Gość: robak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 22:25 Dołączył do elity głupków i moczymordów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rany [...] IP: *.superkabel.de 01.10.09, 22:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg No i jak ? IP: *.aster.pl 01.10.09, 22:38 Ktoś jeszcze ma wątpliwości czy wybrać si na najbliższy mecz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK S oliwa IP: *.abhsia.telus.net 01.10.09, 22:40 Nastepna oliwa w pzpn ,pewnie raczka tez sie klei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgsdg proste pytanie dlaczego tych 570 biletów IP: 194.126.165.* 01.10.09, 22:41 nie oddano kibicom? tylko pojechała śmietanka alkoholowo towarzyska PZPN? to sie nazywa honor i duma w szlacheckim wydaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek_k Re: proste pytanie dlaczego tych 570 biletów IP: *.ip.netia.com.pl 02.10.09, 06:42 Słowńcy pytani przez dziennikarzy powiedzieli ze wysłali tyle biletów o ile poprosił pzpn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze kibic Re: proste pytanie dlaczego tych 570 biletów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 08:25 Ktoś dał ciała i za mało zamówili biletów, albo się rąbnęli w obliczeniach, ale przy alkoholu to nie problem... Dlaczego w takim razie jak PZPN dostał tak mało biletów to nie zrobili afery na całą Europę??? A inna spraw, że wszystko da radę załatwić, tylko trzeba umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: proste pytanie dlaczego tych 570 biletów IP: *.acn.waw.pl 02.10.09, 10:33 Pijacki Związek - Lato za kołnierz nie wylewa, teraz kumpla ma do chlania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23h Janusz Atlas nowym rzecznikiem PZPN. Pytania o ... IP: *.acn.waw.pl 01.10.09, 22:45 Ładne zdjęcie nad artykułem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silentwind ale paradoks... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 22:53 Atlas to gość,który stworzył jeszcze za Dziurowicza hasło "leśne dziadki z pzpn".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naród Do PZPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 22:57 Panowie, nie dajcie się zastraszyć kilku pisamakom! Tak naprawdę cały naród trzyma waszą stronę! Jesteśmy z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
jarada Re: Do PZPN 01.10.09, 23:22 Tak jest! Kibicom też dać odpór!! Na wszystkich frontach!! Jak jechać to jechać. Zero biletów. Tylko działacze na meczach. Będzie spokój i kultura. I nie bedzie tej obraźliwej zaśpiewki o PZPN-ie. A w ogóle to Lato na prezydenta! Engel premierem! Kręcina może dostać ministerstwo finansów. I skończyć wreszcie z Wrocławiem - tak dłużej nie można. Polska piłka przez to sie nie rozwija. Naród jest z wami... Ale czy Wy jesteście z Narodem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chicago Janusz Atlas nowym rzecznikiem PZPN. Pytania o ... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 01.10.09, 23:21 Znane sawszystkim mieszkajacym w Chicago"wystepy" panow Lato i szczegolnie Atlasa na tzw Balach sportu organizowanych przez pseudodziennikarzy z Wietrznego Miasta.Pan Atlas przyjmowal zaproszenia corok i corok zachowywal sie tak samo tzn ponizej krytyki. A tak nawiasem mowiac ostanie zmiany w PZPNieto kpina. Lato sie spieszy przed 30 pazdziernikaabycokolwiek zrobic poniewaz inaczej bedzie musial dotrzymacobietnicy . Tylko, ze zmiany ktore zarzadza lub zatwierdza to jest kpina i odwrotny kierunek niz ten w ktorym PZPN powiniensie kierowac . Gren , Atlasto sa przyklady na kolesiostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzwa Janusz Atlas nowym rzecznikiem PZPN. Pytania o ... IP: *.chello.pl 01.10.09, 23:30 "Chodzi o ogłoszenie płatne w "Gazecie Wyborczej". Żeby ludzie odwalili się od PZPN, bo nie mają racji" Żenada...Od dziś się odczepiam... Odpowiedz Link Zgłoś
pjaxz Co się stało z Atlasem???!!! Kiedyś największy 01.10.09, 23:30 krytyk PZPN i naprawdę świetny felietonista PN... Szok... Jeszcze półtora roku jak kupowałem PN był w redakcji... Degrengolada gościa znanego z ciętego języka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenderete ciekawe czy też dostał premię? IP: 89.100.217.* 01.10.09, 23:32 no to w czas - będzie kto miał odpowiedzieć na pytanie, co z tymi premiami, o których rozpisuje się futbol.pl ile panowie naprawdę rozkradliście? www.futbol.pl/artykul/64565.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogo Janusz Atlas nowym rzecznikiem PZPN. Pytania o ... IP: *.chello.pl 01.10.09, 23:35 Czy to ten (pytanie dla dawnych czytelnikow "PilkaNozna") - Janusz Atlas, ktorego hasłem bylo PZPN=PZPR? (2 kadencja Pana Piechniczka)? pzdr ogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjaxz Dokładnie ten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 23:43 Co się z nim stało... Aż nie do uwierzenia... To chyba on wymyślił "leśne dziadki z Miodowej" z tego co kojarzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogo Re: Dokładnie ten IP: *.chello.pl 02.10.09, 00:04 Nie chce "napinac" watku - cos mi tutaj nie pasuje, Jan Tomaszewski (dawna komisja etyki), teraz Janusz Atlas (rzecznik PZPN), hmmm... honor - rownosc - braterstwo : prad - woda - gaz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś niewypał bo nie pije wódki ? IP: *.komster.pl 01.10.09, 23:45 i wszystko jasne, hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Janusz Atlas nowym rzecznikiem PZPN. Pytania o ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.09, 23:56 Co tu komentowac. Banda pijaków, prostaków,ludzi nie mających pojęcia o piłce nożnej. Od dzisiaj przestaję chodzic i ogladac tą żałosną bandę nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniak Janusz Atlas nowym rzecznikiem PZPN. Pytania o ... IP: *.15-2.cable.virginmedia.com 02.10.09, 00:06 Zobaczcie pelen obraz PZPN na zdjeciu-darmowe zarcie!Darmozjady!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Janusz Atlas nowym rzecznikiem PZPN. Pytania o ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 00:17 żęby odwalili się od PZPN - cóż poziom gówna spod płotu ot PZPN- owskie wychowanie Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Pracowali dla episkopatu ? 02.10.09, 00:44 Czyli mieli poprawic wizerunek kosciola ? No i nie udalo sie, nie zatrudnial bym ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woytazz Re: Pracowali dla episkopatu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 12:08 Masz rację,zamiast Episkopatem, mogli zająć się Twoją gramatyką i ortografią :-PP Odpowiedz Link Zgłoś
klinikka Janusz Atlas nowym rzecznikiem PZPN. Pytania o ... 02.10.09, 02:24 >>>e związek dostał na mecz ze Słowenią tylko 570 biletów i dlatego nie prowadził ich sprzedaży.<<< wiec PZPN ma ogladac mecz w TV a bilety oddac innym - kibicom, juniorom itd.? Spasieni kacykowie polskiej piłki noznej wypi.rdalac z pierwszego szeregu. Nie robicie za grosz niczego pozytecznego; jestescie jak wrzod, jak pasozyt zerujacy na polskiej pilce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Lysy pijaku lato...teraz nie bedziecie pic wodki . IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 02.10.09, 03:42 bimber czerwony psie...., jak byles dobry w pilce tak jestes kawlkiem malego k...sa w rzeczywistosci...a do tego czerwona kur..a . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamutek Janusz Atlas nowym rzecznikiem PZPN. Pytania o ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 05:57 Lato poprostu zatrudnił sobie kumpla do flaszki. Będąc "trenerem" Olimpi Poznań na każdym treningu był w stanie "wskazującym" Odpowiedz Link Zgłoś
dudala76 Mam tajne nagranie z obrad zarządu 02.10.09, 06:59 www.youtube.com/watch?v=YDh5UHS1ZTg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch6j A ja mam watę w uszach!A ja mam watę w uszach! IP: 217.98.64.* 02.10.09, 07:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch6j Re: A ja mam watę w uszach!A ja mam watę w uszach IP: 217.98.64.* 02.10.09, 07:04 www.youtube.com/watch?v=R9k-0787WFo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrrrr PZAA IP: 212.180.175.* 02.10.09, 07:35 Polski Zwiazek Anonimowych Alkoholikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej52 Re: PZPN IP: *.gl.digi.pl 02.10.09, 10:03 PZPN - Polski Związek Pijących Nałogowo Odpowiedz Link Zgłoś