Gość: Magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 13:49 Witam! Potrzebuję osoby, która wymieni mi instalację elektryczną w mieszkaniu. Możecie polecić kogoś, kto zrobi to w rozsądnej cenie? I jest dostępny od początku lutego. Dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elektryk Re: Sprawdzony elektryk IP: *.chello.pl 12.01.10, 19:34 WITAM!MAM WOLNY CZAS OD 1.02MOGĘ PODJĄC SIĘ TEJ WYMIANY SZYBKO SOLIDNIE I TANIO.POTRZEBUJĘ WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW. PROSZĘ PODAC NR.TEL.LUB ZADZWONIC POD NR TEL. 0322937697 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Sprawdzony elektryk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.10, 07:54 jest to stary blok, lata 70, ze starą instalacją (miedzianą?). póki co działa, ale z racji, że będę tam mieszkała, to chce mieć pewność, że jest bezpiecznie. zapisałam sobie numer telefonu i pozwolę sobie skontaktować się pod koniec stycznia (gdy odbiorę klucze) na oglądnięcie mieszkania i wycenę :) dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektryk Re: Sprawdzony elektryk IP: *.chello.pl 13.01.10, 22:03 Dziękuje i czekam na telefon :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: Sprawdzony elektryk IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.10, 22:32 chętnie podejme 793757886 Odpowiedz Link Zgłoś
zupafasolowa Re: Sprawdzony elektryk 17.08.16, 09:01 Jakby ktoś jeszcze szukał elektryka w okolicy, to polecam elektryczne.pogotowie.pro. Bardzo fajni fachowcy, wiele usług świadczą, ceny też w porządku. Można do nich dzwonić o każdej porze dnia i nocy. Odpowiedz Link Zgłoś