j.b102 01.10.04, 19:39 Zastanawia mnie sens istnienia TV skoro mamy TS i ŻŚ. Wiadomo, że obraz ruchomy zawsze przyciągał. Ale mnie osobiście ten nasz niewiele przyciąga. rzeby nie powiedzieć odpucha. Może ktoś ma inne przemyślenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razowiec Re: Siedlecka telewizja 02.10.04, 15:02 Sens istnienia oczywisty. Nie jest oczywiste, dlaczego TV Siedlce ma taki denny poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Siedlecka telewizja 02.10.04, 17:45 razowiec napisał: Sens istnienia oczywisty. Nie jest oczywiste, dlaczego TV Siedlce ma taki denny poziom. Druga część Twojej wypowiedzi ma bardzo prostą odpowiedź. Poziom tworzą ludzie. Nie wiem jak wygląda struktura zatrudnienia. Może ktoś wie? Ale to od ludzi zależy jaki kształt mógłby mieć taki program nadawany dla naszego miasta. Wystarczy porównać ofertę programową podobnych TV w Łukowie i Sokołowie Podl. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Siedlecka telewizja 05.10.04, 10:34 Jeżeli struktura ztrudnienia w czymś pomoże... Spójrz na twarze pojawiające się na antenie, przeczytaj napisy na liście płac pojawiającej się na koniec każdego programu,będziesz wiedział prawie wszystko o zatrudnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro25 Re: Siedlecka telewizja 02.10.04, 18:18 u nas w Sokołowie nie ma telewizji lokalnej z tego co wiem to w łukowie też. Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Siedlecka telewizja 02.10.04, 18:35 I nie macie progrmów w stylu siedleckich programów lokalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
jaro25 Re: Siedlecka telewizja 02.10.04, 18:47 Obsługuje nas w Sokołowie Vectra,jest 48 z satelity ale lokalnego nie mamy z tego co wiem to z okolicznych miast jest tylko w Siedlcach. Wieem, że w Mińsku chcieli bo znam burmistrza, ale nie mieli sponsora. Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Siedlecka telewizja 02.10.04, 18:48 Rozumiem Fakt nigdy nie trafiłem na program lokalny w Sokołowie. Ale ofrta programowa jest zdecydowanie lepsza niz u nas Odpowiedz Link Zgłoś
jaro25 Re: Siedlecka telewizja 02.10.04, 18:51 U nas też Vektra to powinna być taka sama Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Siedlecka telewizja 02.10.04, 19:05 Raczej chyba nie Bo o ile mam dobre informacje to przy podobnej cenie macie większą ilośc programów. Ale nie upieram się. Generalnie nawet jeśli u nas jest a w Sokołowie nie ma to poziom jest bardzo niski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Siedlecka telewizja IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 02.10.04, 19:28 Wiem, ze na forum pokazuje się człowiek z TV Vektra, mam podejrzenia co do loginu ale nie jestem pewien. Może sie ujawni. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Siedlecka telewizja 05.10.04, 10:32 > Zastanawia mnie sens istnienia TV skoro mamy TS i ŻŚ A co jedno z drugim ma wspólnego? Jak w każdym prywatnym biznesie,dopóki właścicielowi przynosi zyski to ma sens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Siedlecka telewizja IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 11.10.04, 22:51 Nie wiem czy przynosi, czy nie, ale niektórzy sie jej boją. Chociaż po to niech istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Siedlecka telewizja 12.10.04, 08:47 Chyba zacznę częściej oglądać program lokalny Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Siedlecka telewizja 12.10.04, 08:46 Moja wiedza na ten temat nie jest dokładna,ale z tego co wiem,siedlecka telewizja to kilka odrębnych firm. Jest Vectra,osobna firma jest właścicielem sieci kablowej, inna (być może)produkuje program lokalny.Według informacji (nieoficjalnych!!!)przynajmniej część działalności przynosi zyski,spore zyski :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Siedlecka telewizja IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 12.10.04, 12:32 Z teco co ja wiem to Vectra nie ma nic wspólnego z TV Siedlce. To dwie odzielne firmy. Jedna w Gdańsku, albo w Gdyni, a druga w Siedlcach. Opłata za abonament wędruje do Gdańska, a nie do Siedleckiej TV. Tak mi mówił jeden z kamerzystów. Odpowiedz Link Zgłoś