01.02.07, 13:34
Witam, jeżeli ktos ma ochotę wpłacić 1 % poproszę na Nikolkę. wszelkie
informacje są na blogu o Nikoli. dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: UWAGA OSZUSTKA Re: 1% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:39
      Email z bloga w wyszukiwarce allegro znalazł panią jako takiego nika
      Edaczarka www.allegro.pl/show_user.php?search=eda27@wp.plostatnio
      Ostatnio kupiła nawet wibrator mozna sprawdzić w komentarzach. A to oszustka
      Policja powinna się tym zainteresować.
      • Gość: Dobry link allegro Re: 1% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:44
        Link allegro dobry tamten sie nie ładuje www.allegro.pl/show_user.php?
        search=Edaczarka
    • Gość: OSZUSTKA LINk Re: 1% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:41
      Jeszcze raz link bo tamten sie nie ładuje www.allegro.pl/show_user.php?
      search=eda27@wp.pl
      • Gość: linker tak się wrzuca IP: *.smstv.pl 02.02.07, 00:04
        www.allegro.pl/show_user.php?search=eda27@wp.pl

a to ta?:)
        • Gość: Uwaga Oszustka Re: tak się wrzuca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:15
          Dzięki nie chciało wejść chyba za długie było.

Wkleiłem jej adres z bloga do wyszukiwarki w allegro i mi ją znalazło
          Jak można pisać na swoim blogu cytuje
          Bardzo proszę o wsparcie. Znajdujemy się teraz w bardzo trudnej sytuacji
          materialnej. Brakuje nam na leki dla Niki. Jeżeli ktokolwiek chciałby nam
          pomóc, bardzo proszę o wpłatę na konta w Fundacji Dzieciom "Zdążyć z Pomocą":

i kupować na allegro rózne babskie pierdoły
          • Gość: linker Re: tak się wrzuca IP: *.smstv.pl 02.02.07, 00:34
            W ChRL, Indiach i krajach muzułmańskich obcina się ręce za oszustwa, a ufać to
            jedno a sprawdzać to drugie - nie stosować w małżeństwie, grozi rozwodem.
          • Gość: linker Re: tak się wrzuca IP: *.smstv.pl 02.02.07, 00:42
            Tylko podrzuć tu stosowne linki porównaniami adresów mailowych (każdy w osobnej
            linijce, wtedy wejdą) a będzie dowód, bo nie ja to znalazłem i nie ja udowadniam.

Do skracania masz:
            tiny.pl
            • edycia274 Re: tak się wrzuca 02.02.07, 10:07
              a pomyślałeś ,że ktoś korzysta mojego allegro /???????????? np, moja siostra? bosz
              • edycia274 i jeszcze jedno 02.02.07, 10:35
                Nie życzę sobie byś mnie tu nazywał oszustką. Nie chcesz nie wpłacaj nie ma
                musu. Chcesz przyjedż do mnie nawet z policją zobaczymy komu będzie wstyd i
                głupio. pozdrawiam
                • Gość: Gość Re: i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 11:16
                  Co siostra korzysta z emaila fundacji na allegro !!!!!!!! Czyli jak napiszę
                  do Ciebie email to odbierze siostra albo jeszcze Bóg wie kto. Nie tłumacz się
                  coś kręcisz ...........
                  • edycia274 Re: i jeszcze jedno 02.02.07, 11:46
                    Mail eda27@wp.p. mam od ponad 6 lat i jest to mój kontaktowy mail. a siostra
                    kupuje za moim pośrednictwem rzeczy na allegro. i mail nie ma nic do rzeczy.
                    najpierw trzeba poczytać bloga by coś wiedzieć. a głupie komenatarze wsadż sobie
                    do worka.
                    • edycia274 Re: i jeszcze jedno 02.02.07, 13:45
                      Ale w czym jest problem bo nie wiem? Ze mój mail to taki sam co na allegro?
                      śmieszne i tyle wiecie? Po drugie mail to jest po to by ktoś mógł się ze mną
                      kontaktować. Maila fundacja nie daje tylko konto bankowe. Jak macie problem z
                      tym czy jestem uczciwa wykonać proszę telefon do Fundacji i zapytać. Oni
                      powiedzą. I proszę nie tu nie obrażać ok.? Po z a tym nawet bym nie chciała
                      Twojego 1% bo bałabym się, ze wykupione leki dla dziecka za te pieniądze mogły
                      by w gardle Niki stanąć. I nikomu nawet takim osobom jak Ty nie życzę by mieli
                      chore dziecko. I to na tyle, nie chce mi się tu już nawet wchodzić mam
                      ważniejsze problemy np. muszę jechać do lekarza z dzieckiem. A wy sobie dalej
                      gdybajcie czy oszustka czy nie, i dobrze posprawdzajcie co było kupione na
                      allegro może coś znajdziecie.
                      • Gość: linker # Zamknijmy temat # IP: *.smstv.pl 02.02.07, 21:05
                        Bo zauważyłem, że chciałaś się dzielić ubrankami z taką jedną co ich nie chce,
                        guzik mnie obchodzi czy kantujecie czy nie, może się pomyliła albo i nie. Howgh!
                        • edycia274 Re: # Zamknijmy temat # 02.02.07, 21:26
                          Faktycznie zamknijmy temat bo za chwilkę usłyszę " dlaczego ty żyjesz jak nie
                          masz za co??" to tak dla przykładu
                          a ciuszki no fakt skoro nie pasują na moje dziecko lepiej iść je wywalić na
                          śmietnik niż komuś dać, co zaraz uczynię :)
                          • Gość: Uwaga oszustka Re: # Zamknijmy temat # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:02
                            Tak zamknijmy temat każdy chce żyć :-0
                            • Gość: Groszek Re: # Zamknijmy temat # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:32
                              Ja uważam,ze nie powinnismy zamykać tematu,w imię czego,lub kogoś ,kto nie
                              uwierzył,przecież jest więcej takich co mają serce i duszę,czyżbym się
                              myliła!!!!!
                              • Gość: ... Re: # Zamknijmy temat # IP: *.eranet.pl 14.02.07, 11:26
                                oszustwem tu smierdzi. kasy na leki nie masz a ciuszki kupujesz na allegro.
                                albo jak mowisz ze Twoja siostra z niego korzysta, wiec niech siostra Ci da
                                pieniadze
                                • gabrysia_s Re: # Zamknijmy temat # 14.02.07, 22:18
                                  Nie rozumiem, w czym tkwi problem, czy jeśli ma się chore dziecko to trzeba z
                                  gołą d... chodzić? Może to lepiej, że dziewczyna kupuje na allegro, a nie w
                                  butiku na pasażu hipermarketu, bo to chyba taniej.
                                  Po drugie przecież nie prosi nikogo o wsparcie "z własnej kieszeni" tylko o to,
                                  co skasuje nasz kochany urząd skarbowy. Można przekazać ten 1% na dowolny cel,
                                  lub nie przekazać go wcale.
                                  Po trzecie, przecież nie wymusza wpłaty tych pieniędzy tylko grzecznie prosi.
                                  Więc zawsze można odmówić, olać, nie czytać. Po co głupio komentować?
                                  A swoją drogą nie życze nikomu z komentujacych tutaj chroby dziecka.
                                  • edycia274 Gabrysiu 14.02.07, 23:26
                                    Dziękuje. A przy okazji dziękuje tym osobom co wpłaciły na konto Niki pieniążki,
                                    faktury na leki mam. I osobom, z którymi znam sie tylko z różnych forum. Bardzo
                                    mi pomogły w diagnostyce w leczeniu Nikoli a także finansowo. I ani przez moment
                                    nie myślały iż jestem oszustką dziękuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka