Dodaj do ulubionych

POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:29
ZACHĘCAM PRZYNAJMNIEJ DO OBSERWACJI. WARTO
Obserwuj wątek
    • macgregor-72 Re: POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ! 06.01.06, 13:51
      Czyżbyś miał jakieś tajne info o Polnordzie?
    • Gość: mixer Re: POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ! IP: *.icpnet.pl 06.01.06, 19:35
      Jak już to raczej Drozapol. Spółka zjechała z ok. 4 zł i po wynikach za III-ci
      Q 2005r. (strata, ale nie tragiczna) kisiła się ostatnio w okolicach 2,50 zł.
      Była niedostrzegana, a może iść w ślady innych spółek z branży,(Stalprofil,
      Stalexport) tym bardziej że się restrukturyzuje i buduje wokół siebie grupę z
      podobnych firm. Tu wystarczy 1 dobre info (a może nawet nie).
      • Gość: JERZY Re: POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:57
        Co do POlnordu faktycznie, nie maiłem racji:))))

Nie mam zadnego info ale myslę ze moze nadejsc, o czym swiadczy skok obrotów.
        Tam sie w ogóle sporo dzieje ostatnio. A drozapol też tak myślę, bo siedzę w tym
        juz b długo i wreszcie coś się dzieje....
    • Gość: grochal Re: POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:49
      polnord już dał zarobić a na drozapolu zacznie się niebawem ostra
      jazda....początki już obserwujemy.
      • Gość: ma Re: POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ! IP: *.opusnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 20:52
      • Gość: macgregor-72 Re: POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ! IP: *.opusnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 20:54
        Właśnie wyszedłem z Polnordu po 18,45 i teraz czekam na korektę.
    • Gość: mixer Re: POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ! IP: *.icpnet.pl 10.01.06, 11:16
      Tu jest zupełnie przyzwoite info. Myślę że niedługo będzie ich więcej.
      www.parkiet.com/news/art.jsp?idn=416295
    • Gość: xxxxx Re: POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 12:37

ja bym także polećił ten drozapol i Ibsystem,bo też zaczyna sie coś dziać.
    • Gość: mixer Re: POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ! IP: *.icpnet.pl 11.01.06, 11:06
      Coraz lepiej ten Drozapol wygląda. Wg. mnie ma naprawdę duży potencjał - po
      wynikach za III-Q 05 kisił się w okolicach 2,50-2,60zł, był pomijany pomimo
      późniejszych dobrych informacji i nie skorzystał na wzrostach. A przecież po
      wejściu na GPW chodził po ponad 4,00zł. Dobrze by mu zrobiło teraz jakieś nowe
      info - np. przeciek w tej sprawie...
      www.parkiet.com/news/art.jsp?idn=414825
      • Gość: grochal Re: POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 11:16
        branża ma się coraz lepiej, stalprofil też rośnie...tam były zapowiedzi jakichś
        przejęć, konsolidacji...coś jest na rzeczy.
        • Gość: JERZY Re: POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:05
          ja wlazłem w niego kiedys po ok 2.75. juz miałem sto razy wywalic, myslałem ze
          szlag mnie trafi ale teraz zmieniam zdanie:) tam moze byc fajna jazda. Oni maja
          dobre fundamenty, rynek stali znow odżywa i moze to byc spolka do przejecia!
          Konsolidacja na tym rynku jest powszechna!
          • Gość: mixer Re: POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ! IP: *.icpnet.pl 11.01.06, 13:18
            Fajnie by było gdyby się okazało, że to jest jedna z tych spółek o których
            przejęciu myśli Alchemia. Widziałem w TVN24 wywiad z panią prezes.
            Do Prokuratury: Ja tylko ulegam marzeniom
            (Nie chciałbym skończyć jak gienio)
            www.parkiet.com/news/art.jsp?idn=416430
    • Gość: grochal Re: POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:29
      stalprofil biorą, drozapol powinien też iść do góry...pod 3zł.
      • Gość: mixer Re: POLNORD I DROZAPOL NA TERAZ! IP: *.icpnet.pl 12.01.06, 15:27
        On jest teraz po ostatnich nieśmiałych wzrostach zaledwie na poziomie ok. 60%
        ceny z pierwszych notowań. I cały czas napływają dobre informacje. Tyle że jest
        trochę na uboczu pod względem zainteresowania. Ale może lada chwila być w
        centrum.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka