Dodaj do ulubionych

PRZEMEK BADOWSKI PISZĘ PRAWDĘ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 14:46
To on zauważa to czego naprawdę potrzebują Siedlce. Nie włazi w tyłki
politykom, nie zasiada w komisjach na beznadziejnych konkursach, nie bierze
za to kasy. Omija wystawy, które są kiczowate a pisze tylko o tym co naprawdę
się podoba. Nikt go nie przekupuje. Jest muzykiem ale nie wykorzystuje swoich
mediów po to by się promować. Ten Wojtek z Farben co o Tobie pisze to
śmierdząca komercyjna świnia. Tak się uśmiecha w telewizji, że aż mu mordę z
kłamstwa wykrzywia. Autorytet to może jest dla Ciebie. Kiedy usłyszałem ich
na ostatnim koncercie jak pozdrowił "starego punkowca" malarza radnego
przestał dla mnie istnieć zupełnie. Polityka kulturalna.

TED

Obserwuj wątek
    • Gość: hohoho Re: PRZEMEK BADOWSKI PISZĘ PRAWDĘ IP: 80.50.250.* 13.11.05, 15:08
      Fantastycznie...ale to co Ty teraz robisz podchodzi pod KK...
      • Gość: Ted POLECA SZAłAPAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:59
        Piszę to co widzę. Jeśli tego tutaj nie można to gdzie mam pisać? Na murach
        miast. Nie o to chodzi. Koleś powtarza swoje nazwisko tylko po to by zaistnieć.
        Mało mu jego medium. To jest nie fair. Jeśli Cię obraziłem to spróbuj się
        obronić. Chyba, że bojkotujesz, bo z tego co widzę pod rockowca się robisz, a
        oni olewają system. A ta dyskusja to właśnie system kulturalno-medialny.
        • Gość: hohoho Re: POLECA SZAłAPAK IP: 80.50.250.* 13.11.05, 16:14
          "Ten Wojtek z Farben co o Tobie pisze to
          śmierdząca komercyjna świnia. Tak się uśmiecha w telewizji, że aż mu mordę z
          kłamstwa wykrzywia"

Jakbyś napisał to w jakiejś gazecie, puścił w radiu to może miałbyś już proces
          na koncie...Nie znam tych ludzi, o ktorych piszesz, ale bronie jakiegoś minimum
          przyzowitości, bo pisząc kłamstwa wykrzywia, trzeba podać jakieś argumenty, a tu
          ich brak.
          Pozdrawiam
          • Gość: Ted Re: POLECA SZAłAPAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 16:36
            Piszę to co widzę. Jeżeli chcesz mnie zamknąć to ruszaj. Ale będę miał tą
            radochę, że wypowiedziałem się w kwestii siedleckiej kultury. Przyznaję, że za
            mocno pojechałem o Wojtku, bo zdenerwował mnie przymilaniem się do redaktora.
            Może skojarzyłem to z tym, że za chwilę będzie prosił redaktorzynę by coś o nim
            skrobnął, co umożliwiłoby mu stanie się jeszcze większą gwiazdą. Sorry Wojtek
            ale kiedyś nie musiałeś wazelinić redaktorom i pisali o Tobie dobrze. W
            więzieniu Teatr Teda dopiero pokaże swoje rogi.
            • Gość: hohoho Re: POLECA SZAłAPAK IP: 80.50.250.* 13.11.05, 16:45
              "Jeżeli chcesz mnie zamknąć to ruszaj."

Śpij spokojnie...:D
              • Gość: Ted Re: POLECA SZAłAPAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:24
                Ufff. Strach był.
                • Gość: Ted Re: POLECA SZAłAPAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:21
                  Nie daj się prowokować
    • Gość: a Re: PRZEMEK BADOWSKI PISZĘ PRAWDĘ IP: 80.50.250.* 14.11.05, 11:48
      PRZEMEK BADOWSKI PISZĘ PRAWDĘ > To on zauważa to czego naprawdę potrzebują Siedlce. Nie włazi w tyłki
      > politykom, nie zasiada w komisjach na beznadziejnych konkursach, nie bierze
      > za to kasy. Omija wystawy, które są kiczowate a pisze tylko o tym co naprawdę
      > się podoba.

jezus maryja, no kupa prawda...

a tak w ogóle to jakim prawem piszecie o ludziach z imienia i nazwiska???ze zgodą czyjąś czy bez??
      zaczynam rozumieć o co chodzi z omijaniem Teda
      • Gość: Ted Re: PRZEMEK BADOWSKI PISZĘ PRAWDĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 17:45
        Zapraszam na występy. Trwają rozmowy z dyrektorami i politykami. Najsilniej
        wspiera mój Teatr Klub Garnizonowy. Jest gotów udzielić mi wsparcia w postaci
        czołgów i wozów pancernych, które będą stały przed kinem Centrum. Proszę nie
        brać ze sobą ostrych narzędzi i telefonów. Bilet 20 zł miesiąc przed. W dniu
        występu biletów nie będzie ze względów bezpieczeństwa. Impreza monitorowana
        przez Catel. Dziennikarze tylko z laptopami bo długopisem można zabić.
    • baaad Re: 14.11.05, 14:24
      Bardzo proszę nie wycierać sobie mną gęby. Z forum niniejszego zrezygnowałem
      dobrych parę miesięcy temu z powodów prozaicznych - nie chce mi się ani
      uczestniczyć, ani też przyglądać rozlicznym pyskówkom. Kiedyś było to całkiem
      wdzięczne źródło informacji, dziś już wyłącznie głupich plotek. Powyższe
      rewelacje na mój temat są plotkami i niczym więcej.
      ps/ To ja jestem śmierdzącą komercyjną świnią :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka