Dodaj do ulubionych

ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.09.09, 19:54
wiecie co?
eeeeeeee.... wygraja :D
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Nie ma Matlaka IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.09, 20:03
      Po ludzku rozumiem.
      Ale jako profesjonalista - dokonał wybory i nie podporządkował
      wszystkiego zadaniu, którego się podjął.
      Myślę, że jednak w tej sytuacji ważniejszy jest profesjonalizm.
    • Gość: miodek ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.09, 20:18
      "bednarkowa maskara"???
    • Gość: Milennn ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo IP: *.starachowice.vectranet.pl 29.09.09, 20:26
      może skoro nie ma Matlaka, to się dziewczyny wewnętrznie uspokoją? jestem
      rozczarowana jego postawą, teksty "a kogo mam dać na boisko? Bamber?
      Kaczorowską?" są niczym teksty sprzed roku Bonitty o np. Barańskiej, ze jest
      "beznadziejna".
      No bo czemu on narzeka na te dziewczyny, które sam - OSOBIŚCIE - wybrał do 14
      na ME. koszmar
      POLSKA!
    • Gość: aaa Re: ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na ży IP: *.chello.pl 29.09.09, 20:26
      Baranowska to kto?
    • leoleo siatkarkom, orły, siatkarkom... 29.09.09, 20:27
      idzie
      • Gość: aabbcc Re: siatkarkom, orły, siatkarkom... IP: 79.97.239.* 29.09.09, 20:29
        Dokladnie, siatkarkOM, panowie. Zmiencie to szybko, bo wstyd.
    • Gość: . ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 29.09.09, 20:27
      Siatkarką idzie????
      Co za analfabeta pisał ten artykuł?
      • yez.hodowca Re: ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na ży 29.09.09, 20:29
        Zdejmijcie to "siatkarką" z głównej, bo wstyd.
      • Gość: hehe Re: ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na ży IP: *.client.stsn.net 29.09.09, 20:29
        to samo chciałem napisać...;)) siatkarką np. Baranowską to sobie
        można pokój wytapetować...heh pokolenie dyslektyków;
      • Gość: bodo Re: ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na ży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 20:31
        w tej samej sprawie: korekta śpi? (pomijam, że ten błąd kompromituje AŁTORA totalnie!!!
    • Gość: SIATKARKĄ IDZIE??? ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo IP: *.san.abpl.pl 29.09.09, 20:31
      Siatkarką SIĘ jest/bywa itp. Idzie SIATKARKOM!!! Co za kraj, w którym "opiniotwórcza" gazeta zatrudnia niedouczonych dziennikarzy ( dziennikarzyny?).
    • Gość: miki "Siatkarką idzie" co za debil !!! IP: *.kielce.vectranet.pl 29.09.09, 20:32
      "Siatkarką idzie" celownik debilu - komu, czemu ? SIATKARKOM idzie
      jak nisko stoczy się jeszcze gazetka?
    • Gość: pinq ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo IP: *.tvgawex.pl 29.09.09, 20:33
      CO ZA JEŁOP nazwał tutuł aktykułu głownego na gazeta.pl "siatkarkĄ idzie?
      Polonistów zatrudniacie w tej gazecie widze...
    • ko_menta_tors ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo 29.09.09, 20:38
      Brawo za to zdjęcie!! Jakie zgrabne dupki!! Nawet twarze nie sa
      potrzebne...
      • papa_s Szkoda, że nie było 29.09.09, 21:58
        filmiku z "tradycyjną wymianą koszulek";)
    • Gość: Alex Ola Jagieło - tragedia IP: 85.202.107.* 29.09.09, 20:56
      No niestety. Być może sympatyczna i miła kobieta, ale niestety siatkarka z
      niej żadna. Dziewczyna ledwie doskoczy do siatki. Za ciężka, za wolna, po
      prostu nie ten poziom.
      Jedno mnie tylko zastanawia. Przecież to widać w każdym meczu, ta dziewczyna
      odstaje poziomem. Czy żaden trener tego nie widzi?!
      • Gość: gość Re: Ola Jagieło - tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 21:05
        żal mi ciebie frajerze zastanów się co piszesz nie ma takiej zawodniczki która w
        każdym meczu grałaby idealnie na swoje 100%
      • Gość: Wera Re: Ola Jagieło - tragedia IP: 81.219.228.* 19.05.10, 13:44
        no wiesz trener tego nie widzi chyba!
        JA MAM PROPOZYCJE!
        może ty byś zotał/a trenerem reprezentacji?!
        na pewno byłoby o wiele lepiej!
        przecież matlak wg nie zna się naa siatkówce i na tym jakie ma siatkarki
        wypuścić na boisko w danym momencie!
      • Gość: Fanka. Re: Ola Jagieło - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 17:59
        Tragedią to jesteś Ty... Ola jest najwspanialsza i się przymknij !!
      • Gość: szymuś Re: Ola Jagieło - tragedia IP: *.cdma.centertel.pl 08.06.11, 17:27
        Ciekawe kto to napisał? Ola bardzo dobrze gra i każdy trener mówi że to bardzo cenna zawodniczka .I jeszcze jedno, dużo meczów skończyła ze statułetką MVP i jest bardzo dobrze wyszkolona technicznie w porównaniu do innych zawodniczek z boiska!!! Ale jak ktoś chce tak pisać o Aleksandrze to niech lepiej w ogóle nie pisze .!
    • Gość: gucio ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 21:06
      Mecz ważny, relacja "z czuba", ale to ciągłe >>odśnieżanie<< trochę
      dziwne (patrz przycisk na prawo od zdjęcia).
    • roney5 ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo 29.09.09, 21:10
      oglądam właśnie na ipla, grają dobrze, mam nadzieje że wygrają i następne 2
      mecze i do strefy medalowej się dostaną:)

POLSKAAA BIAŁO CZERWONIII
      • po_lock1 Re: ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na ży 29.09.09, 21:40
        Nie macie wrażenia, że bez Matlaka mamy w końcu na ławce trenera a nie
        obserwatora? Na czasach ( branych we właściwych momentach)w końcu są koncepcje
        konkretnych zagrań i spokojna rozmowa z zawodniczkami. Może by tak trenejro już
        nie wracał?
        • Gość: hm Re: ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na ży IP: *.chello.pl 29.09.09, 21:43
          tez mialam wrazenie, ze brak glownego trenera wcale nie zaszkodzil
    • Gość: liberal Barańska - opaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 21:46
      Niech tylko Barańska nie ściąga opaski, to na pewno wygrają. Tylko z Holandią
      nie miała i co było to wiemy. Poza tym jest wtedy jeszcze ładniejsza
    • Gość: kibic/ka Re: ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na ży IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.09.09, 21:52
      a nie mowilam?! :D
      brawo dziewczyny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka