romek744 11.03.05, 18:55 Ponoć zostałem odbanowany. Jakoś dziwnie mnie nie korci, żeby spróbować czy to prawda... Pozdrawiam wszystkich, których amnestia objęła! Romek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: Amnesty International 11.03.05, 21:30 To wszystko nic!!!ON napisał tam ,że nikt nie był zabanowany tak naprawdę i że tylko tak straszył// a przecież ja byłam zabanowana ,bo kiedyś chciałam się odszczeknąć i nie mogłam ...Bo byłam zabanowana jednak Odpowiedz Link
romek744 Re: Amnesty International 11.03.05, 23:12 byłem zabanowany, byłem... bo jak napisałem coś, że szczęka mu opadła na klawiaturę, to nawet nie odpisał tylko po 5 minutach usunął, żeby wyglądało jakbym nigdy nic nie napisał i zabanował od razu - prawda straaasznie w oczy kole. Romek Odpowiedz Link
vitalia Re: Amnesty International 11.03.05, 23:45 Prawda..wykasował też swoje posty ,gdzie nałgał jak ...i obrażał ludzi używając niewybrednych epitetów..Wszystko usunął na wszelki wypadek..teraz napisał tam kodeks forum i po przeczytaniu jego ,doszłam do wniosku ,że natychmiast powinien sam się zabanować ,bo nie spełnia kryteriów. Odpowiedz Link
romek744 Re: Amnesty International 12.03.05, 08:25 hihi - wykasowanie starych postów nic nikomu nie pomoże jeśli naruszył w nich kogoś dobra osobiste. Jesli ktokolwiek się wkur... to na pewno sobie wszystko wczesniej zarchiwizował dokładnie, a wszystko jest na serwerze i tak. Najlepsza rada to stare chińskie przysłowie - "nie rzucaj słów na wiatr człowiecze, nawet jeśliś cysorz." Romek Odpowiedz Link