edycia274 01.02.07, 13:34 Witam, jeżeli ktos ma ochotę wpłacić 1 % poproszę na Nikolkę. wszelkie informacje są na blogu o Nikoli. dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UWAGA OSZUSTKA Re: 1% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:39 Email z bloga w wyszukiwarce allegro znalazł panią jako takiego nika Edaczarka www.allegro.pl/show_user.php?search=eda27@wp.plostatnio Ostatnio kupiła nawet wibrator mozna sprawdzić w komentarzach. A to oszustka Policja powinna się tym zainteresować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry link allegro Re: 1% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:44 Link allegro dobry tamten sie nie ładuje www.allegro.pl/show_user.php? search=Edaczarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSZUSTKA LINk Re: 1% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:41 Jeszcze raz link bo tamten sie nie ładuje www.allegro.pl/show_user.php? search=eda27@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linker tak się wrzuca IP: *.smstv.pl 02.02.07, 00:04 www.allegro.pl/show_user.php?search=eda27@wp.pl a to ta?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga Oszustka Re: tak się wrzuca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:15 Dzięki nie chciało wejść chyba za długie było. Wkleiłem jej adres z bloga do wyszukiwarki w allegro i mi ją znalazło Jak można pisać na swoim blogu cytuje Bardzo proszę o wsparcie. Znajdujemy się teraz w bardzo trudnej sytuacji materialnej. Brakuje nam na leki dla Niki. Jeżeli ktokolwiek chciałby nam pomóc, bardzo proszę o wpłatę na konta w Fundacji Dzieciom "Zdążyć z Pomocą": i kupować na allegro rózne babskie pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linker Re: tak się wrzuca IP: *.smstv.pl 02.02.07, 00:34 W ChRL, Indiach i krajach muzułmańskich obcina się ręce za oszustwa, a ufać to jedno a sprawdzać to drugie - nie stosować w małżeństwie, grozi rozwodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linker Re: tak się wrzuca IP: *.smstv.pl 02.02.07, 00:42 Tylko podrzuć tu stosowne linki porównaniami adresów mailowych (każdy w osobnej linijce, wtedy wejdą) a będzie dowód, bo nie ja to znalazłem i nie ja udowadniam. Do skracania masz: tiny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: tak się wrzuca 02.02.07, 10:07 a pomyślałeś ,że ktoś korzysta mojego allegro /???????????? np, moja siostra? bosz Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 i jeszcze jedno 02.02.07, 10:35 Nie życzę sobie byś mnie tu nazywał oszustką. Nie chcesz nie wpłacaj nie ma musu. Chcesz przyjedż do mnie nawet z policją zobaczymy komu będzie wstyd i głupio. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 11:16 Co siostra korzysta z emaila fundacji na allegro !!!!!!!! Czyli jak napiszę do Ciebie email to odbierze siostra albo jeszcze Bóg wie kto. Nie tłumacz się coś kręcisz ........... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: i jeszcze jedno 02.02.07, 11:46 Mail eda27@wp.p. mam od ponad 6 lat i jest to mój kontaktowy mail. a siostra kupuje za moim pośrednictwem rzeczy na allegro. i mail nie ma nic do rzeczy. najpierw trzeba poczytać bloga by coś wiedzieć. a głupie komenatarze wsadż sobie do worka. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: i jeszcze jedno 02.02.07, 13:45 Ale w czym jest problem bo nie wiem? Ze mój mail to taki sam co na allegro? śmieszne i tyle wiecie? Po drugie mail to jest po to by ktoś mógł się ze mną kontaktować. Maila fundacja nie daje tylko konto bankowe. Jak macie problem z tym czy jestem uczciwa wykonać proszę telefon do Fundacji i zapytać. Oni powiedzą. I proszę nie tu nie obrażać ok.? Po z a tym nawet bym nie chciała Twojego 1% bo bałabym się, ze wykupione leki dla dziecka za te pieniądze mogły by w gardle Niki stanąć. I nikomu nawet takim osobom jak Ty nie życzę by mieli chore dziecko. I to na tyle, nie chce mi się tu już nawet wchodzić mam ważniejsze problemy np. muszę jechać do lekarza z dzieckiem. A wy sobie dalej gdybajcie czy oszustka czy nie, i dobrze posprawdzajcie co było kupione na allegro może coś znajdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linker # Zamknijmy temat # IP: *.smstv.pl 02.02.07, 21:05 Bo zauważyłem, że chciałaś się dzielić ubrankami z taką jedną co ich nie chce, guzik mnie obchodzi czy kantujecie czy nie, może się pomyliła albo i nie. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: # Zamknijmy temat # 02.02.07, 21:26 Faktycznie zamknijmy temat bo za chwilkę usłyszę " dlaczego ty żyjesz jak nie masz za co??" to tak dla przykładu a ciuszki no fakt skoro nie pasują na moje dziecko lepiej iść je wywalić na śmietnik niż komuś dać, co zaraz uczynię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga oszustka Re: # Zamknijmy temat # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:02 Tak zamknijmy temat każdy chce żyć :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Groszek Re: # Zamknijmy temat # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:32 Ja uważam,ze nie powinnismy zamykać tematu,w imię czego,lub kogoś ,kto nie uwierzył,przecież jest więcej takich co mają serce i duszę,czyżbym się myliła!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: # Zamknijmy temat # IP: *.eranet.pl 14.02.07, 11:26 oszustwem tu smierdzi. kasy na leki nie masz a ciuszki kupujesz na allegro. albo jak mowisz ze Twoja siostra z niego korzysta, wiec niech siostra Ci da pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: # Zamknijmy temat # 14.02.07, 22:18 Nie rozumiem, w czym tkwi problem, czy jeśli ma się chore dziecko to trzeba z gołą d... chodzić? Może to lepiej, że dziewczyna kupuje na allegro, a nie w butiku na pasażu hipermarketu, bo to chyba taniej. Po drugie przecież nie prosi nikogo o wsparcie "z własnej kieszeni" tylko o to, co skasuje nasz kochany urząd skarbowy. Można przekazać ten 1% na dowolny cel, lub nie przekazać go wcale. Po trzecie, przecież nie wymusza wpłaty tych pieniędzy tylko grzecznie prosi. Więc zawsze można odmówić, olać, nie czytać. Po co głupio komentować? A swoją drogą nie życze nikomu z komentujacych tutaj chroby dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Gabrysiu 14.02.07, 23:26 Dziękuje. A przy okazji dziękuje tym osobom co wpłaciły na konto Niki pieniążki, faktury na leki mam. I osobom, z którymi znam sie tylko z różnych forum. Bardzo mi pomogły w diagnostyce w leczeniu Nikoli a także finansowo. I ani przez moment nie myślały iż jestem oszustką dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś