breuszek 29.11.05, 09:21 Ci to używają grup dyskusyjnych wiedzą co to KF. Przyznam że do pełni szczęscią tego na forum brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_login Re: a może tak killfile? 29.11.05, 09:57 jest, wchodzisz w "moje forum" po prawej stronie masz "dodaj nieprzyjaciela", wpsujesz jego login, zatwierdzasz "OK" i gotowe :-) możesz jeszcze wybrać czy wątki i posty nieprzyjaciół nie będą wyświetlane czy będą tylko wygaszone całkiem przyjemna plonkownica :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: a może tak killfile? 29.11.05, 11:28 Działa! I teraz wreszcie forum jest bardziej przejrzyste... Odpowiedz Link Zgłoś
horus8 Re: a może tak killfile? 29.11.05, 11:47 Nie macie wyrzutów sumienia? Ja mam wrażenie, że czytając czy reagując na bełkot tedów, spejsów i ziarnekzkału pełniłem po trosze funkcję psychoterapeuty. Oni nie chcą być gorsi, trzeba im okazać współczucie... Przecież wiele radochy mieli z powodu prowokowania i dokuczania pozostałym forumowiczom, czy można ich teraz pozostawić samych? Sami się nie pocieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: a może tak killfile? 29.11.05, 11:52 > Nie macie wyrzutów sumienia? Nie :-) > Oni nie chcą być gorsi, trzeba im okazać współczucie... Robię to cały czas, nie rozmawiam z nimi żeby nadmiernie nie musieli się wysilać, mogłoby to im zaszkodzić > Przecież wiele radochy mieli z powodu prowokowania i dokuczania pozostałym > forumowiczom, fakt, im widocznie sprawiało to przyjemność > czy można ich teraz pozostawić samych? można :-) > Sami się nie pocieszą. hmmm, myślisz że nawet w realu nie znajdą nikogo kto ich pocieszy? prawdę mówiąc też mam takie przypuszczenia... Odpowiedz Link Zgłoś