Gość: toy IP: *.chello.pl 01.09.10, 11:25 Czytaj tutaj jakie jest prawdziwe oblicze kościoła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martabmw Re: Kościół nie da dzieciom - skandal 01.09.10, 14:28 Dziwię się, że sosnowieccy radni nie są w stanie bliżej przyjrzeć się tej działce i okolicznościom zasiedzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytujący Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 19:09 z innego portalu : KAŻDA WŁADZA OD BOGA POCHODZI" - atakujac i zaczepiając Górskiego i jego ekipę, sprzeciwiasz się woli Bożej !!! Mieszkańcy Sosnowca, jak strasznie musieliście nagrzeszyć że Bóg Was tak strasznie doświadcza i jeszcze kilka lat doświadczał będzie... bo na piętowe i checińskie rządy jeszcze nie zasługujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 08.09.10, 14:14 ja się nie dziwię, bo to źle im na tych stołeczkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarczynka Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 20:24 Biskup Kaszak za to kocha pedofili. Jednego,serdecznego kumpla ukrywa w Będzinie : poczytajcie Już wiem po co im to okno życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.cable.smsnet.pl 03.09.10, 13:46 którego? imię i nazwisko bom ciekaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sułek Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.10, 20:58 Leniuszku - Poczytaj we wskazanym linku i dalej na stronie czrnych ktora tam jest wskazana - łatwo znajdziesz nazwisko tego ktory Cię tak ciekawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.cable.smsnet.pl 04.09.10, 11:12 no właśnie looknąłem i nie doczytałem, coś tam o Koszalińskiem i tyle, a w Fakty i Mity to ja nie bardzo wierze :), więc jak żeś człek życzliwy to napisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aTheo Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 07:36 Tu masz więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guglas dla bardzo ciekawskich IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.10, 12:37 www.koszalin.opoka.org.pl/new/a.php?m=4&p=lista_k forum.gk24.pl/ksiadz-molestowal-kolobrzeska-prokuratura-prowadzi-sledztwo-t43558/ A w temacie czy wierzyć Faktom i Mitom... no cóż gazety to nie katechizm ale z drugiej strony która gazeta pozwolilaby sobie dzisiaj na pisanie oszczerstw o czarnych, przecież redaktorzy zgniliby w kryminale w ciągu miesięcu nie wspomnę już o ogniach piekielnych w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: dla bardzo ciekawskich IP: *.cable.smsnet.pl 06.09.10, 11:41 sorry ale takie teksty "Zawsze mówiłem ze to wyznawcy -sa winni . a ci w tych sukienkach kusza naiwne dzieci - przecież to mafia -facet w sukience to wiadomo jaki facet - wystarczy w niedziele zobaczyc ilu ich jest . a potrzeby jakos musza załatwiac wiec załatwiaja za przyzwoleniem społecznym pod nazwa ksiadz." skutecznie zniechęcają mnie do czytania w dodatku to jest FORUM kazdy pisze co chce, jak ja teraz że redaktorzy FiMy wysysają krew z niemowląt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.cable.smsnet.pl 06.09.10, 11:42 czemu nie mogą podać nazwiska? proces się toczy? czemu nikt z prokuratury się nie wypowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toy Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.chello.pl 08.09.10, 15:44 Czy tak trudno czytać ze zrozumieniem? Proszę wrócić do pierwszego postu: zaczęło się od działki (jako teren) na rzecz Szpitala Dziecięcego a dyskusja toczy się o "interesie" jakiegoś zboka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.cable.smsnet.pl 09.09.10, 09:37 ale co mnie pierwszy post? ja odpowiedziałem na któryś tam z kolei bo mnie zaintersował Odpowiedz Link Zgłoś