krzycho1252 08.03.07, 08:23 Wszystkim paniom zdrowia i uśmiechu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunianiu Re: 8 Marca 08.03.07, 10:10 właśnie dostałam: Powiedzcie proszę jak to jest - jesteście z nami całe dni, a czasem Wasz najmniejszy gest po nocach tęsknie nam się śni? Wy zimą ogniem, a latem lodem, nagrodą, celem, początkiem końca, wodą, powietrzem oraz wschodem jak i zachodem naszego słońca? Powiedzcie proszę jak to się stało, że oddajemy Wam swoje dusze, serca, marzenia... Mówicie: Mało! Lecz chwile bez Was są jak katusze? Że w tłumie oczy nasze szukają Waszych obrazów, dźwięków, zapachu... Że się kolana w nas uginają, lecz z uwielbienia, a nie ze strachu! Powiedzcie proszę jak to możliwe, że dni samotne niewiele warte, zaś chwile z Wami takie szczęśliwe, żeście są drogą, metą i startem? Że serce przy Was najciężej ćwiczy, ospały rozum kładzie się spać, i wszystko inne już się nie liczy! - stan w którym lata możemy trwać! Powiedzcie! Albo... nie mówcie wcale! Bo czyż to wszystko słowa opiszą? Można by gadać bez przerwy, ale... Takie są fakty - a te się liczą! W najprostszych słowach temat ujmując (nie krasomówczych zwrotach poety), piszę te zdania Bogu dziękując że przed wiekami stworzył KOBIETY!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 8 Marca 08.03.07, 11:27 Tradycyjny goździk tinyurl.com/ypvha4rajstopy tinyurl.com/2y9tfw i coś jeszcze :-) tinyurl.com/2f5klp Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: 8 Marca 08.03.07, 11:54 coś pierwszy link się skleił i nie działa : pl.wikipedia.org/wiki/2S1_Go%C5%BAdzik a ja nie rzycze wszystkim Paniom takich facetów :) video.interia.pl/obejrzyj,film,49471,sortuj,v,st,24H,pozycja,9,FACET_TO_%C5%9AWINIA_%21%21%21 Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: 8 Marca 08.03.07, 13:10 to już wiem czego ciągle szukasz, a przynajmniej przez 29 minut ;) słowa "życzę" w słowniku ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: 8 Marca 08.03.07, 13:37 niekoniecznie :) miałem inaczej to napisać z wykorzystanie słowa "rzecze" a potem przerobiłem , jak szukałem linka co wstawiłem na forum to po przeczytaniu słabo mi sie zrobiło :) stąd korekta :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: 8 Marca 08.03.07, 13:38 na usprawiedliwienie podam ze nie jestem taki jak a tym linku :) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 8 Marca 08.03.07, 13:11 Przepraszam, jeszcze raz, tym razem postaram się żeby było poprawnie: Tradycyjny goździk tinyurl.com/ypvha4 rajstopy tinyurl.com/2y9tfw i coś jeszcze :-) tinyurl.com/2f5klp Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 8 Marca 08.03.07, 13:15 no i znowu d... a nic nie piłem... jeszcze nie... do dziewięciu razy sztuka: Tradycyjny goździk www.tinyurl.com/ypvha4rajstopy www.tinyurl.com/2y9tfw i coś jeszcze :-) www.tinyurl.com/2f5klp Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 8 Marca 08.03.07, 13:18 z uporem maniaka Tradycyjny goździk www.tinyurl.com/ypvha4 rajstopy www.tinyurl.com/2y9tfw i coś jeszcze :-) www.tinyurl.com/2f5klp P.S. admin proszony jest o usunięcie moich poprzednich postów Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: 8 Marca 08.03.07, 13:19 życzę wytrwałości w dążeniu do upragnionego celu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 8 Marca 08.03.07, 13:34 :-) Tradycyjny goździk tinyurl.com/ypvha4rajstopy tinyurl.com/2y9tfw drugi kwiatek tinyurl.com/2f5klp i coś jeszcze :-) tinyurl.com/2cjvhv Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 8 Marca 08.03.07, 13:36 nosz kwa... kwa... zanim wysłałem sprawdziłem, nie wiem dlaczego słowo "rajstopy" zawija do linka :-( tinyurl.com/ypvha4 Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: 8 Marca 08.03.07, 13:39 ROTFL mi też nie wyszło w tym topicu, jakaś plaga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 8 Marca 08.03.07, 13:42 bug jakiś??? twój Rotfl przypomniał mi o wiewiórce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: 8 Marca 08.03.07, 13:49 > bug jakiś??? chyba po to żeby pokazać że mężczyźni to płeć słabsza :) > twój Rotfl przypomniał mi o wiewiórce :-) o tej ? : skocz.pl/wiewiorka_na znowu sie czepiasz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 8 Marca 08.03.07, 13:56 > o tej ? : nie, o tej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=18815353&a=58675719 > znowu sie czepiasz ? ;) a szukasz czegoś? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: 8 Marca 08.03.07, 14:00 > nie, o tej: he he , nie widziałem tego :) dobre > a szukasz czegoś? ;-) guza ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: 8 Marca 08.03.07, 12:21 Wszystkiego najlepszego Kochane Kobiety :)) bez Was to życie było by takie nudne i przewidywalne ;) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 8 Marca 08.03.07, 14:55 nie "Święto to zostało ustanowione dla upamiętnienia strajku 15 tysięcy kobiet, pracownic fabryki tekstylnej, które 8 marca 1908 roku w Nowym Jorku (...) Po raz pierwszy święto obchodzono na apel Clary Zetkin (1857-1933) 19 marca 1911..." pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_Kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: 8 Marca 09.03.07, 12:22 Na swiecie istnieje tylko jedna zasada - musisz uszczęśliwiać kobiety! - Zrob cos, co ona lubi, a nabijesz za to punkty - Zrob cos, czego ona nie lubi, a stracisz punkty - Zrob cos, co ona lubi i oczekuje tego od ciebie - a nie dostaniesz za to żadnych punktow Zacznijmy od podzialki systemu punktowego - wyglada to nastepujaco: 1) Proste obowiazki Ścielisz łóżko +1 Ścielisz lozko, ale zapominasz o ulozeniu na nim ozdobnych poduszeczek 0 Po prostu rzucasz koldre na pogniecione prześcieradło -1 Idziesz jej kupic extra cienkie podpaski ze skrzydełkami +5 Robisz to samo w burze sniezna +8 Wracasz z tych zakupow, ale z piwem -5 Wracasz z wyprawy po podpaski z piwem, ale bez podpasek -25 Nocami sprawdzasz szelesty, ktore wydaja sie jej podejrzane 0 .. nie znajdujac niczego 0 Jeżeli cos znajdziesz +5 Zabijasz to kijem do golfa +10 Gdy to byl jej kot -40 2) Zobowiazania socjalne Przez cale party zostajesz u jej boku 0 Zostajesz chwile u jej boku a potem idziesz do kolegi -1 - kolega nazywa sie Agnieszka -4 - Agnieszka jest tancerka -6 - z powiekszanym biustem -18 Na jej urodziny zabierasz ja na niezle jedzenie 0 Nie jest to bar szybkiej obslugi +1 Jest to bar szybkiej obslugi -2 Jest to knajpa z ekranem do transmisji sportowych -3 Ta sama knajpa z transmisjami "live" -10 .. a ty pomalowales twarz w barwy klubowe -50 Wychodzisz z kumplem -5 Twój kumpel jest szczesliwie zonaty -4 .. jest kawalerem -7 Jeździ sportowym samochodem -10 .. i to wloskim ... -25 Idziesz z nia do kina 0 Na film ktory jej sie podoba +1 Na film ktorego ty nienawidzisz +5 Na film ktory tobie sie podoba -2 Na film w ktorym cyborgi pozeraja ludzi -9 .. wczesniej ja oklamujesz i mowisz ze bedzie to film o miłości -15 3) Twoj wygląd Rośnie ci widoczny brzuch -10 To samo - ale trenujesz by sie go pozbyc +8 To samo ale ty przerzucasz sie tylko na szelki -25 .. i nosisz koszule typu Hawaje -35 Mówisz "nic nie szkodzi" bo ona ma podobny -800 4) Pytania klopotliwe Ona: Czy jestem za gruba? Zwlekasz z odpowiedzia -10 Pytasz: Gdzie? -35 Kazda inna odpowiedz: -20 5) Komunikacja Słuchasz jej - 0 .. i probujesz wygladac na skoncentrowanego -10 .. ponad 30 minut +5 .. ponad 30 minut podczas transmisji meczu w telewizji +12 Robisz to samo nie spogladajac ani razu na ekran +100 Robisz to samo ale ona odkrywa ze zasnales -200 (Uwaga: punkty dodatnie przepadaja po 2 dniach, punkty ujemne w ogole nie traca waznosci) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: 8 Marca 09.03.07, 15:01 Rozpisałeś się. +,- a gdzie plusy ujemne Odpowiedz Link Zgłoś
chili_p Re: 8 Marca 09.03.07, 16:42 dobre , podoba mi się ,ale ta punktacja trochę ,,zawyżona,, buahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: 8 Marca 09.03.07, 15:42 dobre, dobre Ciekawe, ile - bym dostal za cos takiego Zadzwonila do mnie "kolezanka", bylo wieczorem, ja trochę pijany usypialem w lozeczku. Po jakims czasie budzi mnie telefon. Pytanie, co sie stalo, ze sie nie odzywam? Szczery bylem, odpowiedzialem, ze usnąłem :) hmm, konsekwencji nie było, ale co by było, gdyby to była żona/dziewczyna itd? Odpowiedz Link Zgłoś