piotrdudala 28.08.04, 06:17 Wczoraj miał miejsce atak hackerów na stronę www.sosnowiec.info. Chwilowo jest ona nieobecna w necie. Przepraszamy naszych gości i sympatyków! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cover_wielki Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów 28.08.04, 13:28 Właśnie wczoraj to widziałem... he he he a admini co na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosiek Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 16:35 Teraz juz całkiem zniknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 28.08.04, 18:29 U mnie wstawia się strona miłośników warcraft'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 09:00 Szkoda, ze zniknęła taka dobra strona. Widocznie komuś bardzo przeszkadzała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 09:09 Ludziom wszystko przeszkadza, sami nic nie potrafią stworzyć to jeszcze trzeba zniszczyć to co robią inni. W końcu jest wolność słowa, a nie zauważyłam na tej stronie nic co byłoby gorszące lub przekraczało jakieś normy. Chcieliście demokracji, a teraz boicie się dyskusji. Na tej stronie nie mieliście nawet odwagi się podpisać. Najlepiej wszystko zniszczyć i wrócić do epoki kamienia łupanego. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelus Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów 29.08.04, 12:57 Chciałbym zaprotestować przeciwko metodom stosowanym przez hakerów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michaelus Ja tu czegoś nie rozumię!!!! 30.08.04, 10:44 Po wstukaniu sosnowiec.info w przeglądarce pojawia mi się komunikat: "Z powodu dość duzej awari servera na którym znajdował się sosnowiec.info strona jest nie czynna. Postaramy się ją uruchomić jak najszybciej! Przepraszamy za utrudnienia! " To w końcu hackerzy czy awaria serwera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 23:41 Strona została wrogo przejęta. Ktoś dostał się do menu administracyjnego i dużo namieszał. Potem pojawił się problem z serwerem. Na stronę info wrzucono stronę warcraft. Można to zobaczyć na stronie m.marchewka.of.pl/ Nadal nie można dodawać artukułów. Nie działa sporo linków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 14:26 Uooncznos' serwano! Bjerymy sie za cwajty fall? Odpowiedz Link Zgłoś