ulkus35 Mentor Cosmetics - NOWOŚĆ w Polsce 21.10.06, 22:59 www.mentor-cosmetics.com Działa od miesiąca. Bardzo dobry serwis internetowy. Pełna kontrola dla sponsorów nad obrotami i rozwojem struktury. Bezproblemowe wypłaty. Odpowiedz Link
colway Naturgreen - Green Detox + 16.01.07, 13:27 Nowa firma na rynku oparta o produkt opracowany przy współpracy naukowców z USA i Japonii. Naturgreen jest wyłącznym dystrybutorem na świat, a dystrybucja rozpoczyna się w Polsce co daje doskonałe szanse na zdobycie rynków zagranicznych. www.greendetox.republika.pl/ Odpowiedz Link
super_babcia Re: Mentor Cosmetics - NOWOŚĆ w Polsce 27.03.07, 11:40 absolutnie się zgadzam z tą opinią. Do tego dochodzi terminowośc, promocje i konkursy dla dystrybutorów oraz wprowadzanie nowych na rynku polskim produktów Odpowiedz Link
lotnik3033 Re: Mentor Cosmetics - NOWOŚĆ w Polsce 16.04.07, 20:09 Znana marka, dobre produkty fmkosmetyki.pl/user.php?id=118126 Odpowiedz Link
imperiumpgd Re: A moze polska firma Imperium Polska 03.04.08, 01:21 Polska firma działajaca w mlm Atuty Produkty znane i lubiane juz je kupujesz Dwie formy wspólpracy jako Stały klient zbierasz punkty za kazdy 1 zł wydane na produkty 1 punkt juz 10 punktów moze zamienic na na BEZPŁATNE produkty. Przedsiębiorca rozwijasz wlasna stukture premie otrzymujesz z zakupów stalych klientów i przedsiebiorców BEZPŁATNA rejestacja Ciagłe akcje promocyjne Bardzo dobry plan marketingowy. Pomysl tylko codziennie cos kupujesz kto na tym zarobi a moze warto to zmienić i dac sobie szanse na ciekawy biznes. Wiecej informacji imperium.bo.pl/ Bezpłatna rejestracja imperium.sklepna5.pl/pokaz_produkt.php? idprod=88 Odpowiedz Link
fugis1 FM GROUP POLSKA 28.05.08, 16:24 Witam. Chciałbym polecić jedną z najbardziej rozwijających się firm opartych na MLM w Polsce. Jest to firma FM GROUP POLSKA. Gwarantuję jasne sazady i duże wynagrodzenie. Zainteresowani pisać: fugis1@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
marcinbyczy Re: FM GROUP POLSKA 09.06.08, 03:04 Osoby z Krakowa zainteresowane współpracą z FM GROUP serdecznie zapraszam na moją stronkę: www.marcin.byczy.portalfm.net/ Odpowiedz Link
networkforum Re: Linki firm MLM 01.09.08, 10:36 Stalmet to chyba raczej jakiś żart? networkforum Odpowiedz Link
tesidor Re: Linki firm MLM 13.09.08, 00:45 20 września rusza portal internetowy czarnuszka.pl - pierwszy portal społecznościowo-biznesowy. W życiu nie spotkaloście się z czymś takim. Zarabiasz pieniądze niczego nie sprzedając. Trzy źródła dochodu- jedno działanie - POLECANIE. Tego jeszcze nie było. Kontakt tesidor@wp.pl lub telefon 662053636 lub 696480532. Odpowiedz Link
edzia0820 Re: Linki firm MLM 14.09.08, 09:38 Witam Chciałabym zaprezentować ofertę współpracy, która doskonale współgra z innymi MLM, lub też samodzielnie. www.scalar.biz.pl/4799 Krótka charakterystyka: Wystarczy zaprosić do programu tylko 3 osoby. Aby zyskać kwalifikacje wystarczy tylko 1 produkt w miesiącu na użytek własny. Nic nie sprzedajesz, bo nie ma takiej potrzeby, chyba że Ty tak wybierasz. Nie ma wyścigu szczurów, co jest bardzo stresujące że ktoś kogoś może przeskoczyć w kwalifikacji. Nie musisz się obawiać że zyskana prowizja w tym miesiącu będzie niewiadoma w następnym, ponieważ każdy z uczestników podpisuje zobowiązanie wykupywania produktu przez okres 12 miesięcy, co jest GWARANTEM wzrastającego dochodu pasywnego.. Prowizja jest wypłacana do 9 poziomu. Powiem krótko, zyskując dodatkowe źródło dochodu znacznie zmniejsza się stres i człowiek zdrowieje z samej radości życia. Odpowiedz Link
romek744 Re: Linki firm MLM 16.09.08, 20:23 Szlak mnie trafia, gdy ktoś opisując zasady funkcjonowania swojej firmy używa sformułowań typu - nic nie sprzedajesz, bo nie ma takiej potrzeby. Przecież jak w firmie DS nie sprzedajesz produktu lub usługi, to zgodnie z ustawą to jest piramida finansowa. Czyli co? Proponujecie współpracę z piramidą finansową. Ludzie, zaskoczcie, bo takiem piepszeniem głupot psujecie opinię całej branży. romek Odpowiedz Link
tesidor Re: Linki firm MLM 22.09.08, 13:47 Cześć Romku! Masz rację, piramida finansowa to jest to, czego bym w życiu nie zaakceptowała i nigdy bym w coś takiego się nie zaangażowała. Jestem Dyrektorem Regionalny w firmie TRISANA POLSKA. Nasza firma zajmuje się dystrybucją i polecaniem suplementów diety. Jednym z produktów, który cieszy się największym powodzeniem i uznaniem jest Olej z czarnuszki egipskiej, zawierający niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe omega-3 i omega-6. Na początku chcieliśmy stworzyć naszym klientom forum dyskusyjne z zakresu problematyki zdrowotnej. W rezultacie stworzyliśmy jedyny w Polsce portal internetowy o charakterze społecznościowym, zdrowotnym i biznesowym. Funkcję biznesową oparliśmy o POLECANIE naszego wyjątkowego produktu. Gratyfikacja za POLECANIE oparta została o zasady funkcjonowania lobbingu konsumenckiego. U nas gratyfikację otrzymuje każdy aktywny klient. Nie wierzysz! To wejdź na stronę www.czarnuszka.pl. Pod hasłem produkt - prezentacja o produkcie, pod hasłem Portal - prezentacja możliwości. Do portalu można się dostać tylko i wyłącznie dzięki kodom rekomendacyjnym. Kontakt tesidor@wp.pl lub telefonicznie 662 053 636, 696 480 532. Prezentację mogę omówić przez telefon stcjonarny po godz. 18.00. Pozdrowionka Teresa i Mirosław Sidor. Odpowiedz Link
romek744 Re: Linki firm MLM 23.09.08, 13:38 Dziękuję za propozycję. Ale nie chcę się rozdrabniać na kilka frontów. Według mnie człowiek powinien działać w jednej firmie. romek Odpowiedz Link
tesidor Re: Linki firm MLM 23.09.08, 18:46 Masz rację. Nigdy nie namawiam ludzi do zmiany firmy, szczególnie, jak są zaangażowani lub mają ustabilizowaną pozycję. ŁAPANIE liderów Odpowiedz Link
tesidor Re: Linki firm MLM 23.09.08, 19:01 nie jest w moim stylu. Portal czarnuszka skupia masę liderów innych firm,to nie jest konurencja, to jest aktywna i zdrowa społeczność. Nie zamierzamy z nikim rywalizować. To jest najnowocześnijszy sposób na internetowy marketing. My to wiemy już po trzech dniach od otwarcia portalu. Rejestracja jest bezpłatna, ale wymaga rekomendacji. Polska jest pierwsza,to jest nasz pomysł, inne kraje z niecierpliwością czekają, kiedy do nich wejdziemy. Pozdrowionka! Odpowiedz Link
romek744 Re: Linki firm MLM 29.09.08, 11:44 Ok. Ale nie bardzo rozumiem, dlaczego to miałaby być pierwsza taka strona na świecie? Przecież od wielu lat podobnych jest tysiące. Jak nie setki tysięcy... romek Odpowiedz Link
2maros2 Re: Linki firm MLM 30.09.08, 11:13 to jest dosc ciekawe www.arystoteles.pl/nmf/YaBB.cgi?board=spam;action=display;num=1222377518 Odpowiedz Link
malin90 DubLi Network 10.10.08, 00:04 DubLi Network - wg mnie rewolucja na rynku network marketing. www.step-by.prv.plpozdrawiam Odpowiedz Link
networkforum Re: DubLi Network 18.10.08, 09:21 Napisz, jak strona będzie w języku polskim : ) Odpowiedz Link
rnowa Re: Linki firm MLM Sprostowanie 19.10.08, 10:54 Nie wszystkie firmy, które wypisaliście działają w MLM niektóre z nich np. Avon to sprzedaż bezpośrednia ale często jest to mylone. W prawdziwym MLM kupujemy dla siebie i ewentualnie niewielkie ilości dla przyjaciół, a prawdziwe pieniądze pobieramy z polecania firmy. Proponuję poczytać kilka książek :) Pozdrawiam serdecznie. Ja polecam FM Group Odpowiedz Link
romek744 Re: Linki firm MLM Sprostowanie 22.10.08, 08:27 W Avon także mozna już budować struktury. romek Odpowiedz Link
zdrowakawa.pl www.zdrowakawa.pl firma Gano Excel 23.10.08, 19:11 Witam, Nie wiem czy juz slyszales o firmie Gano Excel, ktora m.in proponuje zdrowa kawe. W Polsce firma jest od 2008 roku i narazie dopiero 500 osob zapisalo sie jako klubowicze. Wszyscy wiemy jak wazne jest zapisanie sie na poczatku kiedy malo kto zna firme Firma dziala na swiecie od 1995 roku. W Czechach jest od stycznia 2008 (9 miesiecy) i ma ponad 30tys. klubowiczow na Slowacji podobnie. Jezeli jestes zainteresowany dokladniejszymi informacjami zapraszam na moja strone www.zdrowakawa.pl strona firmowa www.ganoexcel.pl Odpowiedz Link
xander10001 PIJESZ KAWĘ ??? zobacz koniecznie 24.10.08, 17:19 Jedyna zdrowa kawa na rynku!! GanoCafe firmy Gano Excel www.zdrowa-kawa.pl Nie rezygnuj z picia kawy, zmień tylko jej producenta Pozdrawiam Odpowiedz Link
toskan www.jedzkolorowo.pl 03.01.09, 13:47 Codziennie przynajmniej 5 porcji (600 gramów) owoców i warzyw! Potrafisz? Jeśli nie: jak rozwiążesz ten problem? Odpowiedz Link
mikmir Twój prawnik na telefon 21.01.09, 17:29 Bezpieczeństwo dla Ciebie i Twoich bliskich Odpowiedz Link
39stanley Re: Linki firm MLM 17.02.09, 00:18 Firma MonaVie - MLM który wchodzi do Polski w połowie tego roku www.zdrowydarnatury.com www.sposobnasukces.com Jeśli kogoś interesuje więcej informacji proszę o kontakt: E-mail: monavie@mbcareer.net Skype: stanley39stan Odpowiedz Link
anusia150789 FM GROUP 10.07.09, 09:23 Zapraszam do współpracy z prężnie rozwijającą się firmą FM GROUP POLSKA. Aby dowiedzieć się więcej odwiedź stronę www.perfumy.fm, wyślij mi maila lub napisz na gg ;) Kontakt: gg 5015149 e-mail: aneczka-gwiazdeczka@o2.pl Odpowiedz Link
andrzy Jak budować niezależność finansową poprzez MLM? 18.06.09, 22:37 W jaki sposób najpełniej wykorzystać możliwości, które stwarza MLM? MLM ma mnóstwo zalet i otwiera przed Tobą wiele możliwości. Musisz się tylko nauczyć je wykorzystywać. Najważniejsza jest umiejętność zbudowania prawidłowej struktury – takiej, która pozwoli zarobić nie tylko Tobie, ale także pozostałym Dystrybutorom z Twojej grupy. Marketing wielopoziomowy opiera się na zaufaniu i kooperacji, stąd najlepszy model struktury umożliwia osobom, które zaprosiłeś do współpracy zbudowanie swojej własnej sieci. Pamiętaj, że sukces, jaki osiągnęli Dystrybutorzy z Twojej grupy, bezpośrednio przekłada się na Twój osobisty sukces! W MLM zyskują wszyscy! wyborca.blox.pl/strony/fmperfumymlm.html Odpowiedz Link
matking.online nowy Program Partnerski ze stroną www. dla Ciebie 14.11.09, 16:19 własna strona, którą prowadzisz samodzielnie,możesz budować własny wizerunek w necie, narzędzia do marketingu internetowego, mnóstwo materiałów szkoleniowych,nie musisz nic sprzedawać, skupiasz się na reklamie w necie a sklep obsługuje firma. Wypłaty wielopoziomowe z 3 różnych programów: Extra bonus od 5-40 zł za wykupione Pakiety Aktywacyjne; Plan Premii i Rabatów z bieżącej sprzedaży do 22% od obrotu netto;Super Premie do 9% i wysokie jednorazowe wypłaty gotówkowe. Zobacz na: tiny.pl/hxxbv Odpowiedz Link
ukfan Re: Linki firm MLM 16.11.09, 23:41 obojetnie czy dzialacie w MLM czy nie.. umiesz liczyc licz na siebie! Masz firme? polecam to rozwiazanie! www.koniec-zus.pl Odpowiedz Link
darekpabin Marketing wielopoziomowy (MLM) instrukcja obsługi 21.11.09, 15:39 Darek Pabin - Marketing wielopoziomowy (MLM) instrukcja obsługi imlm.com.pl Odpowiedz Link
finclub Re: Linki firm MLM 15.12.09, 08:58 Witam. Zapraszam do współpracy z firmą Finclub finclub.cba.pl/eshop/ Chętnie odpowiem na wszystkie pytania finclub@wp.pl Odpowiedz Link
haogang Re: Linki firm MLM 02.01.10, 22:57 A jeśli działam w firmie,która jeszcze oficjalnie nie jest w Polsce ? www.haogang.info Odpowiedz Link