mm8502 16.04.09, 10:48 czy ktoś mógłby polecić ładną salę weselną bez cateringu w okolicach Wołomina? na ok. 200 osób Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaxq Re: sala weselna bez cateringu 17.04.09, 14:43 Wołomin, przy wylocie na Czarną. Tam wynajęliśmy salę na ten lipiec, bez cateringu. Telefon mogę podać wieczorkiem jak wrócę do domu. Tylko nie wiem jak z ilością osób, bo mam obawy że 200 to może być tam ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś
mm8502 Re: sala weselna bez cateringu 19.04.09, 21:26 jeśli mogę prosić o ten telefon:) a czy ktoś słyszał o sali weselnej w Majdanie przy OSP? Odpowiedz Link Zgłoś
editss Re: sala weselna bez cateringu 18.04.09, 14:02 jak szukałam w ub. roku sali to dzwoniłam do sali w Duczkach ( z ogłoszenia w wieściach). Wim, ze nie dająkateringu i mają klimę ale czy jest ładna i na 200 os. nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
mm8502 Re: sala weselna bez cateringu 22.04.09, 09:56 czy ktoś miał wesele na sali bankietowej w Wołominie przy ulicy Akacjowej 1? czy polecacie tą salę? Odpowiedz Link Zgłoś
psotka11-1 Re: sala weselna bez cateringu 23.04.09, 10:18 Znam tą salę miałam tam wesele we wrześniu 2008r. Bardzo ładnie się prezentuje, czyste łazienki, sala 2w1 czyli zabawa razem z jedzeniem co bardzo lubią goście. Kucharki chwalą sobie dużą kuchnię. jest jeden minus wykładzina i parkiet nie są za czyste no i obrusy mogłby być lepsze, pozatym jest OK. trochę za drogo biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
mm8502 Re: sala weselna bez cateringu 23.04.09, 11:29 a czy to że sale była na drugim piętrze nie sprawiało gościom kłopotu? i jak się współpracowało z właścicielami? Odpowiedz Link Zgłoś
psotka11-1 Re: sala weselna bez cateringu 23.04.09, 12:19 Właściciele nawet sympatyczni zbytnio się nie wtrącają, jeżeli chodzi o salę na piętrze to raczej nikomu nie przeszkadzało. samocgody stały na zamykanym parkingu, a bezpośrednio z sali jest wyjście na równoległym poziomie na zadaszony taras gdzie stały ławeczki jeżeli ktoś chciał puścić dymka czy się przewietrzyć, my tam postawiliśmy dystrybutor z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
mm8502 Re: sala weselna bez cateringu 23.04.09, 12:53 dzięki bo ja właśnie najbardziej obawiałam się tych schodów, ale już dziś wstępnie zabukowałam sobie termin:) a jeśli chodzi o kaucje, którą należy wpłacić przy podpisaniu umowy to nie miałaś problemu z późniejszym zwrotem? Odpowiedz Link Zgłoś