Gość: m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:24 Czy wiecie może czy rozpoczęła się już rekrutacja do tej firmy? Zastanawiam się gdzie przesłać aplikacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piter Re: Polskapresse Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 13:13 No i co masz z tego zastanawiania? :> Jak Ci zależy to rusz się na plac budowy, sprawdź dane na tablicy informacyjnej, popytaj ludzi związanych z budową, zadzwoń do siedziby firmy, jeśli ma oddział w Katowicach to jedź tam, pytaj, pytaj i jeszcze raz pytaj, spróbuj dotrzeć do osoby odpowiedzialnej za rekrutację i rozmawiaj z nią. Za samo swoje CV pracy nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Polskapresse Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:46 niesamowite mądrości piszesz, pozazdrościć tylko pomysłowości :)chyba nie skorzystam jednak z twoich rad,choć z pewnością pracownicy budowy udzieliliby mi takich informacji :)Z reszta juz mam wszystkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Polskapresse Sosnowiec IP: *.eranet.pl 10.10.06, 16:49 www.zaglebie.info/news_inwestycje.php?n=1190 Tu masz trochę informacji o tej inwestycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Polskapresse Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 18:10 To powodzenia na rekrutacji, olśnij ich swoim CV :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Polskapresse Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 14:23 Drogi Piterze, skąd w tobie tyle jadu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Polskapresse Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:45 Stąd, że jesteś jedną z osób, które chcą mieć wszystko podane na srebrnej tacy. Powinienem olać twój post jak większość odwiedzających to forum, ale miałem akurat zły humor. To się więcej nie powtórzy. Odpowiedz Link Zgłoś