Dodaj do ulubionych

Jaką szkołę wybrać

IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.14, 17:00
witam, zastanawiam się jaką szkołę i jaki kierunek obecnie wybrać aby znaleźć dobrą pracę , gdyż ofert jest pełno ale później gorzej z pracą a jak juz jest to za śmieszne pieniądze
Obserwuj wątek
    • xseniaw Re: Jaką szkołę wybrać 31.07.14, 09:23
      Automatyka, elektryka, spawalnictwo. W tych zawodach zawsze znajdziesz pracę.
    • justa.justyna1983 Re: Jaką szkołę wybrać 31.07.14, 15:36
      moim zdaniem warto iść na technika usłg kosmetycznych, polecam ten kierunek, bo ja na taki chodzę do Sosnowca do szkoły OMEGA Edukacja. Uważam, że nawet jeśli z jakiegos powodu nie uda mi sie podjąć pracy w tym zawodzie to przynajmniej będę mogła tą wiedzę wykorzystać dla siebie albo dla koleżanek i ewentualnie w domu robić jakieś zabiegi za drobne koleżeńskie opłaty, które pozwolą mi cos zarobić.
      • Gość: Szkoła Żak Re: Jaką szkołę wybrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.14, 14:15
        Wartościowe wykształcenie, cenna wiedza i kwalifikacje to podstawa w ubieganiu się o dobrze płatną pracę. Wszystko to możesz uzyskać całkowicie za darmo ucząc się w Centrum Nauki i Biznesu ŻAK w Sosnowcu.

Przyjdź do Sekretariatu Szkoły ŻAK i zapoznaj się z naszą ofertą - Kierunki z całą nauką za darmo to :
        Technik administracji,
        Technik bhp,
        Technik informatyk,
        Technik rachunkowości,
        Technik usług kosmetycznych,
        Opiekun w domu pomocy społecznej,
        Opiekunka środowiskowa –
        Florysta

UWAGA!
        NOWE KIERUNKI!!!
        Opiekunka dziecięca
        Opiekun medyczny
        Technik masażysta

Poza tym biomasaż, agent celny, konsultant ds. żywienia, stylizacja i wizaż.
        Co nas wyróżnia na tle innych szkół?- jako jedyna Szkoła Policealna w Polsce dajemy przy zapisie pisemną gwarancję braku jakichkolwiek opłat i kar umownych - u Nas możesz być spokojny/a zarówno o swoją edukację jak i o swoje finanse. My gramy w otwarte karty - zero haczyków i gwiazdek w umowie - tylko jasne zasady!
        Dowiedz się więcej na www.zak.edu.pl/sosnowiec lub przyjdź bezpośrednio do sekretariatu szkoły.
        UWAGA: ZAREZERWUJ SOBIE MIEJSCE JUŻ TERAZ WYSYŁAJĄC DO NAS FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY www.zak.edu.pl/pl/formularz_kontaktowy/LUB DZWONIĄC POD NR. 32 266 99 64.

Zapraszamy!
        Centrum Nauki i Biznesu "ŻAK" Sp. z o.o.
        Sosnowiec, ul. Warszawska 20
        poniedziałek-piątek godz.9-17, sobota godz. 9-14
        tel./fax: 032/ 266 99 64
    • goska_sc Re: Jaką szkołę wybrać 11.03.15, 09:15
      Cześć, według mnie kierunkiem po którym nie ma problemów ze znalezieniem pracy to administracja, rachunkowość. Osobiście polecam naukę w szkole Omega gdzie wymienione kierunki są prowadzone w trybie zaocznym i bezpłatnie.
      • Gość: Administracja haha Re: Jaką szkołę wybrać IP: *.opera-mini.net 11.03.15, 20:34
        Cześć. A czy w tej szkole uczą, że praca w administracji stała się dziedziczna? Jeżeli nie masz kogokolwiek w rodzinie powieszonego na budżetówce to nie pomoże ci ani Omega ani nawet Alfa.
    • wachnikpp96 Re: Jaką szkołę wybrać 01.10.20, 14:23
      Polecam kierunki medyczne, wydaje mi się, że będą zawsze tymi z największym wzięciem. Sam skończyłem technika masażystę w cosinusie i uważam, że był to dobry wybór, zarówno szkoły jak i kierunku - dużo zajęć praktycznych i spoko atmosfera, trafiłem też na fajnych ludzi. Myślę, że ten keirunek to dobry wybór.
    • kasia12301230 Re: Jaką szkołę wybrać 15.06.21, 11:37
      polecam kierunki medyczne ponieważ sa teraz bardzo potrzebne, ja sama właśnie kończę opiekuna medycznego w Cosinusie w Elblągu. z tego co widziałam sa tez inne medyczne kierunki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka