery zespoły, które mają niezły poziom
                  muzyczny i rzeczywiście grają mając do tego predyspozycje. Zważywszy
                  jednak na to, że jak ktoś mi powiedział, że co ulica w C-wie
                  to "zespół muzyczny" (oczywiście nieco przesadzając w celu
                  podkreślenia zjawiska) to te kilka zespołów stanowią wyjątek od
                  reguły tylko ją potwierdzając.
                  Co zaś do budowania sobie swojego poziomu muzycznego to nie mam w
                  tym żadnego interesu gdyż mam zupełnie inny zawód, w którym się
                  realizuję i sprawia mi satysfakcję, co mi nie przeszkadza mieć
                  ukończoną Szkołę Muzyczną i naprawdę uwierz mi niezłe pojęcie o
                  muzyce i graniu. To jest moje hobby. Wystarczy mnie popatrzeć na
                  scenę i czy to gitarzystę czy klawiszowca w lot rozpoznam czy gra
                  czy udaje. Dlatego znalazłem się też na tej stronie z ciekawości co
                  się w tym światku dzieje, gdyż wiem, że dzieją się tu zwykłe
                  oszukaństwa.
                  Dziekuję za wyrazy szacunku i pozdrawiam.
                  Na tym już kończę swój byt na tym forum.
                  • Gość: DYSTANS Re: dobry zespol na WESELE IP: *.centertel.pl 25.09.08, 22:54
                    Ojjj Ciekawy - wcześniej myślałem że poprostu jesteś upierdliwy, ale
                    teraz to mnie podkurzyłeś !!!!

> Wystarczy mnie popatrzeć na
                    > scenę i czy to gitarzystę czy klawiszowca w lot rozpoznam czy gra
                    > czy udaje.

Każdy średnio inteligętny egzemplarz gościa weselnego to rozpozna.
                    Nie potrzeba do tego super wiedzy muzycznej jaką prubujesz się
                    legitymować.

> Dlatego znalazłem się też na tej stronie z ciekawości co
                    > się w tym światku dzieje, gdyż wiem, że dzieją się tu zwykłe
                    > oszukaństwa.

Wypraszam sobie! Nikogo jeszcze w tej kwesti nie oszukałem !! Jeśli
                    pyta o system w jakim gramy ZAWSZE opowiadam dokładnie jak to
                    wygląda !! I może Cię zaskoczę - inteligętnym ludziom to nie
                    przeszkadza !! Uwierz mi, mam doświadczenie także w grze w pełnym
                    składzie i znam plusy i minusy każdego z systemów w jakich można
                    zrobić wesele.

> Na tym już kończę swój byt na tym forum.

I bardzo DOBRZE !!
                    • Gość: ciekawy Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 14:12
                      Niestety muszę Panu na ten post odpowiedzieć i proszę cierpliwie go
                      przeczytać. Mam nadzieję, że będę mógł się tym razem pojawić tu
                      ostatni raz.
                      Więc. - Dlaczego Pan mój post wziął tak osobiście do siebie?
                      Ja Waszych zespołów czy to Dystans czy Exclusive zupełnie nie
                      kojarzę więc tym samym nie pisałem konkretnie o Was. Zrozumcie
                      Panowie, że poza sprowokowaniem mnie przez KIKI i kogoś wcześniej o
                      jakimś dla mnie niezrozumiałym sposobie grania poza mini dyskami lub
                      graniem na żywo, przez co wplątałem się w niepotrzebną w sumie
                      dyskusję z Panem Adamem, pisałem OGÓLNIE o zjawisku muzycznym jakim
                      jest rynek wesel. Więc pisałem o "muzykach", którzy kupują mini
                      dyski, wkładają je do czegoś tam - czy to klawisz czy odtwarzacz,
                      dodają do tego fałszujący śpiew lub nawet niekiedy ten śpiew udają
                      i obgrywają wesela. Mało jest tego? Odbywa sie to ku zadowoleniu też
                      często klienta bo TAKI TEN RYNEK JEST. Jaki klient - taki zespół,
                      gdyż tak byc musi i to chyba logiczne. Nie jest niekiedy winą
                      muzyków, że grają taką muzykę, chociaż już ich winą jest, że jeszcze
                      na dodatek potrafią ją bardziej "upiększyć". To często klientowi
                      weselnemu nie przeszkadza a nawet to woli. Ile osób na weselu dobrze
                      słyszy muzycznie jeszcze po kilku kieliszkach? Ponieważ czasem
                      zdarzy mi się tego posłuchać, to mnie to skręca i uszy wiedną i
                      skorzystałem z okazji aby o tym OGÓLNYM zjawisku wyrazić swoją
                      opinię. Napisałem też, że są zespoły ( mały procent ), które
                      podchodzą do tego mniej lub bardziej profesjonalnie, czasem co się
                      b.rzadko ostatnio zdarza grający na żywo zupełnie przyzwoicie i
                      zapewniam Pana, że mam do nich należny szacunek. Być może w tym
                      gronie znalazłby się Pański zespół mimo, że być może macie inny
                      sposób grania. Nie wiem. Co ja poradzę, że jestem wyczulony na
                      szczególnie brzmiące głosiki, teksty, fałsze i nie znoszę jak mi
                      ktoś wmawia z jakim to ja wspaniałym zespołem mam do czynienia gdy
                      słyszę to wszystko?
                      Obrażam kogoś?! Mam mówić na rozklekotanego malucha, że jest
                      Mercedesem?
                      Jeszcze jedna rzecz o której Pan wspomniał. Coś tak - "średnio
                      inteligientny egzemplarz gościa potrafi też rozpoznać czy ktoś gra
                      czy udaje". Czy napewno? Tu się z Panem nie zgodzę. Ten egzemplarz
                      gościa nawet bardzo inteligientnego (o ile np. nie grał na gitarze w
                      swoim życiu) nigdy nie rozpozna czy jeśli w danym momencie słychać
                      np. akord G-dur to gitarzysta akurat ten akord chwyta. Z klawiszami
                      podobna sytuacja o ile dobrze widać jak gość kładzie reke na
                      klawiszach. No tutaj juz jest trudniej, gdyż często przezornie jest
                      to zasłonięte pulpitem lub zespół gra na wysokiej scenie. Czy nie
                      mam racji? Zarzuci mi Pan może w tym momencie, że musiałbym mieć
                      absolutny słuch. Niekoniecznie go trzeba mieć. Wystarczy sekwencja
                      akordów. Stacze tego nie potrafią. O bardziej skomplikowanych
                      akordach tu nie wspomnę , gdyż ta najbardziej pożądana na weselach
                      muzyka tych akordów nie wymaga.
                      Więc myślę, że tym razem coś Panu wyjaśniłem i jeśli traktuje Pan
                      swój zawód tak jak Pan opisał powyżej to szacunek i życzę sukcesów.
                      Jeszcze tylko ostatnia myśl. Ta cała nasza dyskusja jest też trochę
                      o tyle bez sensu, że jeśli klient z takich zespołów o których
                      pisałem jest zadowolony, bierze je i im płaci to ja nie mam
                      absolutnie racji. Wiem też o tym doskonale i dlatego też załuję, że
                      dałem się wciagnąć w te dyskusje.

• Gość: DYSTANS Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 15:04
                        Stary - ale nastukałeś :) SZACUN!
                        Wybacz, ale nie chcę mi się czytać tyle ...
                        • Gość: SzyderczyCyc Re: dobry zespol na WESELE IP: *.40.15.142.sub.mbb.three.co.uk 25.06.10, 14:57
                          >Stary - ale nastukałeś :) SZACUN!
                          >Wybacz, ale nie chcę mi się czytać tyle ...

poziom muzyki wprost proporcjonalny do ignoranci i będziesz sławny jak
                          Doda
                      • Gość: ADAM EXCLUSIVE Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 26.09.08, 15:37
                        Przyjacielu bardzo mi przykro ale ja sam robie muze masz bledne
                        informacje juz przestaja mnie bawic twoje wypowiedzi POZDRAWIAM
                        • Gość: ciekawy Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 18:51
                          Tyle swojego cennego czasu poświęciłem abyś Panie Adamie zrozumiał o
                          co mnie chodzi. Uszanował to Pana przyjaciel a Pan wciąż swoje.
                          Twarda sztuka. O Panu nie mam żadnych informacji bo i po co?!!!!!
                          Jakie licho mnie podkusiło, żeby tu zaglądać!!!
                          W każdym razie przepraszam za zawracanie d.... i POZDRAWIAM TEŻ>
                          • Gość: SzyderczyCyc Re: dobry zespol na WESELE IP: *.40.15.142.sub.mbb.three.co.uk 25.06.10, 15:01
                            > Tyle swojego cennego czasu poświęciłem abyś Panie Adamie zrozumiał
                            >o co mnie chodzi. Uszanował to Pana przyjaciel a Pan wciąż swoje.

W życiu nie przyzna się do błędu, przecież jet profesjonalistą

> Twarda sztuka. O Panu nie mam żadnych informacji bo i po co?!!!!!
                            > Jakie licho mnie podkusiło, żeby tu zaglądać!!!

Super zabawa jak dla mnie.

> W każdym razie przepraszam za zawracanie d.... i POZDRAWIAM TEŻ>

• Gość: SzyderczyCyc Re: dobry zespol na WESELE IP: *.40.15.142.sub.mbb.three.co.uk 25.06.10, 14:58
                          > Przyjacielu bardzo mi przykro ale ja sam robie muze masz bledne
                          > informacje juz przestaja mnie bawic twoje wypowiedzi POZDRAWIAM

to może się weź za budowlankę, może w tym zawodzie się sprawdzisz.
            • Gość: ciekawy Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 22:52
              Wogóle jak teraz sobie pomyślę to chyba żle zrobiłem wdając się w tą
              dyskusję.
              Tu się bawią nie tymi zabawkami, które mnie interesują więc chyba w
              sumie nie mam racji, gdyż nie tu moje miejsce.
              To trochę tak z nudów. Na dworze deszcz, więc siedzi się przed
              kompem i czyta co ludziska wypisują.
              Do odpowiedzi skusił mnie jednak ton postu ADAMA EXLUSIVE.
              Taki trochę w tonacji k moll. Jest taka tonacja Panie ADAMIE?.
              Jak czytam to wszystko to mam wrażenie, że ją gracie czasem.

• Gość: ADAM EXCLUSIVE Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 24.09.08, 12:54
                Na poczatek tak sie pisze nasza nazwe EXCLUSIVE wiec zapamietaj bo
                juz niedlugo bedzie o nas bardzo glosno przykro mi ale taka jest
                kolej rzeczy a jesli jestes taki mocarz to proponuje pojedynek
                INSTRUMENTALNO VOCALNY publicznie jesli masz odwage to zadzwon
                504777654 i zorganizujemy POZDRAWIAM
                • Gość: DYSTANS Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 13:21
                  Z całym szacunkiem Adam, ale po co w takie dyskusje wchodzicie ?? :(
                  Potrzebne Wam to ?? No i po co piszesz, że cały 2009 zajęty itp ??
                  Nie chcesz juz żadnego telefonu??? Mi sie urywają telefony, cenę
                  mamy rozsądną, ale jeszcze brakuje do zapełnienia całego 2009. Jak
                  mamy już zajęte i jak osoba normalnie gada to polecam Exclusiva i
                  Maximusa. Do innych w okolicy przekonany nie jestem. Tylko niestety
                  czasem mam odzew, że ludzie słyszą od Was o "akurat przypadkowo
                  zwalniających się terminach" :) hehe nieładnie :)) I potem mam
                  takich gości, że pyta o termin i wszystko mu pasuje, tylko nie to że
                  wolne mamy :) HAHA!! Nie dyskutujcie tutaj na forum - wogle lepiej
                  na żadnych. Internet daje za dużą anonimowość. Na weselu gość Ci
                  powie "super", a w poniedziałek jak odeśpi to siada i tu
                  pisze "żenada". Nas już nieraz tu obsmarowali i niepotrzebnie -
                  google dobrze penetruje to forum i potem ludzie szukają zespołu,
                  szukają czegokolwiek o upatrzonym zespole i mogą trafiać na jakieś
                  bzdurne teksty. Nikomu takie coś niepotrzebne. Po tym pewnie mi też
                  sie od "przychylnych" dostanie :) a najmocniej jak zwykle od
                  słabszej konkurencji :)))
                  Powodzenia w sobotę
                  Pozdrawiam
                  Paweł
                  DYSTANS
                  • Gość: Adam Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 24.09.08, 16:12
                    Musze z calym szacunkiem przyznać ci racje Paweł,co do dyskusji na
                    tematy sposobu grania na weselach.Tyle opinii ile klientów .Ja
                    jestem na tym rynku od swojego 12 roku życia i wiele na ten temat
                    mogę powiedzieć ,wielu zespołom pomogłem zaistnieć na runku zawsze
                    jeśli była taka potrzeba doradzałem i pomagałem, ale szlak mnie
                    tafia jak ktos mając cos do mnie osobiście czepia sie całego
                    zespołu .Mam dużo samokrytycyzmu staram sie uczyć na swoich błędach
                    ale nie pozwole sie obrażać .Mamy trzy osoby w zespole i jedni nas
                    chcą dla całości a inni np. dla wokalistki czy wokalisty.Przypinanie
                    łatek mojej osobie jest irytujące i mam to gdzieś .Co do twojej
                    odpowiedzi to w pełni nie wiem o co ci chodzi z tymi wolnymi
                    terminami.Nie wiem czy to dobrze zrozumiałem i od kogo miałeś takie
                    informacje ale dla nas termin zajęty to termin z podpisaną umową i
                    przelaną zaliczką a to że ktoś dzwoni i prosi zarezerwowanie terminu
                    przez tydzień czy dwa jest traktowany z dystansem ,bo sam wiesz że
                    wiele razy chcesz być dla kogoś dobry i trzymasz daną sobotę a on
                    się nawet nie odezwie . Dlatego terminy sie zwalniają nie ma wtym
                    nic dziwnego są też przypadki losowe mieliśmy teraz nawet taki
                    ostatnio dziewczyna zaszła w ciąże nie pojechała do Włoch do pracy
                    kasy nie ma i tez trzeba było ich zrozumieć .Trzeba być
                    człowiekiem .Tylko czasami niektorzy zapominają ze to jest nasza
                    praca .Dziękuje losowi że mogę robić to co lubię i co mi daje
                    zadowolenie tego nikt nie jest w stanie mi odebrać.Pozdrawiam Was
                    serdecznie i życze owocnej pracy.Adam
                    • Gość: ciekawy Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 18:05
                      Panie Adamie!
                      Pojawiłem sie na tym forum w momencie, kiedy czytając sobie
                      spokojnie te posty, natknalem sie na post w którym ktoś górnolotnie
                      z pozycji niemal profesora od muzyki weselnej wyjaśnił piszącym
                      tutaj jak się teraz gra. Jakieś tam - nie dyskietki, 30 lat temu na
                      żywo, teraz to tylko jacyś nienormalni tylko tak grają - słowem coś
                      w tym sensie itd.itp.
                      Ponieważ trochę się na tym znam, przekornie spytałem tego kogoś jak
                      wobec tego to się teraz robi. W tym momencie pojawił się Pan. Nie
                      znam wogóle Pana. Uczciwie. Nie wchodzą więc w grę jakieś osobiste
                      wycieczki. Zareagowałem na Pański post odruchowo, czego przyznam
                      żałuję (napisałem o tym w poprzednim moim poście) dlatego, że ten
                      post odebrałem jako dość śmieszne przechwałki. Z tego co sam Pan
                      pisze, gra Pan muzykę na weselach. Jest to muzyka weselna ze
                      wszystkimi jej wadami i zaletami ale Pan wybaczy - ja jej nie
                      trawię. Nie trawię też sposobu grania tej muzyki przez znakomitą
                      większość zespołów weselnych jeśli gdzieś ją usłyszę. Te głosy,
                      fałsze, te teksty !!!!, stacze za keybordami lub z gitarami!! Moja
                      opinia o tych zespołach nie jest skierowana konkretnie do jakiegoś
                      zespołu ale bardzo ogólnie. Czy odbierze mi Pan prawo do wyrażenia o
                      tym zjawisku muzycznym swej opinii?
                      Zrobiłem tylko jeden błąd. Wdepnąłem na nie swoje podwórko na moment
                      pod wpływem emocji i lawina naszej dyskusji ruszyła.
                      Jeśli wolno dam Panu radę. Niech Pan skorzysta z rad Pańskiego
                      kolegi z zespołu Dystans. 100% racji w tym co napisał. Z każdym Jego
                      zdaniem się całkowicie zgadzam. Zgadzam się też z pierwszym zdaniem
                      tego Pańskiego postu na który teraz odpowiadam - "Tyle opinii ile
                      klientów". Jeśli się Pan do tego dostosuje ( a ostatni w moim
                      kierunku post tego nie dowodzi - nadal Pan w swoim mniemaniu jest
                      najlepszy w okolicy w pojedynkach wokalno-instrumentalnych) to
                      uniknie Pan takich przykrych sytuacji. Ludzie przechwałków nie lubią.
                      Pozdrawiam i życzę wyluzowania.
                      • Gość: ADAM EXCLUSIVE Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 24.09.08, 21:40
                        Z całym szacunkiem dla Pana nie uważam sie za autorytet
                        i ,,profesora,, i to nie o to chodzi jestem człowiekiem który lubi
                        jasne sytuacje i moje odpowiedzi nie tyczyły sie tylko Pana
                        opinii .Pan wybaczy ale nie pozwole sie obrażać .Mam wrazenie ze nie
                        jesteśmy na właściwym forum .Może zmieńmy nazwę!! ! to jest forum o
                        zespołach na wesele a nie jak przypiąć łatke osobiście Poznańskiemu
                        czy oczernić Grabowskiego no cóż widocznie niektórym z braku
                        zajęcia sprawia to przyjemność . No to powodzenia w końcu coś trzeba
                        robić>>>>>>>
                        • Gość: x Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 15:03
                          toteż właśnie pan "ciekawy" napisał,że tej łatki nikomu nie przypina
                          i wyraża opinię o ogóle. Czytanie ze zrozumieniem to podstawa:)
                          • Gość: Gunio Re: dobry zespol na WESELE IP: *.cnow.pl 09.10.08, 21:14
                            Ja mam weselisko w przyszłym roku i wybrałem Bravo. Byłem na weselu,
                            którym grali i bawiłem się suuuuuuuper. A co Wy sądzicie o tym
                            zespole?
                            • Gość: Aga Re: dobry zespol na WESELE IP: *.ip.netia.com.pl 16.02.09, 13:15
                              Podaj mi prosze numer tel do Bravo...tez bylam na weselu gdzie grali, bylo
                              super. 506338838
                          • Gość: SzyderczyCyc Re: dobry zespol na WESELE IP: *.40.15.142.sub.mbb.three.co.uk 25.06.10, 15:29
                            > toteż właśnie pan "ciekawy" napisał,że tej łatki nikomu nie przypina
                            > i wyraża opinię o ogóle. Czytanie ze zrozumieniem to podstawa:)

LOL, nie ten target :D
                        • Gość: pfff Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 08:21
                          tam gdzieś, coś piszesz, że robisz swoją muzykę. Miałem nieprzyjemność usłyszeć
                          jeden utwór. Szkoła muzyczna to nic wielkiego, wystarczy się do niej zapisać i
                          chodzić na zajęcia i mieć trochę słuchu, a może nawet nie (ironia). "Grajcie",
                          tzn. jeździjcie dalej na wesela i śpiewaj do którejś tam godziny a później
                          puszczaj playbacki z minidyku albo mp3, jeśli to lubisz, jeśli ludzie lubią.
                          Strona internetowa na plus dla Was, jakieś tam okładki, reklamówki, wszystko ok.
                          Ale nie rzucaj się na innych jak dzikus, gdy Ci mówią, że im się to nie podoba.
                          • Gość: ADAM EXCLUSIVE Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 06.11.08, 19:54
                            Witam zaluj bo ty nigdy nie bedziesz tego robil bo nie potrafisz
                            masz pecha POZDRAWIAM I JUZ NIC CI NIE POMOZE
                          • Gość: ADAM EXCLUSIVE Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 06.11.08, 20:29
                            Zdecyduj sie wkoncu jak sie przedstawiasz raz ciekawy a raz pfff
                            jestes z innej kapeli albo nie przepraszam ty jestes ZJAWISKO
                            MUZYCZNE
                      • Gość: eee Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 16:36
                        ścigały się....,który więcej zmiecie.Żałosne jak zwykle proponuję Boney M.
                        • Gość: SzyderczyCyc Re: dobry zespol na WESELE IP: *.40.15.142.sub.mbb.three.co.uk 25.06.10, 15:33
                          > ścigały się....,który więcej zmiecie.Żałosne jak zwykle proponuję
                          >Boney M.

Dobrego DJ'a zamiast słuchać jarmarków.
                  • Gość: adadad Re: dobry zespol na WESELE IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.06.09, 19:23
                    wszystko super kolega napisał, ale zapomniał dodac ze kasuje wszystkie negatywne
                    opinie na temat swojego zespolu na wrzucie. To nie jest w porzadku wobec
                    potencjalnych klientow, a po to sa takie fora.
                • Gość: ktosik Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 14:40
                  z takimi komentarzami bym uważała, bo choć jedne z lepszych zespołów już nie
                  grają (lira, czy też fortepiano), co powoduje, że konkurencji zbytnio nie macie,
                  to sugerowałabym ostrożność w mówieniu, że się o was głośno zrobi, ponieważ w
                  podziemiach kwitnie wam konkurencja ( sama mialam okazje sluchac). i jak oni sie
                  ujawnia niebawem, to sluch o was zaginie. ot co :P

a poza tym, trochę skromności i pokory... (dobra rada)
                • Gość: muzyk Re: dobry zespol na WESELE IP: *.xdsl.centertel.pl 16.07.09, 23:20
                  czlowieku o czym ty gadasz.mowisz publicznie o pojedynku.nie masz pojecia co
                  wygadujesz.nie masz kapeli na zywo wiec morde zamknij bo takich jak ty na
                  ciechanowie jest pelno stojacych przy klawiszu "tylko".dawaj ze mna na pojedynek
                  wtedy sie przekonasz pajacu i zastanowisz sie na tym co robisz.
                • Gość: molder99 Re: dobry zespol na WESELE IP: *.xdsl.centertel.pl 16.07.09, 23:28
                  czlowieku o czym ty mowisz.nie masz pojecia o tym co robisz.jesli chcesz wyjsc
                  na pojedynek instrumentalny to stan ze mna po mesku.musze cie kolego jednak
                  sprowadzic na ziemie.nie masz pojecia o graniu na livie.po drugie wy nie gracie
                  lecz puszczacie i robicie cyrki z przebieraniem sie na weselu.to prestizu wam
                  nie doda.sa jeszcze ludzie ktorym to sie podoba ale jest ich nie wielu.a
                  puszczania z dyskow powinni zabronic karac kara grzywny lub ograniczenia wolnosci.
                • Gość: SzyderczyCyc Re: dobry zespol na WESELE IP: *.40.15.142.sub.mbb.three.co.uk 25.06.10, 15:28
                  No i mamy 2010 a żeby nie to forum to bym nie wiedział o waszym
                  istnieniu, widać sława was przegoniła :D
    • Gość: Anka Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 19:04
      Exclusive jest bardzo dobry. Naprawdę super grają i bawią weselnych
      gości. Ja jestem zadowolona z ich usług.

Ich strona: www.zespol-exclusive.neostrada.pl
      • Gość: gość Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 23:13
        Znowu do przedmówcy - jak nie "cukier" do właściciela sali to teraz
        autoreklama Panie Adamie z Exclusive
        • Gość: lulu Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 13:42
          Polecam zespół Grabowski. Nie usłyszysz u nich disco z pola, tylko przeboje
          dawnych lat oraz nowoczesne hity.
        • Gość: Samulelson Re: dobry zespol na WESELE IP: 212.160.172.* 11.09.08, 14:50
          Otóż to - niewiem czym sie ludzie zachwycają jesli chodzi o ten
          Exclusive, Pan Adam kariery z XXL wielkiej w disco relaksie nie
          zrobił i raczej z Exclusive tez kariery nie wróże. osoby sie
          podniecają tym zespołem chyba tylko z racji tego ze znaczna
          większość ludzi niema bladego pojęcia o muzyce.I tak sobie żyje nasz
          naród w nieświadomości wychwalając w niebogłosy takie "zespoły" jak
          Exclusive.
          • Gość: Grzegorz Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 18:06
            A ja się zastanawiam czy wogóle grupę facetów ( czasem w tym gronie
            znajdują się dziewczęta ) potrafiących jedynie rozstawić na scence
            sprzet muzyczny i stanąć za instrumentami można nazwać zespołem
            muzycznym.
            Zespół to grono osób z których każdy coś wnosi do dzieła i w sumie
            ono powstaje jako twór wspólny. Niby każdy z nich wnosi poszczególne
            cześci sprzętu na scenę. Ale to na razie dzieło w postaci stojącego
            na scenie martwego sprzetu. Póżniej każdy z nich staje za klawiszem
            lub chwyta gitarę. Jeden z nich naciska odpowiedni przycisk i
            zaczyna się dopiero muzyka opracowana zupełnie przez kogoś innego
            (kupowane gotowce). Któryś z nich dołoży do tego swój nazwijmy to
            śpiew a reszta macha łapami bez sensu ile wlezie aby robić wrażenie,
            że grają.
            Dzieje się to za sprawą tylko tego jednego, który nacisnął tylko
            przycisk. Więc jaki to zespół?
            Niby z jakiej racji muzyczny, skoro muzyka nie jest ich dziełem?
            Takich grupek namnożyło się dość dużo.
            Ja się naprawdę dziwię ludziom, dla których JEST RÓŻNICA pomiędzy
            takimi "zespołami" a DJ-em, jednym człowiekiem, który daje ze sceny
            dokładnie tą samą o ile nie lepszą muzykę za mniejsze pieniądze.
            Jeszcze bym zrozumiał tą sytuację gdyby ci "muzycy" jakoś wyglądali
            atrakcyjnie na scenie, ale tak nie jest.
            Tak się też składa, że poziom kultury muzycznej klienta weselnego
            jest taki, iż w większości przypadków tytuł tego tematu rozmija się
            z logiką.
            "Dobry zespół na wesele". Na weselu dobre zespoły muzyczne się nie
            sprawdzają, gdyż ludzie już zapomnieli jak się tańczy tango, sambę,
            walca ( z tym tańcem to istna tragedia!!!), cha-cha, itd....
            Większość gości weselnych potrafi się dobrze bawić tylko przy muzyce
            typu "łupu-cupu" a ta nie ma nic wspólnego z dobrą muzyką taneczną.
            Takie są niestety wymogi wesel i tutaj DOBRY ZESPÓŁ MUZYCZNY nie ma
            przeważnie racji bytu.
            • Gość: Paweł Re: dobry zespol na WESELE IP: *.centertel.pl 11.09.08, 20:39
              Ładnie grzegorz napisałeś :) Trochę przydługo, ale ładnie.
              Niezgodzić się tylko trzeba z tym, że taki dzisiajszy zespół to to
              samo co DJ. Otóż śpiewana na żywo muzyka, nawet jak grana jest z
              gotowca, zawsze bardziej poderwie ludków niż piosenka z płyty.
              No chyba że "zespół" ponagrywa sobie też i wokale :) a tacy się
              zdażają! Wtedy już jest gorzej niż DJ :((
            • Gość: Sylwia Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 22:01
              Grał u mnie na weselu zespół muzyczny Akord z Ciechanowa wzięli dojść mało jest ich 5 osób i fajnie śpiewają wejdzcie na ich strone www.akordciech.unl.pl
          • Gość: EXCLUSIVE Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 12.09.08, 23:37
            Witam znawcę zespolów disco polo .Widzę że śledzisz moją karjerę
            zawodową ciesze się kolego bo myślałem ze już nikt tego nie
            pamięta .Zawsze śmieszą nas takie podteksty jak twoje ale widocznie
            tak to juz jest w życiu ze jak ktoś sam nie może to innym
            zazdrości .RAdze zająć sie czymś pożytecznym może zacznij zbierać
            znaczki zflustrowany człowieku.NO cóż a jak już tak naprawde nie
            masz co robic i w glowie ci sie miesza to mozesz sie pobawic na
            nazsym koncercie 19 września w dyskotece BLUE-STAR w WArszawie.Ps.
            troche ci sie pomieszało albo pamięć już nie ta, moje teledyski
            emitowało DISCO POLO LIVE a nie Disco relaks .pozdrawiam serdecznie
            ADAM-EXCLUSIVE
        • Gość: Anka Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 10:14
          A Ty "gościu" jesteś jasnowidzem? :)
          Nie jestem żadnym facetem, żadnych Adamem, a na pewno nie gram w
          Exclusive.
          To jest forum i każdy wyraża swoją opinię. Mi się oni podobali
          bardzo, więc to napisałam. Każdemu mogę polecić.

A kto się czepia kariery w Disco Relax, to niech poda inny zespół
          weselny, który ją zrobił. Pomijamy Cliver, bo to nie ta historia.
          • Gość: discoman Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 12:26
            Czy mógłbym się dowiedzieć jaką karierę zrobił "Disco-Relax"?
            • Gość: gość Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 23:08
              Nie to, że zaraz kariera...
              Adam wraz z Jackiem (obydwaj z Exclusive) ładnych parę lat temu,
              jako zespół XXL, nagrali teledysk pokazywany w Disco Relax albo
              Disco Polo Live, nie pamiętam. Tytuł piosenki to bodajże "Baw się
              razem z nami"; pewnie jest nawet na youtube
              • Gość: discoman Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 15:08
                No tak!
                Właśnie odsłuchałem na You Tubie.
                Niestety. To nie mój świat. Buziulki, muzyczka.
                Nie daj Panie Boże!!!
          • Gość: gość Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 17:27
            Aniu! Są zespoły, które "kariery" w Disco-Relax by się wstydziły.
            • Gość: fan Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 13.09.08, 21:08
              Nie znam takiego zespołu który by odmowił reklamy w tvi ale
              większosc poprostu na to nie stac bo nie majA zwyczjnie kasy o
              dobrym zespole swiadczy ilość grań i to że zamawiac go trzeba na 2
              lata do przodu
              • Gość: gość Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 21:46
                Nie wiem jakiej muzyki jesteś "fanem". Jeśli Disco-Polo to
                rzeczywiście takiego zespołu znać nie będziesz. To nie te bajki.
                Program "Disco-Relax" miał incydenty z dobrymi wykonawcami, którzy
                chwytali się tego programu dla kasy jak jej brakło w tamtych
                czasach. Przyznał to Krzysztof Krawczyk w jakimś wywiadzie i właśnie
                ze wstydem. Po prostu nie miał wyjścia z powodów finansowych.
                Większość jednak "gwiazdek" tego programu to szajs rodem z wiejskich
                zabaw i znalezienie się w tym gronie nie przysparzało splendoru.
                Oczywiście mieli oni swoich fanów i mają ich pełno do dzisiaj co
                widać na takim specyficznym rynku jakim są wesela.
              • Gość: gość Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 22:20
                Jeszcze jedno. Tak jak napisałem wcześniej wesela to specyficzny
                rynek. Przyznam, że sam się dobrze bawię gdy już trochę sobie
                podpiję przy muzyce nieskomplikowanej, nawet Disco-Polo i nie
                przeszkadza mi, że często chłopcy na scenie nie potrafią grać a gra
                za nich nagranie.
                Tylko na miły Bóg drażni mnie jak nazywacie tych pożal się Boże
                muzykantów dobrymi zespołami muzycznymi.
                Podejrzewam, że oni sami się z Was śmieją, że macie takie rozeznanie
                w muzyce i dajecie się im tak łatwo nabrać na plewy. Przecież oni
                wiedzą dobrze co robią na scenie i jakie mają umiejętności.
              • Gość: robeck Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 10:24
                kolego wez okresl swoj nick a nie ciagle zmieniasz sie jak kameleon!!!!!!!!!!
              • Gość: SzyderczyCyc Re: dobry zespol na WESELE IP: *.40.15.142.sub.mbb.three.co.uk 25.06.10, 15:44
                > dobrym zespole swiadczy ilość grań i to że zamawiac go trzeba na 2
                > lata do przodu

tu jedno mi się nasuwa na klawiaturę LOL, kicz tandeta i za pieniądze
                można zrobić hit na wiejskich zabawach, ale cóż każdy ma swój target.
          • Gość: robeck Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 10:21
            aniu to nie bylo do ciebie tylko do tego co napisal nad toba.spojrz na nry
            IP.najpierw podpisuje sie jako KIKI i zachwala zespol a potem juz EXKLUSIVE czy
            jakos tak.zalosna autoreklama.panie Adamie wiem ze reklama jest dzwignia sukcesu
            ale dobry artysta nie musi sie reklamowac.czyz nie mam racji????????????????
    • Gość: xxx Re: dobry zespol na WESELE IP: *.cnow.pl 11.09.08, 20:45
      JA POLECAM BEHEMOTH!BARDZO DOBRY ZESPOL:)FAJNIE GRAJA!!!
      • Gość: gość Re: dobry zespol na WESELE IP: *.centertel.pl 11.09.08, 21:04
        tylko Dystans !!!
      • Gość: Fifi Re: dobry zespol na WESELE IP: *.xdsl.centertel.pl 12.09.08, 17:20
        niestety na weselach nie grają :D
        • Gość: angelika Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 13:19
          a co myślicie o zodiaku???
      • Gość: MzC Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 15:31
        ale oni mają już zaklepane wesela do bożego narodzenia :).Proponuję Infernal War z Częstochowy,ale jeżeli masz sporo kasy to spróbój z Bethlehem
    • kasia_a_84 Re: dobry zespol na WESELE 13.09.08, 15:21
      Słuchajcie co powiec ie na Zespol ATUT cz tez Excluziw ktory jest
      warty polecenia JAK MOZECIE to podajcie Atuta nie ma nigdzie na
      stronie internetowej moze macie jego jakies piosenki bardzo prosze
      pozdro
      • Gość: magda Re: dobry zespol na WESELE IP: *.stansat.pl 22.10.08, 00:29
        Gorąco polecam zespół ATUT .Miesiąc temu bawiłam sie na weselu brata
        gdzie grał ten zespół i za roczek bedzie grał na moim weselu.100%
        gwarantowanej zabawy z tym zespołem
    • Gość: kerados zespół muzyczny tel 606450920 !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 21:54
      witam !
      jeśli oferta jest jeszcze aktualna to proszę o odpowiedź mój tel.
      606450920 lub e-mail: blueheaven@poczta.fm
      pozdrawiam dariusz
      zespół blue heaven
    • Gość: ja Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 11:20
      DYSTANS OMIJAJ SZEROKIM łUKIEM JAK NIE CHCESZ MIEC ZESPUTEGO WESELA. AMATORZY I
      W DODATKU BEZ KULTURY OSOBISTEJ I WYCZUCIA.
      • Gość: asa Re: dobry zespol na WESELE IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.06.09, 19:28
        DYSTANS OMIJAJ SZEROKIM łUKIEM JAK NIE CHCESZ MIEC ZESPUTEGO WESELA. AMATORZY I
        W DODATKU BEZ KULTURY OSOBISTEJ I WYCZUCIA.

W pełni sie zgadzam z powyzsza opinią :)
    • Gość: kasia Re: dobry zespol na WESELE IP: 89.108.220.* 15.09.08, 13:29
      Jesli znacie dobry zespol godny polecenia utwory mile widziane ;)to
      prosze dajcie znac na mojego maila
      kasia_a_84@gazeta.pl
      Pozdrawiam
      • Gość: fdsf Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 09:07
        również odradzam Dystans!!!!
        • Gość: rety Re: dobry zespol na WESELE IP: 80.51.237.* 16.09.08, 16:10
          nie no dystans sie nie nadaje.. to ze maja dostep do neta i wiedza jak wejsc na
          forum nie oznacza ze sa super, poniewaz strasznie zamulaja na weselu, a ich
          denne reklamy na forum juz nikogo nie przekonuja

dystans jest nedzny.. nie polecam
          • Gość: DYSTANS Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 08:54
            Pozdrowionka dla znudzonej siedzeniem w domku konkurencji ;)
            • Gość: ddd Re: dobry zespol na WESELE IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.06.09, 19:32
              Pozdrowionka dla znudzonej siedzeniem w domku konkurencji ;)

Ja nie należę do konkurencji, tylko do gości którzy bawili sie (a raczej
              chcieli się bawi)na weselu gdzie grał ten zespół.Musze niestety potwierdzic
              negatywne opinie mimo, że nie chce robic chłopcom złej opinii. Nie polecam tego
              zespoło, zreszta wystarczy posłuchac w necie tego co udostepnili. Baaaaardzo
              niski poziom. :(
    • Gość: black Re: dobry zespol na WESELE IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.08, 15:14
      Jeśli chcecie mieć profesjonalny zespół, który zagra każdy rodzaj
      muzyki i zabawi gości to polecam "Okey". A co do disco polo na
      weselach to ja nie znam osoby, która by sie nie bawiła przy tym
      typie muzyki. Po prostu wesele bez disco polo nigdy nie bedzie udane
      i moje słowa potwierdzi większość osób. Wesele to zabawa, zabawa i
      jeszcze raz zabawa, a ja sobie takiej zabawy nie wyobrażam bez
      piosenek tanecznych (disco polo, dance). A jak koś ma inne zdanie,
      to szanuje je, ale niech nie wyzywa i obraża ludzi, którzy słuchają
      tej muzyki.
      A disco polo było jest i będzie u nikt tego nie zmieni, NIKT.
      • Gość: ziuta Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 12:21
        Potwierdzam że na weselu disco polo musi byc! osobiscie nie słucham
        takiej muzyki, ale na weselu najlepiej sie bawie przy takich
        skocznych piosenkach :)
      • Gość: SzyderczyCyc Re: dobry zespol na WESELE IP: *.40.15.142.sub.mbb.three.co.uk 25.06.10, 15:48
        > Jeśli chcecie mieć profesjonalny zespół, który zagra każdy rodzaj
        > muzyki i zabawi gości to polecam "Okey". A co do disco polo na
        > weselach to ja nie znam osoby, która by sie nie bawiła przy tym
        > typie muzyki. Po prostu wesele bez disco polo nigdy nie bedzie udane
        > i moje słowa potwierdzi większość osób. Wesele to zabawa, zabawa i
        > jeszcze raz zabawa, a ja sobie takiej zabawy nie wyobrażam bez
        > piosenek tanecznych (disco polo, dance).

Pop, funk, czasem lekki rock.

> A jak koś ma inne zdanie,
        > to szanuje je, ale niech nie wyzywa i obraża ludzi, którzy słuchają
        > tej muzyki.
        > A disco polo było jest i będzie u nikt tego nie zmieni, NIKT.

Porno też było jest i będzie, różnica że Porno oglądają też ludzie
        wykształceni.
    • Gość: oo Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 08:56
      2+1
    • robeck Re: dobry zespol na WESELE 26.09.08, 15:02
      a ja w dalszym ciagu naprawde polecam zespol GRABOWSKI z ul.wojska polskiego.
      • Gość: Paweł Re: dobry zespol na WESELE IP: *.centertel.pl 26.09.08, 18:09
        A ja słyszałem o nich bardzo różne, bardzo skrajne opinie ...
        • Gość: obiektywny Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 20:08
          ja naprawde gorąco polecam zespół Hit. ostatnio byłem na weselu na
          którym grali i są swietni! super grają i zabawiają gości
      • Gość: fru Re: dobry zespol na WESELE IP: *.cnow.pl 07.06.09, 21:08
        robeck napisał:

> a ja w dalszym ciagu naprawde polecam zespol GRABOWSKI z ul.wojska polskiego.

są ciency, cieniutcy
    • misunia1987 Re: dobry zespol na WESELE 28.09.08, 18:29
      z czystym sumieniem moge polecic zespól maximus grają naprawde
      świtnie nie tylko disco polo.a biorą ok 2200-2500
      • Gość: ...:) Re: dobry zespol na WESELE IP: 87.204.172.* 03.12.10, 15:12
        na mim weselu gosci bawil zespol CASINO z Przasnysza, rewelacja, wszyscy byli bardzo zadowoleni, zespol spelnial wszystkie zyczenia muzyczne gosci, kazda piosenka dopracowana byla na 5+!!!!!!!! POLECAM zespol bierze ok 2000zl.
    • Gość: aga Re: dobry zespol na WESELE IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.08, 14:12
      a słyszał ktoś o zespole Focus?
      • Gość: gosc Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 15:16
        najlepiej Feel.
        • pati-patrycja Re: dobry zespol na WESELE 08.10.08, 12:48
          Czesc,polecam chłopaków z zespolu ;Master;grają muzyke pod każdy wiek jak na
          weselu,i dużo przebojów na czasie!Można się wybawić bo grają z życiem,!!!!!!!!
          • Gość: fotograf Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 10:19
            Po pierwsze chciałem napisać coś o tych zamówieniach na kilka sezonów do przodu,
            otóż jako fotograf weselny wiem jak to wygląda, po prostu teraz hajta sie wyż
            demograficzny lat osiemdziesiątych i ludzie już urządzają wesela we wszystkie
            dni tygodnia bo brakuje terminów w kosciołach (no chyba że ktoś chce ślub na
            godz 13-14) brakuje sal itd. i również liczba zespołów jest ograniczona a ludzie
            zmuszeni sa sytuacja na rynku na tak długi okres wczesniej wszystko planować.
            Miałem okazje wspołpracować i z Ecxluisive i z Dystansem i ludzie sie bawili, i
            to lepiej niż na jednym z wesel u pewnych nowobogackich gdzie był zespół za
            kwote której blisko było do kwoty z czterema zerami, muzycy byli po szkołach
            niby awodowi a ludzie choc tanczyli to widać było że to wszystko jest dretwe,
            wesele to nie festiwal tam trzeba sie dobrze bawić co ja niniejszym czynie na
            każdym z wesel choc ja tam też pracuje
            • Gość: fotograf Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 10:22
              przepraszam za błąd w nazwie zespołu oczywiscie współpracowałem z zespołem -
              EXCLUSIVE :)
              • Gość: EXCLUSIVE Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 01.11.08, 07:14
                ZAPRASZAMY NA WWW.WRZUTA.PL WPISZCIE W WYSZUKIWARCE ZATANCZYMY DZIS
                RAZEM EXCLUSIVE WKROTCE PLYTA POZDRAWIAMY
            • Gość: DYSTANS Re: dobry zespol na WESELE IP: *.centertel.pl 10.10.08, 13:36
              Cześć fotograf ! :)
              A na którym to weselu się spotkaliśmy ??
              Może Ty jesteś tym "kolegą od MZ-ki?" :D
              Pozdro
              Paweł
              DYSTANS
              • Gość: fotograf Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 00:15
                a na takim jednym gdzie ja akurat byłem za kamera... a pewna Pani była
                fotografem... i było wesoło :)
                • Gość: DYSTANS Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 11:11
                  AAAAaaaa ! :)
                  Już chyba wiem które to wesele było :))
                  W Ciechanowie w tej nowej małej sali na Żuławach ???
                  Pozdrawiamy Ciebie i Panią !!!!!!!!! :)
                  hehehee
                • Gość: słonko Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 11:22
                  polecam POKER ! PEŁNA KLASA TEN ZESPOL GRAL U MNIE ZADOWOLONA BYLAM UMIEJA
                  ROZBAWIC GOSCI KULURALNI OGOLENIE SAME SPUPPER LATYWY POLECAM !!!!!!!!!!!!
                  • Gość: Paweł Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 12:30
                    Dzisiaj to już nie ten sam Poker co kiedyś. Zresztą ich powodzenie
                    zawsze opierało się na tym, że pierwsi w okolicy zaczęli grać z
                    minidiscu.
                    • Gość: słonko Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 20:50
                      Poker grał u mnie 4 lata temu ! pozdrawiam
                    • Gość: ZNAWCA Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 21:06
                      Doskonały zespół weselny, przyjazny, uprzejmy , zagrają wszystko aby
                      goście , para i rodzice byli zadowoleni i o to chodzi wtym biznesie,
                      jestem osobą neutralną! i bywałą .)
                      • Gość: Ja Re: dobry zespol na WESELE IP: *.centertel.pl 22.10.08, 21:11
                        Twoja neutralność aż mnie olśniewa :)
                        • Gość: gość Re: dobry zespol na WESELE IP: *.mlawa.vectranet.pl 16.09.09, 09:45
                          Beztalencia szukające taniej reklamy.
                      • Gość: sylwia&marcin Re: dobry zespol na WESELE - stratos!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.09, 09:57
                        Wszytkim przyszlym parom młodym chcielibyśmy poecic rewelacyjny zespół STRATOS z
                        Gruduska, w którym śpiewa Ilonka Rojewska! Nasze wesele dzieki nim było
                        niezapomniane, wszyscy goście wyszli z wesela zadowoleni. Zespół nie tylko
                        świetnie gra ale i taktownie prowadzi zabawy weselne i bawi gości. Wszystko z
                        umiarem i bardzo elegancko! Jesteśmy naprawdę bardzo dumni z tego zespołu.
                        • mef1910 Re: dobry zespol na WESELE - stratos!!! 20.06.10, 18:34
                          Lepszy dj.
                          ostatnio bawiłem się u brata i miał jako dj Sławka Orkisza. Moge go
                          śmiało polecić jako konferansjera. Fajna muza miał każdy kawałek o który
                          poprosiłem z 60 lat 80 i nawet najnowsze kawałki jakby ktoś chciał namiar to dam
                          wam tel myśle że się nie obrazi.607305445

• Gość: Kama Re: dobry zespol na WESELE - stratos!!! IP: 109.243.243.* 13.09.10, 15:34
                          Czy mogłabym poprosić kontakt do zespołu stratos z gruduska? Byłabym wdzięczna. Zostawiam maila KAMILKA268@WP.PL pozdrawiam serdecznie
                          • Gość: ewa Re: dobry zespol na WESELE - stratos!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 13.11.11, 18:39
                            Proszę telefon 508 480 500 ..
                    • Gość: gość Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 22:53
                      Ja polecam zespół "ECHO" z Makowa Maz.Grają przede wszystkim na
                      żywo, nie z jakiś dykietek jak większość pseudo muzyków
                      ciechanowskich.Stanie dwóch pajacy i udają że grają.
                      Ten zespół liczy 5 osób,grają naprawdę świetnie,wokalistka też jest
                      super.Co do ceny dokładnie niewiem, ale cena porównywalna do pseudo
                      muzyków,nie jakaś wygórowana.
                      Można naprawdę się wybawić,gorąco polecam!!!
                      • Gość: Ja Re: dobry zespol na WESELE IP: *.centertel.pl 26.08.09, 09:59
                        HA! Daj spokój! Porażka!
          • Gość: sss Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 13:36
            Na moim weselu też grał MASTER, pięknie witali, bawili gości, odczepiny krótkie,
            ale bardzo zabawne ( nie chciałam zbyt długich). grali bez wcześniejszego
            ustalania repertuaru, grali to co oni uważali za stosowne. Pięknie grali 15 lat
            temu, pięknie graja i bawią dziś. Pozdrawiam
            • Gość: she Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 12:44
              a czy ktoś słyszał o zespole RYTMIX ?
            • Gość: ZNAWCA Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 20:57
              MASTER profesjonalnie przygotowany zespół do pracy polecam
              • Gość: Ludzki Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.77.12.* 23.06.09, 15:01
                MASTER-zespół od dawna pięknie odtwarzający muzykę z minidiscu lub mp3, gitary
                (bas i "6" podłączone do tzw. krzesła!!!!) Wokale tragiczne-i co w tym pięknego????
          • Gość: i Re: dobry zespol na WESELE IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.08, 13:11
            Witam,
            u mnie na weselu 5 lat temu grał zespół Hamena z Konopek wszyscy super się
            bawili i grali pięknie. Polecam.
            • Gość: weselnik Re: dobry zespol na WESELE IP: 212.160.172.* 22.10.08, 08:55
              Hamena to już weterani na tym rynku, ale ciągle mocno sie trzymają.
              W tym zespole grało już chyba kilkadziesiąt osoób i bardzo dużo
              muzyków z obecnych zespołów stawiało pierwsze kroki właśnie w
              Hamenie. Znam ten zespół osobiście od kilkunastu lat i grają dobrą
              muzykę
              • Gość: Ja Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 11:28
                Dinozaury. Już nie to samo co kiedyś
            • Gość: mundi Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 17:00
              Najlepszy na wesele jest zespół zgrany trąbka ,pomka i organy.
      • Gość: ewela Re: dobry zespol na WESELE IP: 195.117.122.* 29.06.10, 22:50
        ATUT z Ciechanowa, jak najbardziej polecam!!!:)
      • Gość: filip Re: dobry zespol na WESELE IP: *.244.153.99.debica153.tnp.pl 14.11.10, 11:56
        polecam quatro z lekowa
    • sylwi_33 Re: dobry zespol na WESELE 26.10.08, 19:12
      Czy ktoś ma jakiś kontakt do zespołu Master z Ciechanowa? Ile oni
      biorą za wesele?
      • ma-ma-o Re: dobry zespol na WESELE 02.11.08, 12:39
        a czy ktoś bawił się na weselu z zespołem RYTMIX?
        • Gość: Seniorita Re: dobry zespol na WESELE IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.05.09, 19:56
          Witam!!!
          Wiele razy miałam przyjemność być na weselu na którym grał zespół
          Rytmix i szczerze - nigdy nie zawiedli. Grają w 100% na żywo co
          naprawdę ma znaczenie - przynajmiej dla mnie. Polecam
          • Gość: Ja Re: dobry zespol na WESELE IP: *.centertel.pl 08.05.09, 22:10
            Zależy na czym komu zależy - czy żeby się goście bawili czy żeby
            podziwiali kunszt muzyków :)
            Chociaż po paru głębszych to i przy smerfnych hitach można się
            bawić :))
            Poprzeglądajcie sobie na youtube albo wrzucie zespoły grające na
            żywca. Przecież czasami to się tego słuchać nie da a jak dopiero
            tańczyć przy tym ? :D
          • Gość: Gość Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 23:26
            Witam,

...to lepiej żeby przestali grać na żywo. Zagrać - zagrają, "ale nie o to chodzi
            jak co komu wychodzi" byle by na żywo. Wolałbym wziąć kapelę nawet z podkładem,
            dlatego proponuję się trochę zastanowić. Lepiej mieć pewność że się wszystkim
            spodoba.
    • Gość: magda Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 19:08
      zespół kramer z ciechanowa - super, polecam
      • e_rama Re: dobry zespol na WESELE 13.11.08, 19:24
        Zespół Promenada super grają na żywo.
        • Gość: Ja Re: dobry zespol na WESELE IP: *.centertel.pl 13.11.08, 23:39
          Zespół Dystans, chyba nie do końca na żywo ale za to same hity i
          zabawa na 100% dla starszych i młodszych ;) Polecam!