niezyczliwypisiorom 07.09.12, 07:33 "zaintrygowały Szymona Hołownię ze stacji Religia TV" kto zacz ten hołownia ? i co to za stacja religia tv ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Terlicki Re: Sosnowiecki strażnik gościem programu Szymona IP: *.serverdedicati.aruba.it 07.09.12, 08:03 Szkoda że czarni próbują sobie przywłaszczyć wszystko w tym kraju, co jest wartościowe, nawet bohaterstwo innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYCHU Re: Sosnowiecki strażnik gościem programu Szymona IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.12, 18:07 Taki Rambo a nie wypisał jeszcze zadnego mandatu za psie kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Rycha Re: Sosnowiecki strażnik gościem programu Szymona IP: *.telpol.net.pl 07.09.12, 22:55 Bo te cwane czworonogi mandatów nie chcą przyjmować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sosnowiecki strażnik gościem programu Szymona IP: *.quarto.pl 09.09.12, 09:21 Złe czasy nastały, kiedy ktoś wykonujący swoją pracę i dostający za to pieniądze urasta do rangi bohatera. Też mam dzieci, przychodzę do pracy punktualnie, jestem bohaterem? Dajcie spokój z tym nadmuchanym bohaterstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Sosnowiecki strażnik gościem programu Szymona H... IP: *.telpol.net.pl 09.09.12, 11:52 www.youtube.com/watch?v=wWppOCU98gU&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Sosnowiecki strażnik gościem programu Szymona IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 13:04 Psy nie przyjmują mandatow ale robią kupy.Od przyjmowania są ich właściciele a straznicy od wypisywania o ile pisac potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mack Re: Sosnowiecki strażnik gościem programu Szymona IP: 89.79.254.* 11.09.12, 07:24 Poza tym straż miejska w Sosnowcu to lipa!! Albo nie odbierają telefonów a jak już ktoś łaskawie podniesie słuchawkę to mówią że wolnego patrolu nie ma albo że już jest za pózno bo "pracują" tylko do 22. Za to karać babcię za handlowanie skarpetkami albo pietruszką są pierwsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: Sosnowiecki strażnik gościem programu Szymona IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.09.12, 15:06 Facet marnuje się w SM Nie ma zmiłuj mandat SM wypisuje nie patrząc na stan posiadania wiek i.t.p za wszystko co się da. Mandat od SM można dostać za błahostki nie współmierne do winy np za zatrzymanie samochodu na zakazie na dwie sekundy aby tylko wysadzić pasażera i to w takim miejscu w którym stoją całymi dniami stoją zaparkowane samochody i nikomu to nie przeszkadza nie ma tłumaczenia litości błagania. Oglądając program doznałem szoku bo osobiście nigdy ze strony SM nie słyszałem aby złamanie prawa zauważone przez SM zakończyło się pouczeniem lub rozmową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oglądacz "ymycz" Nycza IP: *.wszmijo.edu.pl 11.09.12, 20:14 Wracajac do dzielnego strażnika miejskiego, wypadało by pogratulować mu zdolności do samokreacji. Może to faktycznie zawiść ale osobiście nie wierzę że bez czyjegoś udziału (najprawdopodobniej jego własnego) te jego szlachetne czyny tak szybko trafiają na łamy prasy a ostatnio do ogólnopolskiej telewizji. Panie Nycz, jeszcze trochę to zostaniesz Pan Świętym. Intrygujące jest jedynie to dlaczego taki dzielny człowiek marnuje się w jakiejś tam lokalnej straży a nie świeci przykladem wśród policjantów, strażaków pożarnych, ratowników górskich lub górniczych a nawet w jakiś służbach specjalnych? W każdym razie gratuluje za szlachetne czyny i skuteczne parcie na szkło. Dla przypomnienia, za Gierka też był taki specjalny "trynd" do pokazywania takich zwyczajnych bochaterskich ludzi, było ich zdumiewająco dużo - może właśnie dlatego, mnie takie kawałki jakoś nie wzruszają. Panie Nycz, a w robocie Pana doceniają? Premie wypłacają, awansują, masz Pan już własne biurko, szafę i komputer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: "ymycz" Nycza IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.09.12, 17:25 Następny bohater sosnowiec.naszemiasto.pl/artykul/1534447,krotko-bartosz-beza-z-sosnowca-uratowal-zycie-jednej-osobie,id,t.html#44faff5446e8997f,1,3,6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Watson Re: "ymycz" Nycza IP: 62.244.158.* 12.09.12, 19:25 No to teraz ten pierwszy bedzie wściekły bo mu pod nosem rośnie konkurencja. A może Straż Miejska ogłosi jakieś zawody lub konkurs kto jest większym bochaterem? Ciekawe jak takie kawałki trafiają do Mediów - pewnie Komendant Straży zamiast wróżnić aktywnych Strażników jakąś premią woli chwalić ich poprzez gazety. Aby nie było wątpliwości, nie mam zamiaru kpić z takich czynów ale ostatni wysyp takiego bochaterstwa zaczyna być śmieszny. W końcu ludzie którzy zatrudniają się z własnej woli we wszelkiego rodzaju takich służbach muszą się liczyć zawodowym obowiązkiem ryzykowania, za to społeczeństwo im płaci a w służbach mundurowych mają za to wcześniejsze emerytury. A w tym konkretnym przypadku to co taki zwykły Strażnik Miejski (nie bochater) miał zrobić? Zadzwonić po Straż Pożarną i Pogotowie? Jeszcze trochę to poczytamy że bochaterski Kominiarz wyczyścił komin czym uratował miasto przed groźnym pożarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: "ymycz" Nycza IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.09.12, 21:09 dr watson dobrze gada nalać mu wódki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sosnowiecki strażnik gościem programu Szymona IP: *.quarto.pl 14.09.12, 21:51 a może naszych prezydentów zgłośmy na bohaterów, tacy przecież gospodarni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sosnowiecki strażnik gościem programu Szymona IP: *.telpol.net.pl 15.09.12, 23:15 Ludzie,czy Wy naprawdę nie rozumiecie?Nie patrzcie na niego,ale przez niego... Jak by mu zależało na własnej popularności to przyjął by składane propozycje przez te wszystkie programy typu Uwaga,Wizjer,itp. Panie Watson pisze Pan o wcześniejszej emeryturze,której w Straży Miejskiej nie ma,bo ustawa o strażach nie narzuca obowiązku narażania własnego zdrowia,czy życia,a mimo to tak się dzieje... Panie Oglądaczu,a może dlatego,że kocha to miasto i jego mieszkańców...tylko miasto powinno chcieć z takich ludzi korzystać dając im możliwość działania... Panie Tumanek-Konkurencja?Wściekły?-Jest dumny i szczęśliwy,bo koledzy biorą z niego przykład. Odpowiedz Link Zgłoś