Dodaj do ulubionych

Sala Balowa Karolina

30.06.11, 22:15
Witam, w Wołominie powstała nowa Sala Balowa Karolina. Planuję wesele i chciałbym poprosić o opinie na jej temat. Może, ktoś był, coś słyszał, bądź w nie długim czasie się wybiera.
Obserwuj wątek
    • malgosia_live Re: Sala Balowa Karolina 25.07.11, 14:41
      Witaj,
      Właśnie podpisałam umowę z tą salą na organizację własnego wesela.
      Byłam na jednym weselu w tej sali i bardzo mi się podobało.
      Jedzenie b.dobre, obsługa miła.

Polecam Ci tam podjechać i obejrzeć budynek.
      Niżej kontakt do właścicielki, można się z nią umówić na dogodną godzinę
      781969468.

Pozdrawiam,

• krystiandab Re: Sala Balowa Karolina 12.09.11, 11:07
      byłem tam na weselu w czerwcu, sala ogromna, parkiet SUPER, jedzenie smaczne, szczerze polecam - obsługa przemiła, a sama pani Karolina -kobieta do rany przyłóż. Organizacyjnie daje im 5!
      • lluucc Re: Sala Balowa Karolina 23.08.12, 13:04
        Witam,

miałam wesele w wyżej wymienionej sale, lecz niestety z "drugiej strony" nie wygląda to już tak ładnie pięknie. Mnóstwo kruczków, niedopowiedzeń, ukrytych kosztów, o których powinno się poinformować PRZED podpisaniem umowy, a nie zamieszczać info w pół roku po podpisaniu umowy o dopłatach na stronie www. Nie wiem czy było to celowe, czy spowodowane jeszcze małym doświadczeniem właścicieli, ale bardzo mnie zraziło i zamiast cieszyć się swym weselem, miałam dodatkowy stres spowodowany tymi "niespodziankami". Człowiek robi wesele raz w życiu, więc czasem nie wie o co jeszcze powinien się zapytać, dlatego uważam, że w gestii właścicieli leży o wszystkim dokładnie powiadomić potencjalnych Klientów. Głupi przykład: sala prezentowana jest Klientom ze ścianką za Parą Młodą....co się okazuje jest płatna 1500zł. Nikt w chwili podpisania umowy nikt mnie o tym nie poinformował, zatem uważam, że jest to nie fair. Trzeba pokazać salę bez dopłat, a ewentualnie potem pokazywać co można mieć za dodatkową opłatą. Przykładów mogłabym podać jeszcze wiele. Podsumowując...nie zrobiłabym drugi raz wesela w tym miejscu.
        • paulina908 Re: Sala Balowa Karolina 03.09.12, 20:22
          lluucc, my tez organizujemy wesele w tej sali, słyszeliśmy różne zdania na jej temat a ostatnio kilka gorszych opinii ale nigdy bezpośrednio od młodych którzy też tam urządzali swoje przyjęcia. mogłabyś powiedzieć coś wiecej?
          • monik.a666 Re: Sala Balowa Karolina 06.09.12, 14:32
            Witajcie,
            Jestem dopiero co po swoim weselu, ale jak przeczytałam komentarz wyżej nie mogłam się powstrzymać aby nie odpowiedzieć.
            Moje wesele było zaplanowane co do najmniejszego szczegółu z dużą pomocą właścicielki.
            Wszystkie ustalenie zostały zrobione 14 dni przed planowanym przyjęciem.
            O tym co jest w standardzie a za co się dopłaca byliśmy poinformowani długo przed podpisaniem umowy, cała oferta dostępna jest na stronie internetowej i również każdy element za który się dopłaca można po kolei sprawdzić i przemyśleć czy się go chce czy też nie. Ściankę wypożyczyliśmy w cenie 500zł a nie 1500zł.
            Wesele bardzo nam się podobało i naszym gościom również.
            Obsługa jest bardzo sympatyczna i tu pozdrawiam Panią Karolinę :-)
            Wszystko na sali można zrobić tak jak się chce lokal jest bardzo elastyczny.
            Jedzonko smaczne.
            Więc Paulina908 nie patrz na ofertę powyżej tylko ustal wszystko po swojemu.
            Życzę Ci takiego wesela jak ja miałam, było super powtórzyłabym to jeszcze z 10 razy.
            Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka