Dodaj do ulubionych

www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów

28.08.04, 06:17
Wczoraj miał miejsce atak hackerów na stronę www.sosnowiec.info. Chwilowo
jest ona nieobecna w necie. Przepraszamy naszych gości i sympatyków!
Obserwuj wątek
    • cover_wielki Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów 28.08.04, 13:28
      Właśnie wczoraj to widziałem... he he he a admini co na to ?
    • Gość: tosiek Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 16:35
      Teraz juz całkiem zniknęła.
    • Gość: małgorzata Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 28.08.04, 18:29
      U mnie wstawia się strona miłośników warcraft'a
    • Gość: ewa Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 09:00
      Szkoda, ze zniknęła taka dobra strona. Widocznie komuś bardzo przeszkadzała!
    • Gość: pati Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 09:09
      Ludziom wszystko przeszkadza, sami nic nie potrafią stworzyć to jeszcze trzeba
      zniszczyć to co robią inni. W końcu jest wolność słowa, a nie zauważyłam na tej
      stronie nic co byłoby gorszące lub przekraczało jakieś normy. Chcieliście
      demokracji, a teraz boicie się dyskusji. Na tej stronie nie mieliście nawet
      odwagi się podpisać. Najlepiej wszystko zniszczyć i wrócić do epoki kamienia
      łupanego.
    • michaelus Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów 29.08.04, 12:57
      Chciałbym zaprotestować przeciwko metodom stosowanym przez hakerów!!!
    • michaelus Ja tu czegoś nie rozumię!!!! 30.08.04, 10:44
      Po wstukaniu sosnowiec.info w przeglądarce pojawia mi się komunikat:

"Z powodu dość duzej awari servera na którym znajdował się sosnowiec.info
      strona jest nie czynna. Postaramy się ją uruchomić jak najszybciej!

Przepraszamy za utrudnienia! "

To w końcu hackerzy czy awaria serwera?
    • Gość: Paweł Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 23:41
      Strona została wrogo przejęta. Ktoś dostał się do menu administracyjnego i dużo
      namieszał. Potem pojawił się problem z serwerem. Na stronę info wrzucono stronę
      warcraft. Można to zobaczyć na stronie m.marchewka.of.pl/
      Nadal nie można dodawać artukułów. Nie działa sporo linków.
    • Gość: Pytek Re: www.sosnowiec.info zaatakowany przez hackerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 14:26
      Uooncznos' serwano!

Bjerymy sie za cwajty fall?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka