IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 10:57
Ile tzeba miec pieniedzy żeby wejśc na giełde
Obserwuj wątek
    • Gość: adi Re: ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:39
      to zależy, teoretycznie możesz grać już za kilkaset złotych jednak będzie to
      miało formę raczej rozrywkową. Moim zdaniem minimum to 5 tys. ale oczywiście im
      wiecej tym lepiej. Jeżeli nie masz zbyt wiele graj w grach wirtualnych - nic
      nie stracisz a może czegoś się nauczysz.
      • Gość: tygrysek__ Re: ile IP: *.net.autocom.pl 04.05.05, 18:16
        Ja zaczynalem majac 500 zł. Wiec da sie ale ciezko tu mowic tu o jakies
        dywersyfikacji i zarzadaniu ryzyka. Mailem tez farta bo trafilem akurat na
        hosse.
      • Gość: Moman Re: ile IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 12:00
        gram wirtualnie i nawet gobze mi idzie
        • Gość: Eisenhower11 Re: ile IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 13:54
          tygrys zanim je rozmnozysz minie ze sto lat,ja zaczynalem od 6 tys
          • Gość: tygrysek Re: ile IP: *.net.autocom.pl 05.05.05, 19:23
            Nie zajelo mi to 100 lat. Wystarczylo kilka. Jak juz wspomnialem mialem troche
            szczescia bo trafilem na hosse internetowa. W kilka miesiecy mozna bylo sporo
            zarobic. Pozniej kilka lat wszytkie wolne srodki dokladalem to puli i
            inwestowalem, troche sie tego uzbieralo.
            Chodzilo mi bardziej o to ze lepiej nawet mniejsze kwoty oszczedzic niz
            przetracic bo za kilka lat mozna z tego miec niezly dochod. Oczywiscie masz
            racje - jak ktos mysli, ze z tych 500 zl bedzie 1 000 000 zl w kilka tygodnii
            to sie przejedzie.
            • Gość: roki Re: ile IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 05.05.05, 22:55
              gram 10000zł-obstawiam 3-4 spółki po 2500-3000zł krótkoterminowo,zadowalam się
              30-50zł dniówki na czysto...
              • Gość: Moman Re: ile IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 12:09
                Roki masz racie nie tzeba być pazerny na pieniadze małymi kroczkami mozna dojść
                do wielkiej kasy
                • Gość: EISENHOWER11 Re: ile IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 12:33
                  BZDURA PIENIADZE MOZNA ZROBIC TYLKO NA DLUGICH RUCHACH SIEDZAC SPOKOJNIE NA
                  DUPIE IDYSPONUJAC SPORA GOTOWKA.
                  • Gość: roki Re: ile IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 08.05.05, 23:19
                    obstawiam coś z Wig-u 20,jakaś ciekawa spółka co się trochę wysprzedała no i
                    biorę jakąś tzw.spekulacyjną-którąś zawsze trafię...
              • Gość: marcin Re: ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:37
                roki w inwestujesz?
                • Gość: bigboni Re: ile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:21
                  każdy zarobek to duża satysfakcja; ale największą satysfakcję z Twoich
                  inwestycji będzie miało Twoje biuro maklerskie - ono zarobi znacznie więcej niż
                  Ty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka