alladyn99 10.12.07, 18:00 co sadzicie o naszej nowej ( Ikei ) czyli jysku,bo zapowiadal sie bardzo interesujacy sklep a w gruncie rzeczy.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpppm Re: JYSK.................... 10.12.07, 18:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=64053968 Odpowiedz Link Zgłoś
konard1 Re: JYSK.................... 11.12.07, 11:11 a w gruncie rzeczy.......... nie jest żle, a nawet dobrze. Chala po Massie zmienia sie nie do poznania, tylko małe ale wszystko psuje Biedronka ( mogli sie postarać o jakis inny sklep nie dyskontowy, wczesniej był Lider(szajs)Price, to tak właściwie zamienił stryjek siekierke na kijek). Dobrą tendencją krajową był rembaning(zmiana marki) Lider Price -> TESCO. I mieli byśmy sklep czynny 6-24, bo było i (jest) tam z gurką 2tys. m2 W Siedlcach wyszło tylko (jak zawsze z resztą)na 3-ego Maja po Lider Exspresie na 500 m2. Na starowiejskiej Lidera przejeło Globi Exspres ( sklep franczyznowy grupy Carrfure). Warto wejść na 1 pientro do Abra meble. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: JYSK.................... 11.12.07, 12:06 > rembaning czy to jakaś odmiana rebrandingu? > gurką górką > pientro piętro Zainstaluj Mozillę, SeaMonkey lub FF i pobierz moduł sprawdzania pisowni Odpowiedz Link Zgłoś
nash_bridges Re: JYSK.................... 11.12.07, 12:09 >rembaning Chyba chodzi o rebradning :)) A ja szczerze powiem, że wolę Biedronkę niz Tesco. W "owadziej sieci" produkty są o wiele lepszej jakości niż te z marką Tesco. Podam przykład: po karmie z wyspiarskiej sieci kumplowi sie pies zżygał:/ Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: JYSK.................... 11.12.07, 12:16 > Chyba chodzi o rebradning :)) a może chodzi o rebambing? (na cześć Bambiego) Odpowiedz Link Zgłoś
konard1 Re: JYSK.................... 16.12.07, 04:03 no_login napisał (na cześć Bambiego) o tak szczególnie na jego cześć PS. Wczytaj się dokładnie w tekst, który wcześniej napisałem to zrozumiesz o co mi chodziło pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś