joanna.julia 22.08.06, 21:33 czy ktoś może mi powidzieć jak kończy się serial "Zagubieni" na TVP1 ? Czy wszystko się wyjaśnia czy dalej nic nie wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adka Re: LOST 23.08.06, 09:35 dalej nic nie wiadomo ale jest druga seria, jeśli Cię to jakoś pocieszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: LOST 23.08.06, 10:12 Po drugiej serii też nic nie wiadomo;) pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: LOST 23.08.06, 11:37 tyle ze sie troszke ich w miedzyczasie wykrusza! Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: LOST 23.08.06, 16:01 Ale są nowi. Ta dżungla jest nadzwyczajnie gęsto zamieszkana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adka Re: LOST 24.08.06, 13:01 Nie chciałam tak bezpośrednio i od razu zniechęcać koleżanki ;-) - oglądalność drugiej serii spadnie, tvp dojdzie do wniosku, że nie ma sensu tego typu filmów kupować i będę zmuszona oglądać Klan Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Też mnie wkurzyło to i owo.... 23.08.06, 19:49 Panowie w większości ogoleni na gładko, umyci, w nieprzepoconych ciuchach, wręcz wypomadowani (poza scenami w ktorych walczą, rąbią, polują). Panie takoż świeże, zawsze wydepilowane, włosy umyste, żadne tam tłuste, pazurki opiłowane, makijaż dyskretny. Widac ten samolot miał w luku bagażowym kontener z kosmetykami, z szamponami, piankami do golenia i golarkami przede wszystkim. No i jeszcze jedna sprawa - tabu w każdym filmie, bez względu na to, pod jaką szerokościa geograficzną nakręconym. Kobiety w filmach NIE MAJĄ menstruacji. NIGDY o tym nie słychać, NIGDY się o tym nie mówi. Nie potrzebują tamponów, podpasek, nawet u gołej na bezzludnej wyspie by nie było widać krwawienia. No chyba że z palca, jak się w rączkę skaleczy... Krew sie może lać strumieniami, z poderżniętych gardeł choćby. Ale z damskiej ci...y - NIGDY, PRZENIGDY, nawet cienki strumyczek, jedna kropelka. Nie ma tematu. Nie istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Też mnie wkurzyło to i owo.... 24.08.06, 08:32 Ludzie, to jest w końcu serial! Mnie nie bawiłoby oglądanie zarośniętych kobiet z tłustymi włosami tylko po to, aby to UREALNIĆ... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: Też mnie wkurzyło to i owo.... 24.08.06, 11:36 ariwederczi napisał: > Ludzie, to jest w końcu serial! Mnie nie bawiłoby oglądanie zarośniętych kobiet > > z tłustymi włosami tylko po to, aby to UREALNIĆ... :/ Wydawało mi się, że na tym forum wytykamy bzdury... Zgoda, że LOST to serial bardziej s-f, ale rozumując Twoim tokiem myślenia, bohaterowie po każdej bójce powinni podnosić się z najwiekszego nawet błota czyści i bez zadraśnięć :D P.S. Jestem realistką do zarzygania, hehe. Obejrzę sobie Cast Away, czy jak się ten film nazywał... Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: LOST 23.08.06, 20:13 joanna.julia napisała: > czy ktoś może mi powidzieć jak kończy się serial "Zagubieni" na TVP1 ? Czy > wszystko się wyjaśnia czy dalej nic nie wiadomo? Takie znalazłam : www.seriale.pl/news/opisy/zagub.htm Może się czegoś doczytasz, chociaż strasznie niechlujnym językiem napisane. ) Odpowiedz Link Zgłoś
compol Re: LOST 31.08.06, 00:20 Ciekawe jak LOST będa odczuwalni w HD:) Ja już przygotowuje się na takie doznania, mam nadzieje że np ITI pokaże je u siebie. Narazie nic nie zdradzają, ale może. Zobaczcie www.telewizjanowejgeneracji.pl - trzeba tam trochę polobbować :) Zagubiony Jasiek Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: LOST 05.09.06, 21:02 aaaaaaaaa to już wiem dlaczego taka cisza:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: LOST 06.09.06, 09:50 bo w tym filmie nie o rozwiazanie zagadki chodzi.. nie dowiecie sie NIGDY o co cho... wczoraj obejrzałem półtora odcinka! czy jak wolą lingwiści forumowi półtoreeej... ładnie nakręcone..ale..bez sensu :-[ Odpowiedz Link Zgłoś