Dodaj do ulubionych

OLIMPIJCZYCY Z SOSNOWCA!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 19:38
Pewni mało kto wie, że w kadrze polskiej na Igrzyska w Atenach znalazło się
dwóch ludzi z Sosnowca!!! Są to: Rafał Sznajder- szermierka i Jacek Stychno-
trener odnowy biologicznej kadry siatkarzy. GRATULACJE I POWODZENIA!!!
Obserwuj wątek
    • cover_wielki Re: OLIMPIJCZYCY Z SOSNOWCA!!!! 06.08.04, 20:21
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=13973150
    • Gość: Agata Re: OLIMPIJCZYCY Z SOSNOWCA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 20:24
      sorki wielkie, nie zauważyłam tamtego tematu:)
      • cover_wielki Re: OLIMPIJCZYCY Z SOSNOWCA!!!! 06.08.04, 20:47
        może nie mogłaś widziec bo był już na drugiej stronie, logowani widza więcej -
        można ustawić... polecam
    • eine1984 "OLIMPIJCZYCY" Z SOSNOWCA (?) :) 06.08.04, 22:40
      Gość portalu: Agata napisała:

> Pewni mało kto wie, że w kadrze polskiej na Igrzyska w Atenach znalazło się
      > dwóch ludzi z Sosnowca!!! Są to: Rafał Sznajder- szermierka i Jacek Stychno-
      > trener odnowy biologicznej kadry siatkarzy. GRATULACJE I POWODZENIA!!!

No, no - to ja nie wiedziałem, że masażysta to tak wielkie znaczenie w kadrze ma (!)
      Od strony technicznej, to i może nawet na pewno! - Ale wybacz.....
      - Przyznasz, że to akurat brzmi dość (!!!) mało wiarygodnie i poważnie.
      Nie mogę inaczej tego ocenić, szczerze przepraszam za brak kompetencji...! ;)

To tak jakby w Atenach na Olimpiadzie była polska sprzątaczka rodem z Sosnowca, a my
      sosnowiczanie mielibyśmy być zeń wielce dumni, a czyżby? - A niby dlaczego? :)
      Przyznasz, iż skala porównawcza jest niemal podobna, choć stwierdzenie, że masażysta to
      to samo, co "konserwatorka powierzchni płaskich" (sprzątaczka) byłoby stwierdzeniem
      wewnętrznie sprzecznym, więc iście nielogicznym:)))

Zabrzmiało to dość banalnie, bo w sporcie zawsze chodzi (chyba nawet tylko) o sportowców i
      o osiągane przez nich (jak najlepsze przecież) wyniki i rekordy - a nie o kadrę ją
      wspomagająca... Choć ta w wydatny sposób "konserwuje" i zwiększa jej możliwości,
      wydolność i takie tam:) - Zaprzeczać nie mam zamiaru ;)))
      - Ale czy jest to powód do chwały dla miasta? Chyba nie.... (?)
      No może tylko dla samego zainteresowanego i jego rodziny, która będzie mogła się nim
      pochwalić przed znajomymi, sąsiadami, etc...

Zresztą 2 osoby to ciutkę mało, przyznasz?
      Choć tak sobie myślę, że mogłoby być i jeszcze mniej!!!
      - O malejącej roli naszego miasta, niekoniecznie w sferze sportowej, rozpisywać się nie
      zamierzam, wątek ten zresztą już poruszono i, w mniejszym lub większym stopniu, rozwinięto
      podkreślając newralgiczne punkty tegoż palącego, ale za mało chyba dostrzeganego (dla
      ogółu) faktu... Może my, tu na forum to tylko widzimy? ;)

PS. Ech! - teraz to nas nawet cieszą takie drobnostki... Niemal jak w jakimś prowincjonalnym
      Pipidówku!! :-))))

- Mimo słów krytycyzmu, pozdrawiam! ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka