Gość: ogrey IP: *.bci.net.pl 17.07.02, 17:04 Kto pamięta taką imprezę? Może jakieś miłe wspomnienia z któregoś koncertu...?:-))) Kilka fajnych imprez przecież było... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marianeq Re: Siedlecka Scena Promocji IP: 10.200.2.* 18.07.02, 13:59 Hehe. Przypomniało mi się coś. Jeden z kolegów - Daniel - postanowił ze sceny wskoczyć w tłum - taki stagediving srobić. Skoczył... a tłum się rozstąpił jak Morze Czerwone przed Mojżeszem. Jeszcze długo po koncercie Daniel miał zdartą skórę na twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrey Re: Siedlecka Scena Promocji IP: 195.117.15.* 18.07.02, 15:02 Gość portalu: marianeq napisał(a): > Hehe. Przypomniało mi się coś. Jeden z kolegów - Daniel - postanowił ze sceny > wskoczyć w tłum - taki stagediving srobić. Skoczył... a tłum się rozstąpił jak > Morze Czerwone przed Mojżeszem. Jeszcze długo po koncercie Daniel miał zdartą > skórę na twarzy... To było chyba na Illusion albo Houk...coś mi swita i mam wrażenie, ż e tę akcję pamiętam (chociaż może mi się tylko wydaje)...:-))) Pamiętam koncert Silver Point (siedleckiej nadziei...) i popis frontmenta Tomka M., z wylaniem pianki do golenia na głowę podczas śpiewu o jakimś łabędziu...czystej wody grafomaństwo...ale ubaw był... PS. Muppet, byłem przekonany, że w tym wątku zaistniejesz...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianeq Re: Siedlecka Scena Promocji IP: 10.200.2.* 18.07.02, 17:50 Gość portalu: ogrey napisał(a): > To było chyba na Illusion albo Houk...coś mi swita i mam wrażenie, ż e tę akcję Taaaakkk. Daniel lubił Houk... Całkiem możliwe że to wtedy było. > Pamiętam koncert Silver Point (siedleckiej nadziei...) i popis frontmenta Tomka M., z wylaniem pianki do golenia na głowę podczas śpiewu o jakimś > łabędziu...czystej wody grafomaństwo...ale ubaw był... Też to pamiętam! Z Tomkiem kiedyś fajna historia była. Był koncert 2 dniowy na amfiteatrze na pożegnanie lata. Grał m.in. Closterkeller. Tomek wtedy chyba dośc ostro molestował CKiS, żeby ich sprowadzili itp. W każdym bądź razie udawał wtedy ich 'menażera' i to takiego co zawsze jest pod krawatem. Gadałem sobie z nim, podchodzi kolega który mieszka tam gdzie wiesz :), i bez słowa zawiązuje mu krawat na supeł. A ja na to. O! cześć - to jest właśnie menedżer Closterkellera. Kolega postawił oczy w słup, przyklepał ten krawat z supłem do Tomka klaty i mówi: Cześć, a do mnie: Muppet, sory... Do dzisiaj nie wiem o co mu chodziło... :) > PS. Muppet, byłem przekonany, że w tym wątku zaistniejesz...:-))) To taką podpuchę wrzucasz na forum? Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrey Re: Siedlecka Scena Promocji IP: 195.117.15.* 19.07.02, 13:23 Gość portalu: marianeq napisał(a): > Hehe. Przypomniało mi się coś. Jeden z kolegów - Daniel - postanowił ze sceny > wskoczyć w tłum - taki stagediving srobić. Skoczył... a tłum się rozstąpił jak > Morze Czerwone przed Mojżeszem. Jeszcze długo po koncercie Daniel miał zdartą > skórę na twarzy... Wczoraj popijałem sobie z Fafim i rozmawialiśmy o tym. Jego zdaniem to był właśnie koncert Houku. Po tej akcji, każdy kto chciał skoczyć, wcześniej umawiał się grupą, że na pewno zostanie złapany...:-)))...dopiero wtedy skakano...;-))) No cóż, zawsze trzeba mieć pewność...:-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianeq Re: Siedlecka Scena Promocji IP: 10.200.2.* 19.07.02, 13:31 Ale zupełnie wtedy Daniela nikt nie wyczuł. Na koncercie było bardzo mało ludzi... Jakby był tłok, to nikt nigdzie by nie uciekł i Daniel nie wylądowałby na podłodze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrey Re: Siedlecka Scena Promocji IP: 195.117.15.* 19.07.02, 14:01 Gość portalu: marianeq napisał(a): > Ale zupełnie wtedy Daniela nikt nie wyczuł. Na koncercie było bardzo mało > ludzi... Jakby był tłok, to nikt nigdzie by nie uciekł i Daniel nie wylądowałby > > na podłodze... :) Jeżeli ciągle mówimy o tej samej imprezie, to zdaje się, ż e Malejonek zaapelował, aby jednak łapać tych skoczków...:-))) po czym sam rzucił się dla przykładu i dodania otuchy...:-))) Nie wiem jednak czy czegoś nie przekręcam, tyle lat minęło.... Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Siedlecka Scena Promocji 19.07.02, 14:04 Gość portalu: ogrey napisał(a): > Jeżeli ciągle mówimy o tej samej imprezie, to zdaje się, ż e Malejonek > zaapelował, aby jednak łapać tych skoczków...:-))) po czym sam rzucił się dla > przykładu i dodania otuchy...:-))) Nie wiem jednak czy czegoś nie przekręcam, > tyle lat minęło.... Myślę, że w tym czasie staraliśmy się pocieszyć Danielka... Fajką jakąś taką... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrey Re: Siedlecka Scena Promocji IP: 195.117.15.* 19.07.02, 15:22 marianeq napisał: > > Myślę, że w tym czasie staraliśmy się pocieszyć Danielka... Fajką jakąś > taką... :) :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianeq Re: Siedlecka Scena Promocji IP: 10.200.2.* 18.07.02, 14:00 Aaaa... i jeszcze kiedyś wygraliśmy z kolegą Jędrkiem konkurs przeprowadzany przez Orzecha na najgłupszy żart. Do pomocy Orzecz dał arabską gazetę humorystyczną i trzeba było domyśleć się co to są za żarty na obrazkach. Nie udało nam się :), więc wygraliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrey Re: Siedlecka Scena Promocji IP: 195.117.15.* 18.07.02, 15:05 Gość portalu: marianeq napisał(a): > Aaaa... i jeszcze kiedyś wygraliśmy z kolegą Jędrkiem konkurs przeprowadzany > przez Orzecha na najgłupszy żart. Do pomocy Orzecz dał arabską gazetę > humorystyczną i trzeba było domyśleć się co to są za żarty na obrazkach. Nie > udało nam się :), więc wygraliśmy. Pamiętam też jeden z fianłów, w którym wzięli udział: Silver Point, Farben Lehre, Closterkeller i Wilki. Myślałem, że posikam się z radości, bo tego wieczoru ściskałem graby Orzecha, Gawlińskiego i Nejmana, a to przecież takie gwiazdy...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianeq Re: Siedlecka Scena Promocji IP: 10.200.2.* 18.07.02, 17:44 Gość portalu: ogrey napisał(a): > Pamiętam też jeden z fianłów, w którym wzięli udział: Silver Point, Farben > Lehre, Closterkeller i Wilki. Myślałem, że posikam się z radości, bo tego > wieczoru ściskałem graby Orzecha, Gawlińskiego i Nejmana, a to przecież takie > gwiazdy...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Oooo. Z Anją z Clostera to nawet mam zdjęcie. Hehe. Troszkę pijany byłem :) Odpowiedz Link Zgłoś