x_alicia_x 10.09.06, 22:09 Czy możecie mi coś powiedzieć na temat Pana dr. Andrzeja Lipy? Znalazlam stronę internetowa gabinet wygląda bardzo zachęcająco. Polecacie tego lekarza? Czy on pracuje na porodówce w szpitalu w Wołominie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.de Re: pytanie do dziewczyn 11.09.06, 10:11 Tak pracuje na porobówce, odbierał mój poród a raczej mnie ciął (CC) i nie mam zastrzerzeń ale nie był moim lekarzem prowadzącym i raczej nie będzie wprzyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
x_alicia_x Re: pytanie do dziewczyn 12.09.06, 08:06 dziękuję za komentarz :) ja tez jestem po cc, ale w Szpitalu Bielanskim i z tego co wiem od mojego byłego lekarza prowadzacego, każda następna ciąża w czasie nie dłuższym niż 4 lata od pierwszej zakoczonej cesarką niestety również kwalifikuje się do cięcia. Biorę taką ewentualność pod uwagę i dlatego szukam dobrego lekarza bliżej domu. A jak wrażenia z pobytu w szpitalu po porodzie? Jak oceniasz warunki i personel? Spędziałm niedawno z córką trzy dni na oddziale pediatrycznym i mam mieszane odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.de Re: pytanie do dziewczyn 21.09.06, 08:43 Ja z pobytu w szpitalu jestem bardzo zadowolona, personel i opieka bez zarzutu. Intreresujące jest to, co piszesz o cc i ponownej ciąży. Zastanawiam się właśnie nad kolejnym dzieckiem ale nie planuję tak długo czekać. Apropo lekarzy to prawda jest taka, jeśli ciąża jest bezproblemowa to każdy lekarz sobie poradzi, ja raczej do Stańczaka nie pójdę (znam różne opowieści i jedną bardzo osobistą nawet od bardzo bliskiej koleżanki). Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
x_alicia_x Re: pytanie do dziewczyn 26.09.06, 14:47 ania.de napisała: > Intreresujące jest to, co piszesz o cc i ponownej ciąży. Zastanawiam się > właśnie nad kolejnym dzieckiem ale nie planuję tak długo czekać. To chciałam m.in. skonfrontować z innym lekarzem. W Bielańskim poznałam kobietę, która była po drugiej cesarce. Jej pierwsze dziecko miało 2 lata. Ale być może jest to praktyka stosowana w tamtym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
aagg3 Re: pytanie do dziewczyn 20.09.06, 08:25 Witam. Ja miałam podobny problem. Proponuję zajrzeć na forum szpitale (główne) kategoria dziecko. Jest tam sporo informacji o szpitalu w Wołominie i jego lekarzach. Ja zdecydowałam sie na prowadzenie ciąży przez Pana dr Stańczaka - ordynatora - jak narazie bez zarzutów ale to dopiero 16 tc. Co do dr Lipy to słyszałam taką opinię że jest taki jak jego nazwisko. Całkiem przyjemna jest strona naszej porodówki, znajdziesz tam namiary telefoniczne na wszystkich lekarzy. www.porod-w-wolominie.com/ Pozdrawiam i zyczę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś