Gość: Moman IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 10:57 Ile tzeba miec pieniedzy żeby wejśc na giełde Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adi Re: ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:39 to zależy, teoretycznie możesz grać już za kilkaset złotych jednak będzie to miało formę raczej rozrywkową. Moim zdaniem minimum to 5 tys. ale oczywiście im wiecej tym lepiej. Jeżeli nie masz zbyt wiele graj w grach wirtualnych - nic nie stracisz a może czegoś się nauczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek__ Re: ile IP: *.net.autocom.pl 04.05.05, 18:16 Ja zaczynalem majac 500 zł. Wiec da sie ale ciezko tu mowic tu o jakies dywersyfikacji i zarzadaniu ryzyka. Mailem tez farta bo trafilem akurat na hosse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moman Re: ile IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 12:00 gram wirtualnie i nawet gobze mi idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eisenhower11 Re: ile IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 13:54 tygrys zanim je rozmnozysz minie ze sto lat,ja zaczynalem od 6 tys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: ile IP: *.net.autocom.pl 05.05.05, 19:23 Nie zajelo mi to 100 lat. Wystarczylo kilka. Jak juz wspomnialem mialem troche szczescia bo trafilem na hosse internetowa. W kilka miesiecy mozna bylo sporo zarobic. Pozniej kilka lat wszytkie wolne srodki dokladalem to puli i inwestowalem, troche sie tego uzbieralo. Chodzilo mi bardziej o to ze lepiej nawet mniejsze kwoty oszczedzic niz przetracic bo za kilka lat mozna z tego miec niezly dochod. Oczywiscie masz racje - jak ktos mysli, ze z tych 500 zl bedzie 1 000 000 zl w kilka tygodnii to sie przejedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roki Re: ile IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 05.05.05, 22:55 gram 10000zł-obstawiam 3-4 spółki po 2500-3000zł krótkoterminowo,zadowalam się 30-50zł dniówki na czysto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moman Re: ile IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 12:09 Roki masz racie nie tzeba być pazerny na pieniadze małymi kroczkami mozna dojść do wielkiej kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EISENHOWER11 Re: ile IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 12:33 BZDURA PIENIADZE MOZNA ZROBIC TYLKO NA DLUGICH RUCHACH SIEDZAC SPOKOJNIE NA DUPIE IDYSPONUJAC SPORA GOTOWKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roki Re: ile IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 08.05.05, 23:19 obstawiam coś z Wig-u 20,jakaś ciekawa spółka co się trochę wysprzedała no i biorę jakąś tzw.spekulacyjną-którąś zawsze trafię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:37 roki w inwestujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigboni Re: ile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:21 każdy zarobek to duża satysfakcja; ale największą satysfakcję z Twoich inwestycji będzie miało Twoje biuro maklerskie - ono zarobi znacznie więcej niż Ty Odpowiedz Link Zgłoś