Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer męski

IP: *.play-internet.pl 28.01.15, 13:55
Czy może mi ktoś polecić dobrego fryzjera męskiego (Sosnowiec, Katowice - bez znaczenia)? Dotychczas gdzie bym się nie pojawił i tak każdy strzyże po swojemu - czyli na Rutkowskiego. Czy znacie jakiegoś fryzjera, który potrafi zrobić normalną fryzurę?
Obserwuj wątek
    • xxx526xxx Re: Dobry fryzjer męski 09.02.15, 17:57
      Stanowczo polecam www.facebook.com/pogotowie.fryzjerskie.luppollo
      Miła obsłucha, przyjazd na czas :D Dojazd gratis oczko.gif Fryzjerka ma talent :)
    • Gość: Marek87 Re: Dobry fryzjer męski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.15, 13:57
      Polecam Warsztat Fryzur w Sosnowcu. Ja chodze do fryzjerki Sandry , dobrala mi idealne fryzure mimo tego, ze moje włosy nigdy nie chciały sie ukladac jak troche podrosly p.Sandra dala rade i teraz bez problemu troche mogłem zapuscic. Bardzo przyjemna atmosfera w salonie, az chce sie przychodzic
      Doszedłem do wniosku,ze czasami nie warto zapłacic troche wiecej (30zl) bo efekt widoczny golym okiem.
    • Gość: Lukas Re: Dobry fryzjer męski IP: *.play-internet.pl 18.04.15, 17:14
      Witam,polecam AB Studio Fryzjerskie na Legionów 2c, mam "trudny" włos i z racji miejsca pracy problemy z dobrym fryzjerem ,ale zawsze jak jestem w Sosnowcu idę właśnie tam i jestem w 100% zadowolony z usługi ,jest tanio i widać że p.Ania przykłada się do tego co robi. Proponuję najpierw kontakt telefoniczny bo czasem ma sporo ludzi ( głównie kobiety)i trzeba czekać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka