7igor
16.02.12, 12:34
W 2008 roku miałem pierwszy raz kontakt z Firmą Kusiak Meble kuchenne. Długo szukałem bo chciałem profesjonalnej firmy która mi doradzi a nie stoiska gdzie zlecenia idą hurtowo, zaznaczam że mam nietypowy rozkład kuchni i mały metraż a chciałem pełną zabudowę ze zmywarką piekarnikiem mikrofalą i lodówką, oraz bajery na śmieci itp. a nie chciałem wybijać ściany i robić aneks..
Albo gdzieś było dużo drożej, albo podejrzanie taniej. Zresztą same próbki w tych tanich firmach mnie nie zadowalały bo chciałem kuchni na lata a tam od razu widać że to chłam.
Wszystko poszło bardzo sprawnie, Pan Piotr (projektant) poświęcił mi tyle czasu ile rozsądek nakazywał. Wymyślił bardzo fajną zabudowę która spełniała moje oczekiwania w przyzwoitej cenie. Po montażu stwierdziłem że cena była bardzo dobra przy jakości wykonania. Żadnych poprawek i niedoróbek.
No i mamy 2012 z kuchni jestem zadowolony i odkrywam że zmywarka (kupiona na allegro i oczywiście najtaniej, tom oszczędził :( .... ) była nieszczelna i dawno po gwarancji. Uszkodziła mi blat od ulatniającej się konsekwentni e pary, oraz przeciekała u dołu, powodując pęknięcia od wewnątrz tych na dole elementów ze sklejki. Bez wymiany blatu i tych elementów nie dało się wsadzić nowej zmywarki.
No i zadzwoniłem do Pana Piotra z Kusiak Meble. Umowę zgubiłem (najlepiej zawsze mieć nr bo po nim mają archiwum), ale pomogli mi znaleźli wymiary, obejrzeli co nie tak. Dorobiliśmy przy okazji półki. Mimo dużego zapracowania ilością zamówień sprawnie wszystko poszło.
Więc jeśli ocenić serwis po sprzedażowy i po gwarancyjny. Jestem wyjątkowo bardzo zadowolony, nie zostałem sam z problem. Firma daje bardzo wysoką jakoś mebli w osiągalnej cenie. Gdyby nie zmywarka kuchnia byłaby w stanie idealnym! Ale w sumie po remoncie jest jeszcze lepsza. Naprawdę polecam.