GoĹÄ: geri IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.14, 17:00 witam, zastanawiam się jaką szkołę i jaki kierunek obecnie wybrać aby znaleźć dobrą pracę , gdyż ofert jest pełno ale później gorzej z pracą a jak juz jest to za śmieszne pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xseniaw Re: Jaką szkołę wybrać 31.07.14, 09:23 Automatyka, elektryka, spawalnictwo. W tych zawodach zawsze znajdziesz pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
justa.justyna1983 Re: Jaką szkołę wybrać 31.07.14, 15:36 moim zdaniem warto iść na technika usłg kosmetycznych, polecam ten kierunek, bo ja na taki chodzę do Sosnowca do szkoły OMEGA Edukacja. Uważam, że nawet jeśli z jakiegos powodu nie uda mi sie podjąć pracy w tym zawodzie to przynajmniej będę mogła tą wiedzę wykorzystać dla siebie albo dla koleżanek i ewentualnie w domu robić jakieś zabiegi za drobne koleżeńskie opłaty, które pozwolą mi cos zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szkoła Żak Re: Jaką szkołę wybrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.14, 14:15 Wartościowe wykształcenie, cenna wiedza i kwalifikacje to podstawa w ubieganiu się o dobrze płatną pracę. Wszystko to możesz uzyskać całkowicie za darmo ucząc się w Centrum Nauki i Biznesu ŻAK w Sosnowcu. Przyjdź do Sekretariatu Szkoły ŻAK i zapoznaj się z naszą ofertą - Kierunki z całą nauką za darmo to : Technik administracji, Technik bhp, Technik informatyk, Technik rachunkowości, Technik usług kosmetycznych, Opiekun w domu pomocy społecznej, Opiekunka środowiskowa – Florysta UWAGA! NOWE KIERUNKI!!! Opiekunka dziecięca Opiekun medyczny Technik masażysta Poza tym biomasaż, agent celny, konsultant ds. żywienia, stylizacja i wizaż. Co nas wyróżnia na tle innych szkół?- jako jedyna Szkoła Policealna w Polsce dajemy przy zapisie pisemną gwarancję braku jakichkolwiek opłat i kar umownych - u Nas możesz być spokojny/a zarówno o swoją edukację jak i o swoje finanse. My gramy w otwarte karty - zero haczyków i gwiazdek w umowie - tylko jasne zasady! Dowiedz się więcej na www.zak.edu.pl/sosnowiec lub przyjdź bezpośrednio do sekretariatu szkoły. UWAGA: ZAREZERWUJ SOBIE MIEJSCE JUŻ TERAZ WYSYŁAJĄC DO NAS FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY www.zak.edu.pl/pl/formularz_kontaktowy/LUB DZWONIĄC POD NR. 32 266 99 64. Zapraszamy! Centrum Nauki i Biznesu "ŻAK" Sp. z o.o. Sosnowiec, ul. Warszawska 20 poniedziałek-piątek godz.9-17, sobota godz. 9-14 tel./fax: 032/ 266 99 64 Odpowiedz Link Zgłoś
goska_sc Re: Jaką szkołę wybrać 11.03.15, 09:15 Cześć, według mnie kierunkiem po którym nie ma problemów ze znalezieniem pracy to administracja, rachunkowość. Osobiście polecam naukę w szkole Omega gdzie wymienione kierunki są prowadzone w trybie zaocznym i bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Administracja haha Re: Jaką szkołę wybrać IP: *.opera-mini.net 11.03.15, 20:34 Cześć. A czy w tej szkole uczą, że praca w administracji stała się dziedziczna? Jeżeli nie masz kogokolwiek w rodzinie powieszonego na budżetówce to nie pomoże ci ani Omega ani nawet Alfa. Odpowiedz Link Zgłoś
wachnikpp96 Re: Jaką szkołę wybrać 01.10.20, 14:23 Polecam kierunki medyczne, wydaje mi się, że będą zawsze tymi z największym wzięciem. Sam skończyłem technika masażystę w cosinusie i uważam, że był to dobry wybór, zarówno szkoły jak i kierunku - dużo zajęć praktycznych i spoko atmosfera, trafiłem też na fajnych ludzi. Myślę, że ten keirunek to dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12301230 Re: Jaką szkołę wybrać 15.06.21, 11:37 polecam kierunki medyczne ponieważ sa teraz bardzo potrzebne, ja sama właśnie kończę opiekuna medycznego w Cosinusie w Elblągu. z tego co widziałam sa tez inne medyczne kierunki Odpowiedz Link Zgłoś