Gość: kibic/ka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.09.09, 19:54 wiecie co? eeeeeeee.... wygraja :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Nie ma Matlaka IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.09, 20:03 Po ludzku rozumiem. Ale jako profesjonalista - dokonał wybory i nie podporządkował wszystkiego zadaniu, którego się podjął. Myślę, że jednak w tej sytuacji ważniejszy jest profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodek ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.09, 20:18 "bednarkowa maskara"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milennn ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo IP: *.starachowice.vectranet.pl 29.09.09, 20:26 może skoro nie ma Matlaka, to się dziewczyny wewnętrznie uspokoją? jestem rozczarowana jego postawą, teksty "a kogo mam dać na boisko? Bamber? Kaczorowską?" są niczym teksty sprzed roku Bonitty o np. Barańskiej, ze jest "beznadziejna". No bo czemu on narzeka na te dziewczyny, które sam - OSOBIŚCIE - wybrał do 14 na ME. koszmar POLSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na ży IP: *.chello.pl 29.09.09, 20:26 Baranowska to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabbcc Re: siatkarkom, orły, siatkarkom... IP: 79.97.239.* 29.09.09, 20:29 Dokladnie, siatkarkOM, panowie. Zmiencie to szybko, bo wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 29.09.09, 20:27 Siatkarką idzie???? Co za analfabeta pisał ten artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
yez.hodowca Re: ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na ży 29.09.09, 20:29 Zdejmijcie to "siatkarką" z głównej, bo wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na ży IP: *.client.stsn.net 29.09.09, 20:29 to samo chciałem napisać...;)) siatkarką np. Baranowską to sobie można pokój wytapetować...heh pokolenie dyslektyków; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na ży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 20:31 w tej samej sprawie: korekta śpi? (pomijam, że ten błąd kompromituje AŁTORA totalnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIATKARKĄ IDZIE??? ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo IP: *.san.abpl.pl 29.09.09, 20:31 Siatkarką SIĘ jest/bywa itp. Idzie SIATKARKOM!!! Co za kraj, w którym "opiniotwórcza" gazeta zatrudnia niedouczonych dziennikarzy ( dziennikarzyny?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki "Siatkarką idzie" co za debil !!! IP: *.kielce.vectranet.pl 29.09.09, 20:32 "Siatkarką idzie" celownik debilu - komu, czemu ? SIATKARKOM idzie jak nisko stoczy się jeszcze gazetka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinq ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo IP: *.tvgawex.pl 29.09.09, 20:33 CO ZA JEŁOP nazwał tutuł aktykułu głownego na gazeta.pl "siatkarkĄ idzie? Polonistów zatrudniacie w tej gazecie widze... Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo 29.09.09, 20:38 Brawo za to zdjęcie!! Jakie zgrabne dupki!! Nawet twarze nie sa potrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s Szkoda, że nie było 29.09.09, 21:58 filmiku z "tradycyjną wymianą koszulek";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Ola Jagieło - tragedia IP: 85.202.107.* 29.09.09, 20:56 No niestety. Być może sympatyczna i miła kobieta, ale niestety siatkarka z niej żadna. Dziewczyna ledwie doskoczy do siatki. Za ciężka, za wolna, po prostu nie ten poziom. Jedno mnie tylko zastanawia. Przecież to widać w każdym meczu, ta dziewczyna odstaje poziomem. Czy żaden trener tego nie widzi?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ola Jagieło - tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 21:05 żal mi ciebie frajerze zastanów się co piszesz nie ma takiej zawodniczki która w każdym meczu grałaby idealnie na swoje 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Ola Jagieło - tragedia IP: 81.219.228.* 19.05.10, 13:44 no wiesz trener tego nie widzi chyba! JA MAM PROPOZYCJE! może ty byś zotał/a trenerem reprezentacji?! na pewno byłoby o wiele lepiej! przecież matlak wg nie zna się naa siatkówce i na tym jakie ma siatkarki wypuścić na boisko w danym momencie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka. Re: Ola Jagieło - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 17:59 Tragedią to jesteś Ty... Ola jest najwspanialsza i się przymknij !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymuś Re: Ola Jagieło - tragedia IP: *.cdma.centertel.pl 08.06.11, 17:27 Ciekawe kto to napisał? Ola bardzo dobrze gra i każdy trener mówi że to bardzo cenna zawodniczka .I jeszcze jedno, dużo meczów skończyła ze statułetką MVP i jest bardzo dobrze wyszkolona technicznie w porównaniu do innych zawodniczek z boiska!!! Ale jak ktoś chce tak pisać o Aleksandrze to niech lepiej w ogóle nie pisze .! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 21:06 Mecz ważny, relacja "z czuba", ale to ciągłe >>odśnieżanie<< trochę dziwne (patrz przycisk na prawo od zdjęcia). Odpowiedz Link Zgłoś
roney5 ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na żywo 29.09.09, 21:10 oglądam właśnie na ipla, grają dobrze, mam nadzieje że wygrają i następne 2 mecze i do strefy medalowej się dostaną:) POLSKAAA BIAŁO CZERWONIII Odpowiedz Link Zgłoś
po_lock1 Re: ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na ży 29.09.09, 21:40 Nie macie wrażenia, że bez Matlaka mamy w końcu na ławce trenera a nie obserwatora? Na czasach ( branych we właściwych momentach)w końcu są koncepcje konkretnych zagrań i spokojna rozmowa z zawodniczkami. Może by tak trenejro już nie wracał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na ży IP: *.chello.pl 29.09.09, 21:43 tez mialam wrazenie, ze brak glownego trenera wcale nie zaszkodzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberal Barańska - opaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 21:46 Niech tylko Barańska nie ściąga opaski, to na pewno wygrają. Tylko z Holandią nie miała i co było to wiemy. Poza tym jest wtedy jeszcze ładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic/ka Re: ME siatkarek: Polska - Belgia Z czuba i na ży IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.09.09, 21:52 a nie mowilam?! :D brawo dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś