Gość: mefisto Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.coredump.biz 10.09.03, 16:32 ja sie nie wypowiem tereska jest ....... i nie tylko naczycile sie zkarza na nasza "kochana" pania dyrektor. Ta kobieta wydawala sie mila ale tylko wydawala tak naprawde jest bardzo ..... i tyle nic tego nie zmieni ;-)) Popieram nauczycieli ( mozliwe ze pierwszy raz w zyciu ) ;DD i oddajcie nam nasze zajeci fakultatywne a nie we wszystkim szukajmy oszczednosci co by starczylo na firme ....... bo VIPy zjechaly ;-)) pozdrawiam ucznow LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 20:33 Mefi nie pisze się "zkarza" tylko " skarzą" przez S oj bo powiem pani L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Kisiel(Skonczylem To Bagno Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.syscomp.pl / 192.168.2.* 10.09.03, 16:34 JA POWIEM TAK CHODZILEM DO TEJ SZKOŁY CZTERY LATA JAK BYŁA PANI RESZKE DYREKTOREM TO BYŁO WSZYSTKO COOL A ODKĄD PANI T.ZEJDA JEST DYREKTORKA TO JEST NAPAFFDE OKROPNIE.RAZ PODCZAS PRZERWY BYLEM W KIBELKU DLA MEZCZYZN SIE ZALATWIĆ A PANI DYR ZEJDA ZACZELA SIE DRZEĆ NA MNIE ŻE JESZCZE RAZ BEDE PRZEBYWAL W TOALECIE TO POWIADOMI RODZICÓW I WYWALI MNIE ZE SZKOŁY,ALE NO CÓŻ MOŻE W KOŃCU JĄ WYWALĄ TO PEWNIE PRZEZ NIĄ 30 OSÓB OBLAŁO MATURE.TA SZKOŁA BYŁAS ZAJEBISTA DO KIEDY NIE POJAWIŁO SIE GIMNAZJUM I PANI T.ZEJDA.POZDRAWIAM;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto dj.kisiel nie buj zaby nie tylkjo na ciebie najerzdzal IP: *.coredump.biz 10.09.03, 16:44 witam nio i ciesz sie kisiel ze skonczylaees ja dopieor teraz skoncze chuyba ;-) wiesz ty to tam jeszcze sobie czasem zapaliles to loooozik w tym roku koles stojac pod planem kolo pokoju nauczycielskiego dostal zjobke zeby wiecej w szkole nie palil bo go wyjebie a on nawet wzycju nie mail fajnki w rece ;-) pozdrawiam mef Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto szczepan jest the best IP: *.coredump.biz 10.09.03, 16:40 szczepan Dyrka jest zjaebistym nauczycielem jak jeszcze paru w tej szkole i naprawde ma roze uczucia i odczucia na rozne tematy ale moze nie bede pisal ;P jakis konfident muglby sie dowiedziec za duzo ;P i nie bedzie za chiny ludowe ;) nowym dyrektorem nie sluchaj nie startuj ;-) ogolnie ta szkola poprastu schodzi na psy i tyle. Najlepsze jest sztuczne podwyszanie poziomu szkoly poprzez udupienie ze tak brzydko napisze uczniow 3 klas LO w tym roku szkolnym poprostu prawie nikt nie mugl zdac agzaminu i koniec poprawkowego owszem ;-) cio jeszcze chcecie wiedziec moze walki ze sprzetem gdziedobre rzeczy ktorych naprawa kosztowala by pare zloty szkola oddaje innej szkole ;-) PROSTE I LOGICZNE POPROSTU PANI DYREKTOR CHCE SIE POKAZAC W JAKIEJ TO ONA SZKOLE NIE UCZY I JAK ONA NIA NIE DOWADZI A PRAWDA JEST CALKIEM INNA ;-) ps: a dobra juz nic bo bedzie wiadomo kto pisal ;-) pozdrawiam mef Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja opuścic ta szkołe i wracac tylko odwiedzic prof.Dyrke IP: *.syscomp.pl / 192.168.0.* 10.09.03, 17:18 no cóż...ciesze się, że juz za rok mnie nie bedzie w tej szkole i ciesze się,że wreszcie ktos napisał o naszej" fajnej" dyrektorce, której chyba nikt nie trawi, że tak powiem.Od kiedy pojawiła sie w naszej szkole zaczeły sie problemy.Pomijam fakt, że odeszło duzo wspaniałych profesorów którzy wspaniale uczyli i byli niesamowitymi pedagogami.szkoda....szkoła sie zmieniła nie do poznania np. zebys mogła sobie kupić jedzenie to musisz go kupic na przerwie bo po dzwonku jest zabronione.ale jest jeszcze sprawa fakultetów. tak jak ktos już tu wczesniej napisał nasza szkoła uchodziła niemal za szkołe jezykowa. przynajmniej angielski stał na wysokim poziomie...a teraz.....zadnych fakultetów z jezyków bo podobno nauczycieli nie ma do uczenia.A kto ich pozwalniał sie pytam??Chyba szkoła powinna dbac o wykształcenie uczniów i organizowac im fakultety i takie tam....a tu połowa czwartych klas nie chodzi na fakultety bo ich nawet w planie nie ma!!!ja nie wiem jak my zdamy mature...poza tym w artykule wyszla fałszywośc naszej dyrektorki - najpierw przyjeła panią Stanczyk do gabinetu z usmiechem nie wiedząc po co pani Stanczyk przyszła a potem po pierwszym pytaniu wyrzuciła ja za dzrzwi...nieźle.i w ogóle jakich rzeczy ja sie dowiaduje z tego artykułu...który nauczyciel u nas przejawia zachowania kryminogenne??no który!!!???a ktory nauczyciel pije z nami??moze dyrektorka wymysliła sobie, że popijam piwko z nauczycielem na przerwie, bo ja nie wiem kiedy Ci nauczyciele pija z uczniami?? Nasza dyrektorka ma niezła wyobraźnie.....jak juz powiedziałam jeszcze rok, matura i wychodze z tej szkoły. I bede do niej wracac tylko po to,żeby odwiedzac prof. Dyrke bo tylko chyba dzieki niemu jestem jeszcze w tej szkole.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne Re: opuścic ta szkołe i wracac tylko odwiedzic pr IP: *.coredump.biz 10.09.03, 17:32 witam nio tak bywa w naszej szkole cio do bujnej wyobrazni i roznych pomyslow to ja jeszcze pare szlyszalem. ale tak to juz bywa w naszej szkole w tamtym roku byla tylko jena dyskoteka z powodu niby takiego ze policja sie nei zgodzila ( bo w okol naszej szkoly duzo narkotykow i takie tam )a z tego cio mi wadomo to policja nawet nie otrzymala na pismie zednego zapytanie od naszej kochaniej pani dyrektor ;) ale nie buj zaby byle do maja napisal bym ...... aleto za bardzo charakterystyczne lol. o fakultetach juz raz pisalem to szkoda sie powtarzac o nauczyciela cnio iwesz trzeba bylo wymienic sobie kadre ktora pani dyr. nie odpiwadala bo jakies nie wydaje mi sie zeby musieli isc wszyscy na rete czy tam emeryturke ;-) bo naprzyklad pani filus nie zostal wymieniona ja jest to chyba najstarsza osoba w naszej szkole ;-) a nawet otrzymala wychowawstwo cio nie jest za madre nie ublizajac nikomu bo ta kobvieta naprawde wychowala sie w calkiem innym systemie pozdrawiam ps: nie bede pisla wiecej bo nie chce sie powtarzac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen 1 LO Prof. Podleśny i Prof. Dyrka RULEZZZZZZZ IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 18:15 to sa najlepsi nauczyciele tej szkoły! jesli i do nich dyrektorka sie dobierze to ja zmieniam ta szkole, juz wystarczajaco duzo dobrych nauczycieli odeszlo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen lo Re: Prof. Podleśny i Prof. Dyrka RULEZZZZZZZ IP: *.coredump.biz 10.09.03, 18:22 witam popieram owszem ze to sa najlepsi nauczyciele jeszcze pan smidowicz ;-))) i jezeli ci nauczyciel zostali by zmuszeni do odejscia ze szkoly lub tez sami z njej odeszli to juz by nie byla ta sama szkola tylko oni podtrzymuja tam jeszcze normalna admosferke ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołeczek Re: Prof. Podleśny i Prof. Dyrka RULEZZZZZZZ IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 20:16 uwazam ze odkad Pani prof Zejda została dyrektorka naszej szkoły zmieniła sie ona diametralnie.Ww.Pani zwolniła najlepszych nauczycieli chocby np.anglistke która swietnie uczyła i była lubiana przez wszystkich uczniów,nie rozumiem tego to był jeden z moich ulubionych nauczycieli poza oczywiscie polonistami.jesli to sie nie zmieni wcale nie bedzie mnie dziwic ze szkoła zacznie sie dla nas tortura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Prof. Podleśny i Prof. Dyrka RULEZZZZZZZ IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 11.09.03, 18:46 profesor Podleśny jest najlepszy!!!umie uczyć i rozmawiać z uczniami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos z VIII Re: Prof. Podleśny i Prof. Dyrka RULEZZZZZZZ IP: bocian:* / 192.168.4.* 11.09.03, 21:42 popieram! prof.podlesny, prof.dyrka, (do ekipy dorzuce jeszcze prof.smidowicza) wprowadzali i pewnie nadal wprowadzaja do rozdzienia sporo uroku :) pozdrawiam p.Dżenifer hiehie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Consus Re: szczepan jest the best IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 18:30 ta szkola nie jest zla, przynajmniej nie byla do czasu pojawienia sie nowej dyrektorki.... Kiedy rzadzila byla Pani Dyrektor ta szkola wygladala zupelnie inaczej, panowala normalna atmosfera i jakos na wszystko kasa byla, teraz nie ma na nic; nawet na tak niezbedne rzeczy jak fakultety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA "nie ma na nic kasy" IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 11.09.03, 21:01 nie ma kasy...jasne-jak zawsze,ale dziwi mnie to,że w innych LO(m.in.w Prusie) takie fakultety(zajęcia pozaklasowe)istnieją poza rozszerzeniami w klasach!!! Roździeń wskoczył na lepsze miejsce(chyba drugie,czy trzecie w sosnowcu),ale równie szybko spadnie(!)jeżeli nie zmienią się(nie wrócą dawne)"zwyczaje"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekhm Re: IP: bocian:* / 192.168.4.* 11.09.03, 22:14 rozdzien 2 czy 3 w s-cu? buhahaha moze poziom jest wyzszy od plater? p.zejda moze o tym tylko pomarzyc.ona napewno do teog nie doprowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto a moze cios o probach na jakies roznego typu akademie IP: *.coredump.biz 10.09.03, 16:51 witam i nastepny sapekt ktory utwierdza mnie w przekonaniu ze ta kobieta jest bardzo dwulicowa ;-) Jak jacys nauczyciele przykotowywali tio zwalniuac nas z jakis luznych lekcji nie mozna bylo ( tam tu na mysli G-w or religie ) bo uczniowie musza sie uczyc a na proby w czynie spolecznym przychodzic po poludniu lol, ale gdy mial do san w tamtym roku przyjechac delegecja z Niemiec ( bo utrzymujemy ze szkola w berlinie partnersiekie stosunki ) to NASZA PANI "KOCHANA" DYREKTOR zwolnila uczniow z lekcji i to okolo 20 osob i to ze wszystkich nawet przez 2 tyg. bo owszem musielismy sie dobvrze pokazac ;-) ale tak zawsze w naszej szkole jest i juz innaczej nie bedzie ps: dobrze ze mamy wice krola <LOL> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigrene Re: nauczyciele/ akademie IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 17:01 Tak tak tak z tymi akademiami też odchodzą niezłe jajka ! Trzeba wspomnieć że odkąd odeszła Alicja R.są sztywne, mało zabawne nudne i w ogóle do dupy. P. znajda jest sztywna jak by połknęła kij od szczotki (chętnie bym jej go wyjeła operacyjnie bez znieczulenia ) P.S. MEFO ty nie wspomniałeś że kiedyś musieliśmy przyjechać w sobotę by tworzyć durne scenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigrene Re: nauczyciele/młot IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 17:11 Przygłup, tłuk, mongolizm wtórny,wiejskie rozumowanie, i nowowiejskie zadzieranie nosa - to do niej pasuje. P.S. W tym roku mam mieć studniówke ale mocarnie inteligentna P. Znajda zabroniła organizowania jej w piątki ( czy ona myśli że w poniedziałek po studniówce ktoś przyjdzie do szkoły) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto Re: nauczyciele/młot IP: *.coredump.biz 10.09.03, 17:14 nie mozn w pt bo ci lekcje sloneczko uciekna i cio bedzie cio ty myslisz ze cio syntezka musi byc ;-) a jak ona tka sobie tak mysli to niech sobie mysli wolnoj jej i tka ma swoj swiat i caly czas w nim siedzi wiec olac ja kurde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAster [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 19:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne [...] IP: *.syscomp.pl / 192.168.2.* 10.09.03, 17:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigrene Re: Nauczyciele IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 16:54 Ja załamuję ręce!!!!Jestem uczęnnicą klasy 4 i od kiedy przyszła P. Z. ( czytaj ZNAJDA )poznałam na własnej skórze czym są Rządy Totalitarne. Czasem mi jej Żal bo w swojej chęci dominacji jest żałosna!O fakultetach już czytaliście to wszystko prawda, tak jak o wycieczkach wyjściach do kina itp.z głębi mojej duszy wydziera się nieustający krzyk ALICJO RESZKE JEŚLI BÓG ISTNIEJE PRZYWRÓCI CIĘ NA STANOWISKO DYREKTORA W ROŹDZIENIU! P.S. Jestem ateistką bo wiem jakie układy ma Znajda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto Re: Nauczyciele IP: *.coredump.biz 10.09.03, 17:00 re =] i znowu ja lol rzady totalitarne ta kobieta chce tylko cos jej nie wychodzi jak zostanie dyrektorka dalej to naprawde niema w PL sprawiedliwosc ale to juz wiemy ze nie ma wiec nie ma sie co ludzic dobrze ze wychodzimy zaraz z tej szkoly ;-) ale wspolczuje pierwszym i owszem 2 klasom LO. Cio do wycieczek nio ot slyszalem ze znowu pani dyr. wymyslila jakies zazadzenie i powolala jaks secialna grupe nauczycieli do ktorych mamy do konca bodajrze pazdziernika zlozyc nasze plany ( jako klasy ) na wycieczke cio wydajemi sie smieszne bo cio mamy dojsc juz do porozumienai teraz gdziem chcemy jechac i kiedy to mzoe napsze tez do kogos zeby mi powedzial jaka bedzie pogoda w maju <LOL> pozdrawiam mef Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: Nauczyciele IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 18:12 Szczyt beszczelności P. Zejdy wyszedł w roku poprzednim kiedy to wszyscy rodzice musieli czekać pod szkłą ( jak wiadomo szkoła na domofon, drzwi zamknięte)aby dostać się na wcześnie zapowiedziane zebranie w szkole. Przeprosin ani wytłumaczenia nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen lo Re: Nauczyciele IP: *.coredump.biz 10.09.03, 18:31 witam rodziaca ewidzie ze nie tylko my i nauczyciele tu preznie rozmawamy i jak widze kazdy ma cos do naszej kochanej pani dyrektor ciekawe dal czego hehehhehehehee a brak wytumaczenia w naszej szkole to standard ;-) nie wspomne juz o tmy ze jezeli sie chce cos w szkole popoludniu zorganizoawac to jezeli nawet dostalibysmy pozwolenie od WIELKIEJ SIOSTRY to nie znacz ze nasz wposzcza do szkoly puersz wtrzeba isc zapisac ise do akwarium do jakiegos tma zaszytu bo niby nie uprawnionych do szkoly nie wpuszczaja ale baraki t oco 5 min po szkole sie szlajaja a swoich to nie chca wpuscic i najzabawniejsze jest ot ze znaja cie z nazwiska a krzycza za toba pokaz identyfikator ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AmSl Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.telpol.net.pl / 172.16.2.* 10.09.03, 17:00 Z T.Zejdą miałem doczynienia gdyż byłem uczniem tej szkoły. Ja i moi koledzy uważaliśmy ją za przygłupa. To tłuk który przyszedł ze wsi i się panoszy(była bibliotekarką na jakiejś wiosce) orzeniła się bogato i szpanuje. Jest nienormalna gdyż wydzierała się z byle głupoty i to na wszystkich począwszy od starszych profesorów skończywszy na młodych uczniach. Najbardziej jednak tępiła szkolny sekretariat. Za wszystkie jej porażki im się obrywało. Raz wyzwała panią sekretarkę używając wtedy takich słów iż żul by się ie powstydził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devi Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 17:30 BYLAM W SZKOLE KIEDY BYLA P.RESZKE I NADAL JESTEM W TEJ SZKOLE I WIEM CO TO ZNACZY"BYC UCZNIEM W SZKOLE ZNAJDY".NIE WOLNO ISC NA SIKU BO ZOSTANIESZ SPISANA I TO NIE WAZNE ZE BEDZIESZ STAC PRZY UMYWALCE.Z TYMI FAKULTETAMI TO PRAWDA(NIE BEDE TU NIC PISAC WIECEJ).PANI ZNAJDA NIE MA CZASU NA NIC A ZWLASZCZA DLA UCZNIOW (OSTATNIO MI PRZED NOSEM DZRZWI ZAMKNELA!!!)A TO CHYBA DZIEKI NAM ISTNIEJE TA SZKOLA.ONA JEST CHORA!!!!LEKCJI NIE DA SIE PROWADZIC BO SPRZATACZKI CZATUJA POD DRZWIAMI."W TROSCE O DOBRO DZIECI"(JEJ SLOWA"NIECH ONA SIE WYNIESIE Z NASZEJ SZKOLY!!!! P.S.PANI RESZKE BYLA PANI KOCHANA I ZAWSZE MIALA CZAS DLA NAS!!! WIELKIE USCISKI.I NICH PANI NIE MYSLI ZE TO CO PANI ROBILA BYLO NA DARMO.KOCHAMY PANIA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.coredump.biz 10.09.03, 17:40 witam znowu w naszej szkole to sciany maja uszy a sprzataczki prawie wszyetkie to konfidenty ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent XXX Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.smstv.pl / 192.168.20.* 10.09.03, 22:39 zarabiscie dyrke spalic na stosie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dyra do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ło ja na pani miejscu bym sie zastanowila czy chce dalej zostac i uczyc albo urzedowac w tej szkole!!Przeciez pania tu zniszcza!!!i dobrez wtedy zrobia ja sie dziwie wszystkim nauczycielom którzy nie potrafia sie sprzeciwic tej nieinteligentnej istocie!!!!przeciez to bezrozumne yeti!!! hahahahahahahahahahhahahahahahahaahahhahaahahahahhahahahahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seemann85 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 17:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starsza Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 17:28 może nareszcie będzie normalna atmosfera w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seemann85 Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 17:28 Znam panią Terese nie od dziś i wiem ze jest to osoba niezrównoważona psychicznie. Wszystkie opinie już wypowiedziane są prawdziwe : - Nie potrafi rozmawiac normalnie z uczniami - Nie szanuje uczniów i nauczycieli (mam nadzieje ze to nie przez nią odeszła pani K. nauczycielka łaciny) Jeszcze do niedawna dyrektorką była pani R. co teraz sie niestety zmieniło. Z panią R. można było się dogadać. Zawsze można było podać swoje propozycje. Pani Z. zaś uważa ze jest najmądrzejsza co jak widać nie wychodzi to nikomu na dobre. Nie wiem czy to był jej pomysł zeby zakupić sprzęt elektroniczny za grubą kase, ale był wyjatkowo głupi bo wystarczyło kupić mikrofony za góra 1000zł (o kwocie za ten sprzęt nawet nie wspominam gdyż nie wiadomo czy na pewno był za tyle). Mysle że dobrze by było żeby nowym dyrektorem o ile nie wróci pani R. został pan C. Na zakończenie kończe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigrene Re: Nauczyciele/sprzęt IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 17:33 Ja nawet nie wiedziałam że ona zakupiła jakiś sprzęt. P.S. Stawiam kreskę //// bo walę Tereskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.coredump.biz 10.09.03, 17:37 nio pani dyrektor ma problemy z .... ;-) ale coz nie winnmy ja za to moze ma jakies nie spelnione mazenia lub urazy z dziecinstwa. cio do szprzetu juz raz o tym pisalme wiec zero kometarza. cio do pomyslow pani dyr. to polowa z nich ( owszem tych pozytywnych ) to byly pomysly nasze tylko wiesz jak tam raz pujdziesz to pani dyr. powie ci ze twoj pomysl jest do dupy i takie tam przymiotnik ;-) a jak pujdziesz za dwa dni przedstawi ci ten sam pomysl i powie ze to ona na to wpadla po dlugich i mozolnych przemysleniach ;-) lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goscinnie n/c Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 17:33 Jestem pelen podziwu dla nauczycieli ktorzy mieli na tyle odwagi by sprzeciwic sie tyrani w zamian za co mogli stracic prace.Trzeba walczyc o swoje.Rozdzien r0x ale bez pani Teresy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigrene Re: Nauczyciele/ zwolnienie IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 17:41 Ludziska !!! Ona zwalnia dobrych nauczycieli bo to indywidualiści i żaden z nich nie da sobie "w kaszę dmuchać" Jako inteligentne osoby sprzeciwiają się durniwatym pomysłom " CZARNEJ WDOWY "(ona ma chyba tylko czarne ciuchy )Poza tym na miejsce zwolnionych wprowadza swoich znajomych nauczycieli którzy jej nie podskoczą ( z wdzięczności) P.S.Filusiowej nie zwolni bo tylko z nią się w tej szkole dogaduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeskiiii Gra bardzo miłą , ale........... IP: 80.51.87.* 10.09.03, 17:40 szczerze mówiąc dla mnie pani teresa jest spoko , ale to może z powodu wszystkich występów na akademiach inaczej mnie nawet traktuje , ale faktycznie tezakazy inne bzdety sa bez sensu jak mozna zakazac chocby nawet u nas palenia papierosów osobom pełnoletnim , przeciez nasza szkoła z tego słynie , u nas nauczysz sie palic w staszicu pic a w plater inne używki , jest sposób prowadzenia szkoły jest bardzo dziwny , wszyscy zauważyli pewne roszady wśród składu nauczycielskiego z niektórych jesteśmy zadowolenie ale z niektórych nie za bardzo , poodchodzili bardzo wartościowi nauczyciele (nie wszyscy, bo troche ich zostało)którzy potrafili zainteresować uczniów lekcja a takich nam potrzeba. fakt ze od kąd jest nowa dyrektorka szkoła jest jak więzienie jak wejdziesz to juz nie wyjdzieśz lub na odwrót bo sa kłopoty z wyjściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigrene Re: nauczyciele/ Czeskiiii IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 17:46 To że świetnie odgrywasz swoją rolę( nadwornego błazna) na wszystkich akademiach nie jest powodem dla którego Znajda traktuje Cię inaczej. Po prostu nie zdałeś już raz więc nie udupi cię po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LISTEWNIAK Re: W OBRONIE CZESKIEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 19:49 Ze co ?? Czlowieku o czym ty do nas mowisz... blazna...jesli tak to podziwiam twoje tepe poczucie humoru. Ja tez czesto biore udzial w akademiach (razem z CZESKIM) i za to, za kazdym razem kiedy pani derektor widzi mnie zwraca sie do mnie haslem w stylu "dziendobry moj kochany kroliczku" i nie szczedzi usmiechow, ale nie o tym chce pisac. Jak jestes taki waznika i masz jakies zdolnosci o ktorych nikt nie wiem to zapieprzaj na scene i rob akademia, w przeciwnym razie oszczedz sobie slow krytyki! Czeski to koles o zajebistym poczuci humoru i wyrozniajacy sie z posrod szarej masy...a kim ty jestes ?? szara masa... potrafiaca tylko krytykowac ?? wiesz., latwo jest o slowo krytyki wspolczuje (szkolny ..._) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto Re: Gra bardzo miłą , ale........... IP: *.coredump.biz 10.09.03, 17:46 witam nio wsumie iwesz tyle razy jak by niepatrzyl to uratowales dupe tymi wystepami naszej szkole. W naszej szkole jest gorzej niz w wiezieniu ciezko wyjsca nwet jak przyjdziesz wczesnjej i nie masz lekcji ot cie nie wypuszacza. wiesz terror i jeszcze raz terror najzabawnjej jest to ze nasza pani dyr. wysyla na lekcje nawet uczniow ktorzy pokonczyli ta szkole i odwiedzja ja ze starego sentymentu albo zostali wyjebani orzez nia ze szkluy bo poprawek nie pozdawali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Gra bardzo miłą , ale........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 21:12 heheh Czeski Ciebie napewno nauczyciele potrafili zainteresowac lekcja, nie ma co ;) pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Gra bardzo miłą , ale........... IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 11.09.03, 18:53 ma rację...TZ chodzi i do wszystkich się uśmiecha,każda klasa jest jej ulubioną,wszystkich wita serdecznie,ale to tylko na pokaz!!!jest PRZESŁODZONA i FAŁSZYWA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UCZENNICA TEJ SZKOLY Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: proxy / 10.10.16.* 10.09.03, 17:42 JESTEM UCZENNICA TEJ SZKOLY I MOGE POWIEDZIEC Z REKA NA SERCU ZE DZIEKI TEJ DYREKTORCE W SZKOLE JEST STRASZNIE.PANI Z. WOGOLE NIE ROZUMIE UCZNIOW, CZEPIA SIE DO NAUCZYCIELI NIE MAJAC RACJI A NOWI NAUCZYCIELE TO JEJ ZNAJOMI Z ROZNYCH SZKOL!!!!!!!!!NIKT NIE CHCE JEJ W TEJ SZKOLE!!!!!!!!!!!OBY JAK NAJSZYBCIEJ SIE WYNIOSLA!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była wychowanka Re: znam tą osobę z VI LO IP: *.sos.silman.pl 10.09.03, 19:20 znam tą osobę z VI LO w Sosnowcu, była wychowawczynią naszej klasy przez cztery lata. Jako polonistka, była fatalna, jako wychowawczyni - jeszcze gorsza, dosakonale udało jej sie poróżnić naszą klasę, sprawiła, że podzieliliśmy sie na grupki a ona prowadziła miedzy nimi wewnetrzne walki.Nigdy nas nie wzięła w obronę, wspominam ją ogólnie bardzo żle.Na wycieczki brała swoją młodszą córkę aby podsłuchiwała co mówimy. Byłą niezrównoważona. Nigdy nie powinna pracowac w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Roździenia [...] IP: *.syscomp.pl / 192.168.2.* 10.09.03, 17:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto Re: Wywalić!! Niech jedzie do Honolulu małpy stra IP: *.coredump.biz 10.09.03, 17:49 witam ostatnio 1 kalsa dostal z zjebe ze nie jest w kalasie jak nauczyciela nie bylo bo sie spuznial czy to jest normalne owszem ze nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seemann85 Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 17:50 Zamiast robić konkurs na dyrektora mogli wziąść jakiegokolwiek żula z ulicy lub małpe z ZOO. Było by duzo lepiej aha czeski mnie też jakoś specjalnie traktuje przez te akademie ale nie uważam zeby była miła tylko po prostu ze chce mnie wykorzystać (jakolwieg by to zabrzmiało) do różnych głupkowatych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.coredump.biz 10.09.03, 17:53 witam nio ba ona jest mila jak wie ze moze cos z ciebie miec albo jak cos zrobisz ot ci do dupy wchodzi ale tak to nawet na korytarzu cie nie pozna alebo zapomni ze z toba rozmawiala np dziejwczesnjej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigrene Re: Nauczyciele/ wazelina IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 17:57 Pamiętam jak takie laski organizowały półmetek tyle naroboła problemów a potem sikała po majtkach ze szczęścia bo jak powiedziała " uczniowie wykazują własną inwencję" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: mefisto jestem z toba IP: *.polnettrade.com.pl / 192.168.103.* 10.09.03, 17:54 wszystko co tu pisze jest prawda, ja niestety jestem w 2 klasie ia w 1 mialam z zejda polski, prawie nigdy nei bylo jej na lekcjacj bo albo mial gosci albo byla na spotkaniu w monachium (ale szkola nie ma na nic pieniedzy), teraz ma lekcje z normalna nauczycielka , i powtarzam pol materialu z zeszlego rokku bo okazuje sei ze nic nie nauxczylismy sie przez caly rok (ciekawe dlaczego?). do toalety teraz nie mozna wejsc bo mozna sie narazic na spisanie (wcale nei trzeba palic wystarczy w niiej byc, wszyscy najlepsi nauczyciele"odeszli na emeryture" albo cos w tytm guscie: p.Borcz, p.Kustra(blagam pania-prosze wrocic- teraz mam matme z ....sokupkiem), p.Kubik, p. Jelonek(moja wychowawczyni-dzieki niej polubilam chemie)i p.RESZKE----PANI DYREKTOR PROSZE WRACAC- KOCHAMY PANIA. a propos wychowawcy-teraz jest nim p.skorupka(nie wspomne, ze byl do tej pory w zakladzie zamknietym, dopoki pani reszke byla dyr.)i mam z nim...matematyke (LUCYNKA WROC!!!!!)i dzisiaj np. nnie wiedzial jak zrobic przyklad na lekcji(matematyk!!)i robilismy cala godzine jeden i nei zostal zrobiony...(nie wspombne o gadaniu do bulek i i jablek) ja chce p.KUSTRE i swojego wychowce z powrotem!!!! mefisto masz calkowita racje jak jutro sie w szkole zobaczymy to jeszcze pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefi100 Re: mefisto jestem z toba IP: *.coredump.biz 10.09.03, 17:59 witam milo mi ze ktos jest ze mna ja tu tylko prawde pisze pan skorupko lol latajcy naziemy obiekt niezidentyfikowany ALF ;-) pani kustra jak byla to byla lae byla the best. a nasza szkola jest bardzo bedena i naprawde nie mamy pieniedzy serio kochani musimy sie pana gorskeigo prosic zeby nam komputer po swojej kampani dal ;-) owszem nie wspomnie juz o tym ze ten komputer nie dizlaj jak go otrzymalismy lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigrene Re: Do karo IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 18:02 w mojej 1 klasie wychowawcą też był Skorupko. Uczył mnie fizyki i choć na świadectwie maturalnym mam 4 nic z niej nie wiem. Powinieneś się cieszyć że teraz gada do butelek a nie do drugiego śniadania jak za moich czasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Do karo IP: *.polnettrade.com.pl / 192.168.103.* 10.09.03, 18:05 JESTEM DZIEWCZYNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: mefisto jestem z toba IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 19:15 ja tam sie ciesze ze nie ma Prof. Kubik, nie trawilem tej kobiety, onz zreszta mnie tez nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seemann85 Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 17:59 A ja jestem z wami. Musimy trzymać sie razem :)) Ale co wy na to żeby Pan C. został dyrektorem. Aha swoją drogą to pan Skorupa to agent nie z tej ziemi ale on jest przynajmniej nie szkodliwy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefi100 Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.coredump.biz 10.09.03, 18:02 lol pan skorupko jest spox co najwyzej z bulka pogada calkiem spox tez jest genaral chlosta ;-)) stary .... ;-) pan Cecot byl dyrektorem nio czemu nie on jest wsumie calkeim normalny ;-) ale w porownaniu z pania Z. kazdy jest normalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennic 1LO Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.thunder.trzepak.pl 10.09.03, 18:00 Ja uważam że wybór tej dyrektorki to wielka pomyłka. Fajnie byłoby mniec radio węzeł, cegiełki, a najważniejsze fakultety które są tak ważne. Wolałabym aby funkcję dyrektora szkoły objął kto inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.coredump.biz 10.09.03, 18:04 witam cio do cegielek to niesteyty nie ma i nie bvedzie bo to niby jest nie legalne zarazbanie pieniedzy nio moze i jest lae przeciez nikt nie rosci do tego pretensi a sorry chcestja sprostwania cegielki zostaly tez wycofane z powodow ze nasz kochany pan ALF ;-) pusal jakies skargi na szkole ze mu mozliwosci pytania zabieraja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logik Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 18:17 Szanowna Pani Anno Stańczyk. Wpaierowym wydaniu GW jest list pani dyrektor- końćówka brzmi tak" Uważam, że zachowanie Pani Stańczyk dlaece odbiegało nie tylko od etyki dziennikarskiej, ale także od ogólnie przyjętych norm społecznych. Myślę,że można pominąć milczeniem fakt, iż parcownica GW przedstawiła się w sekretariacie szkoły Jako Anna Stańczyk. " Czy pani się miała przedstawić jako Hemenegilda Kociubińska z Teatrzyku Zielona Gęś. Pani przedstawiła się swoim nazwiskiem i postąpiła Pani nieetycznie i niezgodnie z przyjętymi normami społecznymi. I to jest główny zarzut dyrektorki. Po ilości opinii i zarzutami nawet uczniów wycieranie sobie gęby przez dyrektorkę etką i normami społecznymi jest żałosne.Obraz tej szkoły przypomina stalinizm, a dyrektorka chce dostać talon na radio lub rower. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 18:04 Kiedy w końcu władze oświatowe przestana tolerować taką osobę i przestaną udawać ze wszystko jest w porządku i zaczną rozmawiać z nauczycielami, a nie sprawdzać dokumentację, którą dyrektorka fałszuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefi100 Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.coredump.biz 10.09.03, 18:09 witam popieram w pelni pania or pana ( pier uzywam rodzaju zenskiego z powodu i w naszej szkole dominujaca czesc grona pedagogicznego stanowia kobiety ) cio do falszerstw nio ot nie moge przeciez nic na ten temat powedziec bo nie wiem ale panstwo chyba wiedza cio muwia i nie wyssali sobie tego zpalca a podrugie te komnetarze mioch kolegow i kolezanek muwia same za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seemann85 Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 18:10 Powtazam pytanie kto by chciał zeby dyrektorem został pan C. Chyba że pani R. wróci??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.polnettrade.com.pl / 192.168.103.* 10.09.03, 18:13 JA CHCE PAN C RULEZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka ADMOSFERA po 1 wrzesnia IP: *.coredump.biz 10.09.03, 18:26 witam a moze ktos poruszy temacik admosfery jak teraz po 1 wrzesnia panuje w szkole przeciez tu jak sie wchodzi to juz mozna zginac powietrze tak zageszczone ze siekierke mozna by powesic nieiwedomo jak sie do kogo odezwac cio komu pwedziec bo agenci sa wszedzie ;-) a moze kots odpowie kot taka admosferke wprowadza bo chyba nie grono pedagogiczne i uczniowie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent 007 Re: ADMOSFERA po 1 wrzesnia IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 18:48 w tej szkole nie mozna juz glosno nic powiedziec poniewaz dyrektorka ma wszedzie swoich agentow, raz widzialem jak pod drzwiami stala sprzataczka i podsluchiwala czy przypadkiem jakis nauczyciel nie mowi czegos zlego o nowej pANI dYREKTOR :) jak ktos nie werzy to proponuje zobaczyc co dzieje sie pod sala 204 po dzwonku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitsue Re: ADMOSFERA po 1 wrzesnia IP: *.coredump.biz 10.09.03, 18:52 witam werzymy ci jasiu bladi wierzymy ja proponuje zoabaczyc pod 3 nie trzeba na 2 pietro wychodzic tam pewnie tez kraza AGENCI moze tez pod 19 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helloweena i tacy ludzie za nas odpowiadają??? IP: *.smstv.pl / 192.168.20.* 10.09.03, 18:34 Przeciez to karygodne!!! Kto wyraził zgode by taka sadystka kierowała taką instytucją jaką jest szkoła! Nic tylko zwolnic kobiete! Ona jest pedagogiem? Co jej przeskzadza, że pann ajest za gruba? Zapewne pani dyr jest idealnie szczupła?? <hahaha> Brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sejtan Re: i tacy ludzie za nas odpowiadają??? IP: *.coredump.biz 10.09.03, 18:38 witam nio wiesz kto jej pozowlil kierowac szkola uklady proste i logiczne ;-) a pedegogiem jest pewnei z pododu juz nie dsotla sie na nic innego nio i jak nie ma co ukrywac polowa nauczycieli ( nie obrazajac nikogo) poszla na pedagogieke a teraz probuje zrealizowac swoje chore i nie spelnione mazenia ;-) tylko czemu koszte NAS ??? PYTANIE CZEMU PO 15 LATACH SPRAWOWANIA URZEDU ODESZLA PANI RASZKE BO CHYBA NIE BEZPOWODU ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Consus Szkolna gablotka ;) IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 18:41 ciekawe czy ten artykul rowniez wywiesza w szkolnej gablotce na korytarzu - "napisali o nas" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto Re: Szkolna gablotka ;) IP: *.coredump.biz 10.09.03, 18:47 witam watpie consus zeby nas tam powiesili bo jak zaluwazyes wiekszosc naszych gazetek szkolnych to poprstu zdjecia z jakis "waznych" im[prez szkolnych krorymi pani dyrektor moze szpanowac a tym sie raczej nie da szpanowac chyba ze zrobimy sobie sami gazetke ;-) ale ona nigdy nie bedzie taka wyeksponowana jak te pani zejdy. ale zaloze sie ze jutro polowa szkoly bedzie biegal i muwila o WYBORCZEJ ( zawsze wiedzialem ze to dobra gazeta ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Consus Re: Szkolna gablotka ;) IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 18:53 to moze przeprowadzimy jakas akcje, zeby jednak ten tekst znalazl sie w tej gablotce ;)))) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan nikt Re: Szkolna gablotka ;) IP: *.coredump.biz 10.09.03, 19:00 witam ja wiem consus ze ty lubisz sie udziela ;-) masz moje zapewnei ze jezeli da sie to forum wydrukowac w calosci to ja jutro je mam w szkole ;-) na bbank nie bede jedynym z takim plikime kartek a juz napewnio nie jedynym ktory bedzie jutro o tym muwil ;-)) ps: consus chyba nie ide jutro pod urzad bo nie zdarze ZAKUC NA ........ a podrugie trzebasie w szkole posmiac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly uczeń VI lo Re: Szkolna gablotka ;) IP: *.jest.one.pl 11.09.03, 19:07 Szanowne Kolezanki i Koledzy z Roździenia, heh na Waszym miejscu bym wzial te GW i zrobil ksero i porosklejal pna tablicach informacyjnych, jak by ja zdjeto to na kolejnej przerwie znowu, ehh P. Zejda by chyba oszalała ze złosci i by od Was uciekła , pozdrawiam i życze Wam aby ta sytuacja uległa zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRTiN [...] IP: *.pl / 192.168.0.* 10.09.03, 18:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seemann85 Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 18:52 Podsumowująć wszystkie wypowiedzi: "ZEJDZIE MÓWIMY STANOWCZE NIE" :) Mam nadzieje ze sprawy potoczą sie po naszej(uczniów i niektórych nauczycieli:)) myśli i Pani Z. nas opuści i pójdzie męczyć kogoś innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semann wiesz kto Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.coredump.biz 10.09.03, 18:54 witam nio miejmy nadzieje semmann a ty jak zawsze sadysta ona to powinna byc szarym nauczycilem i to jeszcze powinnia ja gnoic jka ona gnoila RESZKE a nie dwac jej jakies fuchy waznej bo jej sie w glowie przewraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..::Dremuś::.. Weżcie tą kobiete bo jej kiedyś ktoś coś zrobi........ IP: *.rod.sosnowiec.pik-net.pl 10.09.03, 18:52 Uważam że ta kobieta jest niekompetentna i niesłusznie usunęła ze szkoły czterech wspaniałych nauczycieli którzy zawsze pomagali uczniom ponadto zostawiła bandę zwierząt którzy z szyderczym uśmiechem patrzą na krzywdę uczniów moim zdaniem jest to szkoła dla żołnierzy i masochistów. A panią zejde najlepiej wywalić na pysk i zostawić ją w takiej sytuacji w jakiej są uczniowie niewinnie posądzeni o palenie pobicia itd. Niniejszym informuję iż artykuł ten nie ma na ccelu urazić żadnego z członków rady pedagogicznej ZSO1 hahahahhahahahhahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *MaLuTkA*VoDkA*:) Re: Weżcie tą kobiete bo jej kiedyś ktoś coś zrob IP: *.smstv.pl / 192.168.20.* 10.09.03, 20:32 TY GDZIE TY MASZ ROZUM UCZENNICA I LO KTÓRA WPIASALA SIE O GODZINIE 19,58???? ZA CO TY POPIERASZ TA DYREKTORKE!!!???ŁO ALE MUSISZ BYC PUSTA DZIEWCZYNA!!! HAHAH!!JA ROZUMIEM KAZDY MA SWOJE ZDANIE ALE NIE OBARZAJ INNYCH!!!HAHHA!!A TY SEEMANN MASZ RACJE DROBNY BLAD!!ZROBILAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś