romcia.p 16.03.08, 20:19 Hesus,co Skrzynka ma na sobie?! Wygląda jak dziwka przebrana za zakonnicę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: TzG 16.03.08, 22:39 No, Skrzynka wyglądała jakby miała wystąpić w sesji sado- maso, tylko jej pejczyka brakowało. I ta fryzura na "niunię s pszeczkola". Figura odpadła co mnie bardzo ucieszyło, niestety, nie nadawała się do tańca. Wyglądała jak ciocia Ziuta na weselu. Pudzian choćby nie wiem ile ćwiczył będzie wyglądał koszmarnie. Może i podskakiwał i machał nogami ale wygląda jak postać z kreskówki. To chyba tyle obgadywania. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: TzG 16.03.08, 23:18 skrzynecka zawsze wyglada zle i pytanie tylko: czy moze wygladac gorzej? figura - cudnie ze sobie poszla bo tanczyc to ona za bardzo nie umie Pudzian zostaniemoim idolem - za naturalnosc i dystans do tego wszystkiego. Mialam wrazenie, ze dzisiaj byl on JEDYNĄ osoba ktora sie bawila a nie rywalizowala o kase z reszta uczestnikow Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: TzG 16.03.08, 23:33 Ja mam z kolei wrażenie, że Pudzian wcale nie taki luzak który sie bawi a nie rywalizuje. Kiedy dostawał niskie oceny w poprzednim odcinku to dał po sobie poznać, że krew go zalewała. A dzisiaj to wyrywanie mikrofonu z reki komu się dało. Ktoś, kto przyszedł do programu dla zabawy tak sie nie zachowuje. Nic do gościa nie mam, kibicuje mu na zawodach Strong Manów ale w tym programie jest inna rywalizacja i powinien wyluzować. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG 17.03.08, 02:04 o co chodzi z Skrzynecka, w koncu jej zycie osobiste wyszlo na jakas prosta, wiec chyba zalezy jej by wygladac fajnie??? byly odcinki gdy miala naprawde ladne sukienki, stroje w korych wygladala ok, przeciez nie ma az tak beznadziejnych wlosow..a tu co odcinek to fryzura coraz gorsza, makijaze postarzajace.. Kaska wez kobieto popros o opinie kogos innego niz do tej pory, bo zle ci doradza.. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: TzG 17.03.08, 11:48 Wg mnie Pudzian wcale nie jest naturalny i strasznie serio do tego podchodzi. Coś czuję, że on daleko zajdzie.. Też sie cieszę, że Figura odpadła. A tak w ogóle: co ona ma z tymi ustami? Tak trzeba? :) A Walach urocza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: TzG 17.03.08, 14:59 Tam chyba nie wypada sie sprzeciwiac stylistom, to jakies szychy TzG. Jak pisali o Kindze Rusin, ze gwiazdorzy i ma fochy, to dla ilustracji opisali, ze nie pasowala jej suknia i nie mogac wymusic zmiany - oblala ja kawa czy Cola. Albo Steczkowksa, jak chciala pokazac nogi i bez konsultacji (rozumiecie? BEZ KONSULTACJI) ze stylistami obciela sobie plaszczyk to byla jazda, ze nieposluchana i indywidualistka. Glowna stylistka jest chyba mamut Ewy Szabatin? Oni, stylisci TzG potrafia ludzi oszpecic, Mroczek jako PAJAC to zart nawet byl, chcociaz za tego pajaca przegral:)Ale taki byl motyw ze szkoly, Maserak w trampkach, Kwasniewska z misiem, no rany boskie. To nie ma byc ladne, to ma byc sceniczne, a sceniczne to zawsze troche cyrkowe. Rzucajace sie w oczy. A elegancja, pamietajmy, w oczy sie nie rzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: TzG 18.03.08, 10:20 Magda Walach mięu się baaardzo podobała. Nie dość, że ładnie tańczyła, to jeszcze taka miła i niezmanierowana jest. Figura, dobrze, że wyleciała, bo dla mnie jest większą żenadą niż Pudzian. Pomimo tego, dziwi mnie, dlaczego widzowie wolą oglądać jakąś Dudę (matkojedynokochano KTO to jest??) niż naszą rodzimą Kasieńkę? Co do kreacji Skrzyneckiej, to już po prostu słów mi brak. Odpowiedz Link Zgłoś