Dodaj do ulubionych

Nowe możliwości w MLM

17.02.09, 00:34
Poszukujemy ludzi działających w branży MLM, którzy szukają nowych lepszych firm, które dałyby im większe możliwości rozwoju w Marketingu Sieciowym. Mam propozycje dla wszystkich ambitnych i otwartych na nowe rozwiązania, które mogą im przynieść pokaźne dochody i pozwolić na niczym nieograniczony rozwój w biznesie MLM.

Do Polskie w połowie roku wchodzi nowa firma MLM z branży zdrowia.
Firma po czterech latach istnienia na kilku światowych rynkach przygotowuje się ekspansji na cała UE. Rewelacyjny plan marketingowy w systemie binarnym daje ogromne możliwości szybkiego rozwoju kariery i co za tym idzie uzyskanie pokaźnego dochodu pasywnego.
Do naszego zespołu poszukujemy ludzi, którzy są gotowi na nowe rozwiązania w prowadzeniu biznesu. W zamian gwarantujemy satysfakcjonujące dochody współmierne do poniesionej pracy.

Jesteśmy otwarci na Liderów z doświadczeniem jak i na tych, którzy dopiero zaczynają w Networku, każdy musi kiedyś zacząć.
MonaVie na miesiąc luty wprowadziła promocje – rejestracja zupełnie za darmo – normalnie jest to koszt 42$. Każdy może skorzystać z tej szansy i uczestniczyć w budowie tego unikalnego biznesu.

Wstępne informacje znajdziecie na stronie - mbcareer.net/monavie.html
Zainteresowanych proszę o kontakt: E-mail: monavie@mbcareer.net , Skype: stanley39stan

Obserwuj wątek
    • jan_wiekonski Re: Nowe możliwości w MLM 19.11.09, 02:41
      Witam. Chciałem poinformować o zmianach jakie wprowadziła firma Sigmapro7. Długo
      zapowiadane, sceptycy zapowiadali że nie zostaną wprowadzone ale jak widać się
      przeliczyli. Sigma rozwija sie coraz lepiej co oczywiście pomogło wprowadzić
      zmiany - zarówno ulepszające produkt, jak i sam plan marketingowy. Dzieki temu
      wszystkiemu firma wskoczyła na kolejny poziom rozwoju ... Wierzymy że świat MLM
      jak i nowi potencjalni uczestnicy to docenią
      A jakie zmiany?
      - produkt- stał sie teraz bardziej konkurencyjny, opisywany jest nawet na
      największych portalach w Polsce
      -gratyfikacje - są na wyższym poziomie i jest ich więcej - będą przysługiwać Ci
      gratyfikacje - osobista, nadrzędna i specjalna - 3 razy większa szansa na
      zarobienie upragnionych pieniędzy
      - pakiety - zupełna nowość... wybierasz pakiet z którego chcesz korzystać jako
      uczestnik. Jeśli np. nie jesteś pewien systemu możesz skorzystać z pakietu
      minimum który kosztuje tylko 40 zł
      - szybka i łatwa rejestracja - liderzy Sigmy pomogą Ci w wszystkich procedurach,
      które stały się bardziej przejrzyste
      - profesjonalne szkolenia - szkolenia na coraz wyższym poziomie i w różnych
      formach - pozwolą Ci posiąść wiedzę doświadczonych MLM-owców dzięki czemu
      efektywniejsza stanie się twoja praca

to taki krótki opis żeby nie zanudzać

- szczegółowe informacje znajdziecie na stronie - www.s7team.com/?page_id=382
      • chillaux Re: Nowe możliwości w MLM 04.02.10, 17:31
        To, co spodobało mi się
        i zafascynowało mnie w Sigmie, to przede wszystkim cena oraz dobra jakość
        oferowanych produktów i brak działalności gospodarczej wymaganej aby otrzymać z
        firmy wypłatę, to bardzo dobra rzecz która przyciąga do Sigmy codziennie nowych
        klientów. Zmiany polepszyły prace i wydajnosc. Teraz jest nawet łatwiej niz
        kiedy zaczynałem, łatwiej zarobic.
    • zdrowy_styl Re: Nowe możliwości w MLM 05.03.10, 11:59
      Akuna wprowadziła możliwość zakupu produktów z 20% rabatem online,
      bez fizycznego kontaktu z dystrybutorem. Jest też opcja podpisania
      umowy online.
      Teraz praktycznie cały business można robić z domu, za pomocą
      komputera.
      Każdy manager ma możliwość rejestracji swojej subdomeny (Czyli mamy
      sklep otwarty 24h na dobę i nie musimy się towarować, natomiast
      firma wypłaca nam różnicę w cenie czyli 42 zł za butelkę)
      Sprawdźcie sami ;)
    • inactiv Re: Nowe możliwości w MLM 01.11.15, 18:52
      Dzisiaj MonaVie to po przejęciu aktywów Jeunesse zapraszamy wszystkich do współpracy www.inactiv.eu lub bezpośrednio www.inactiv.jeunesseglobal.com
      • dorota-s2 Re: Nowe możliwości w MLM 17.02.16, 01:33
        Ciekawe oferty.
        Ja jednak jestem pod wrażeniem firmy,która autentycznie przywraca ludzi do życia,tak jak mnie.
        tej firmie poświęce ponad dwudziestoletnie doświadczenie i zdobywaną latami wiedzę.Widzę i potencjał i ogromne potrzeby.Link to moja strona firmowa
        www.smolka.mylifepharm.com/
        Drugi link jest potwierdzeniem mojego wyboru tłumaczy dlaczego wielu niezależnych dystrybutorów,swoją pracę traktuje jak misję
        www.youtube.com/watch?v=nNzOkHXuSk4
        życzę wszystkim powodzenia
    • smerfus1 Re: Nowe możliwości w MLM 22.03.16, 06:47
      zerknij na to nowy rewelacyjny program
      - 128 % PO 1 dzień
      - 325 % PO 5 dniach.
      - 550 % PO 10 dniach.
      - 780 % PO 15 dniach.
      - 1055 % PO 25 dniach.
      - 2550 % PO 32 dniach.
      - 4000 % PO 55 dniach.
      Tutaj masz kalkulator