Dodaj do ulubionych

Amnesty International

11.03.05, 18:55
Ponoć zostałem odbanowany. Jakoś dziwnie mnie nie korci, żeby spróbować czy
to prawda...
Pozdrawiam wszystkich, których amnestia objęła!
Romek
Obserwuj wątek
    • vitalia Re: Amnesty International 11.03.05, 21:30
      To wszystko nic!!!ON napisał tam ,że nikt nie był zabanowany tak naprawdę i że
      tylko tak straszył// a przecież ja byłam zabanowana ,bo kiedyś chciałam się
      odszczeknąć i nie mogłam ...Bo byłam zabanowana jednak
      • romek744 Re: Amnesty International 11.03.05, 23:12
        byłem zabanowany, byłem... bo jak napisałem coś, że szczęka mu opadła na
        klawiaturę, to nawet nie odpisał tylko po 5 minutach usunął, żeby wyglądało
        jakbym nigdy nic nie napisał i zabanował od razu - prawda straaasznie w oczy
        kole.
        Romek
        • vitalia Re: Amnesty International 11.03.05, 23:45
          Prawda..wykasował też swoje posty ,gdzie nałgał jak ...i obrażał ludzi używając
          niewybrednych epitetów..Wszystko usunął na wszelki wypadek..teraz napisał tam
          kodeks forum i po przeczytaniu jego ,doszłam do wniosku ,że natychmiast
          powinien sam się zabanować ,bo nie spełnia kryteriów.
          • romek744 Re: Amnesty International 12.03.05, 08:25
            hihi - wykasowanie starych postów nic nikomu nie pomoże jeśli naruszył w nich
            kogoś dobra osobiste. Jesli ktokolwiek się wkur... to na pewno sobie wszystko
            wczesniej zarchiwizował dokładnie, a wszystko jest na serwerze i tak. Najlepsza
            rada to stare chińskie przysłowie - "nie rzucaj słów na wiatr człowiecze, nawet
            jeśliś cysorz."
            Romek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka