Dodaj do ulubionych

Kościół nie da dzieciom - skandal

IP: *.chello.pl 01.09.10, 11:25
Czytaj
tutaj jakie jest prawdziwe oblicze kościoła
Obserwuj wątek
    • martabmw Re: Kościół nie da dzieciom - skandal 01.09.10, 14:28
      Dziwię się, że sosnowieccy radni nie są w stanie bliżej przyjrzeć się tej
      działce i okolicznościom zasiedzenia;)
      • Gość: cytujący Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 19:09
        z innego portalu : KAŻDA WŁADZA OD BOGA POCHODZI" - atakujac i
        zaczepiając Górskiego i jego ekipę, sprzeciwiasz się woli Bożej !!!

Mieszkańcy Sosnowca, jak strasznie musieliście nagrzeszyć że Bóg Was
        tak strasznie doświadcza i jeszcze kilka lat doświadczał będzie...
        bo na piętowe i checińskie rządy jeszcze nie zasługujecie

• Gość: ja Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 08.09.10, 14:14
        ja się nie dziwię, bo to źle im na tych stołeczkach :)
    • Gość: tarczynka Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 20:24
      Biskup Kaszak za to kocha pedofili. Jednego,serdecznego kumpla ukrywa w Będzinie :
      poczytajcie

Już wiem po co im to okno życia.
      • Gość: wer Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.cable.smsnet.pl 03.09.10, 13:46
        którego? imię i nazwisko bom ciekaw
        • Gość: sułek Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.10, 20:58
          Leniuszku - Poczytaj we wskazanym linku i dalej na stronie czrnych ktora tam jest wskazana - łatwo
          znajdziesz nazwisko tego ktory Cię tak ciekawi
          • Gość: wer Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.cable.smsnet.pl 04.09.10, 11:12
            no właśnie looknąłem i nie doczytałem, coś tam o Koszalińskiem i tyle, a w Fakty i Mity to ja nie
            bardzo wierze :), więc jak żeś człek życzliwy to napisz :)
            • Gość: aTheo Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 07:36
              Tu masz
              więcej
              • Gość: Guglas dla bardzo ciekawskich IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.10, 12:37
                www.koszalin.opoka.org.pl/new/a.php?m=4&p=lista_k
                forum.gk24.pl/ksiadz-molestowal-kolobrzeska-prokuratura-prowadzi-sledztwo-t43558/
                A w temacie czy wierzyć Faktom i Mitom... no cóż gazety to nie katechizm ale z drugiej strony
                która gazeta pozwolilaby sobie dzisiaj na pisanie oszczerstw o czarnych, przecież redaktorzy zgniliby
                w kryminale w ciągu miesięcu nie wspomnę już o ogniach piekielnych w przyszłości.
                • Gość: wer Re: dla bardzo ciekawskich IP: *.cable.smsnet.pl 06.09.10, 11:41
                  sorry ale takie teksty "Zawsze mówiłem ze to wyznawcy -sa winni . a ci w tych sukienkach kusza naiwne dzieci - przecież to mafia -facet w sukience to wiadomo jaki facet - wystarczy w niedziele zobaczyc ilu ich jest . a potrzeby jakos musza załatwiac wiec załatwiaja za przyzwoleniem społecznym pod nazwa ksiadz." skutecznie zniechęcają mnie do czytania w dodatku to jest FORUM kazdy pisze co chce, jak ja teraz że redaktorzy FiMy wysysają krew z niemowląt...
              • Gość: wer Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.cable.smsnet.pl 06.09.10, 11:42
                czemu nie mogą podać nazwiska? proces się toczy? czemu nikt z prokuratury się nie wypowiada?
                • Gość: toy Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.chello.pl 08.09.10, 15:44
                  Czy tak trudno czytać ze zrozumieniem? Proszę wrócić do pierwszego postu: zaczęło się od działki (jako teren) na rzecz Szpitala Dziecięcego a dyskusja toczy się o "interesie" jakiegoś zboka...
                  • Gość: wer Re: Kościół nie da dzieciom - skandal IP: *.cable.smsnet.pl 09.09.10, 09:37
                    ale co mnie pierwszy post? ja odpowiedziałem na któryś tam z kolei bo mnie zaintersował
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka